سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
من کاملا با اقا سعید موافقم!!!
من کلا اهل زیاد پست دادن نیستم ولی از اونجاییکه به دلیل حساس شدن رقابتها گاهی دعواها بین طرفدارای دو تیم با حتی طرفدارهای یه تیم زیادی بالا میگیره تصمیم گرفتم با یه پست طولانی نظرمو بگم...از قبلش هم بابت طولانی بودن پست و گرفتن وقتتون عذر می خوام:
نمیدونم چرا ما(منظورم هم بارسایی هاو هم رئالی هاس) بلد نیستیم درست بحث کنیم و از تیمامون دفاع کنیم؟
چرا بحثهامون همیشه به دعوا و فحشو و قهرو اینا ختم میشه؟
اگر قراره از تیم و بازیکنامون دفاع کنیم با دلیل و سند دفاع کنیم نه با سفسطه و دعوا!!!
و البته نه با تخریب شخصیت تیم ها و بازیکنای همدیگه!!!
اگه مسی و بارسا خوبه دلیل نمیشه رونالدو و رئال بد باشه و بالعکس...
اصلا این قضیه که خوبیه تیم و بازیکنی دلیل بر بد بودن تیم و بازیکن رقیبشه درست نیست...
بارسا و رئال جفتشون تیم های فوق العاده ای هستن تعداد طرفداراشون هم این موضوعو اثبات می کنه...
اگر من طرفدار بارسا هستم دلیلش این نیس که رئال و سبکش بدن...
در واقع بین این دو تیم که بهترین های جهانن خوب و بدی وجود نداره، چون هردو عالین...
فقط یک دوره ای یکی بهتر از اونیکی میشه والبته هیچ وقت این برتری دائمی نیست و مدام بینشون در حال چرخشه...
من طرفدار بارسا شدم نه به خاطر اینکه تو این سالهای اخیر جامارو درو کرده...
طرفدارش شدم چون عاشق سبک بازیشم(تیکی تاکا)،چون به نظرم بازیکناش هم تو بازی هم تو اخلاق فوق العاده ان ، چون میبینم برای تک تک بازیکنای جوونش(که خودش پرورششون داده) ارزش قائله و بهشون فرصت درخشیدن میده و همین بازیکنای جوون خودشون در اینده مربی این تیم میشن...
و از همه مهمتر طرفدار بارسا شدم چون از دیدن بازیش لذت می برم و این همه هماهنگی و انسجام و تحسین می کنم و ملاک دوست داشتنمم جامها و قهرمانی ها نیست...
حالا اگر شخصی دیگه تمام ملاک های مورد علاقشو تو رئال دید و همون حسی که من به بارسا دارمو به رئال داشت یعنی یکی از ما حتما اشتباه می کنه و پس ما باید همش با هم بجنگیمو و تیما و بازیکنای همو تحقیر و تخریب کنیم؟؟؟
بهترین راه مقایسه دلیل و مدرکه نه دعوا و سفسطه، درصورتیم نتیجه میده که دو طرف تعصب زیادیشونو کنار بزارنو منطقی بحث کنن...
در ضمن همه ی ما فحشو بدو بیراهو حرفای رکیک بلدیم و فقط با به کار بردن یا نبردنشون شخصیت خودمونو به بقیه نشون میدیم...
اخر هم در مورد داوری:
دوستان فقط در صورتی در بازی هیچگونه ناداوری و اشتباهی نمیبینیم که خدا از سمت خداییش استعفا بده و بیاد داور بشه، پس تا وقتی داوری با آدماس ،اشتباه و خطا اجتناب ناپذیره،فقط گاهی زیاد میشه گاهی کم... پس لطفا داوری رو بهانه ی همیشگیه شکست تیمتون یا برد تیم رقیبتون نکنید که همه ی تیمها تا حالا هم از داوری ضرر دیدن و هم سود بردن(طرف صحبتم هم بارسایی ها و هم رئالیها هستن)...
ببخشید که پر حرفی کردم...
ویرایش توسط flavia : 04-12-2012 در ساعت 20:48
دوست عزیز پیام دادان و کری خوندن تو تاپیک تیم های حریف خلاف قانون سایت هست. لطفا دیگه تکرار نشه.
حرف شما کاملا صحیح و درست.اصلش هم همینه که شما میگید ولی وقتی انسان قلبش رو در اختیار هرچیزی قرار بده چه یک انسان دیگه چه خدا چه یک تیم فوتبال چه یک عقیده اونوقت قسمتی از وجودش متعلق به اون موضوع میشه و انسان همیشه به چیزی که بهش علاقه داره غیرت پیدا میکنه.غیرت در زبان فارسی یعنی دفع تعلق خاطر غیر ،از محبوب.یعنی اگه عاشق خدا بودی و یکی به خدا توهین کرد درسته که از خدا کم نکرده ولی تو نمیتونی خودت رو کنترل کنی و باید جوابش رو بدی.همونطور که اگه یکی تو خیابون به مادر ادم یک چیزی بگه ادم برمیگرده اون طرفو ... .وقتی هم که ما به نسبت های متفاوت به یک تیم علاقه پیدا میکنیم حالا یک عده به خاطر جام و یک عده مثل شما به خاطر سبک و یکی مثل من به خاطر فلسفه اونوقت اگه یکی به تیم محبوبمون توهین کنه سکوت یعنی پزیرش توهین غیر و یعنی عدم دفع تعلق خاطر غیر از محبوب و وقتی انسان به چیزی غیرت نداشت مطمئن باش یعنی بهش علاقه نداره.وقتی یک طرف که تیمش هیچ فلسفه ای نداره هیچ سبکی نداره هیچ اندیشه ای نداره و مهمتر از همه هیچ شخصیتی نداره و میاد به تیم تو توهین میکنه مطمئن باش سکوت یعنی تیم تو هم مثل تیم اونه.من هم میدونم توهین رو نباید با توهین جواب داد اما یک عده کارشون از این حرفا گذشته.من به شخصه زندگیم بارسا هست.فکرم بارساست.ذهنم بارساست.دنیام بارساست شاید فکر کنید دیوانه باشم ولی من همیشه هروقت احساس خستگی میکنم به بارسا و بازیکناش فکر میکنم و ارامش پیدا میکنم.اونوقت شما از من انتظار داری یکی بیاد به تیم من توهین کنه و جوابش رو ندم؟ تقریبا غیر ممکن هست که کسی بتونه جایی که من باشم به بارسا توهین کنه چون حتی به قیمت هرچیزی حاضرم از عقیدم دفاع کنم
هر کس بخواد به تیمی توهین کنه اولا فرهنگ وانسان بودن خودشو زیر سوال برده بعد ش تمام کسای که با اون هم عقیده هستن_ خیلی جمله ای قشنگی گفتی (یعنی اگه عاشق خدا بودی و یکی به خدا توهین کرد درسته که از خدا کم نکرده)(از اون حرفای بارسای بود مثه تیکی تاکا) هر چه که به تیم ما توهین کنن از تیم ما چیزی که کم نمیشه پس بیاین با متفاوت بودن جواب بدیم مثه تیم که ادعا داریم متفاوته پس باید هوادارش هم متفاوت باشه پس با کمک دوستان پیش به سوی متفاوت بودن
ایا شما بخاطر قهرمانی بارسا رو دوس دارین ایا شما مسی دوس دارین که گل بزنه بی تعارف من از موقعی که خودمو شناختم ارژانتینو دوس داشتم اخرین قهرمانی این تیم ماله کیه
ولی باور کنین اصلا علاقه من کم نشده بلکه هر روز بیشتر میشه
اصلا تیم ما بارسا امسال قهرمان نمیشه مسی جون اقای گل نمیشه مسی گل قشنگ نمیزنه مهم اینه که ما دوسشون داریم نه بخاطر قهرمانی نه به خاطر .............
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-12-2012 در ساعت 22:53
اقا شهریار به هیچ وجه نگفتم در مقابلشون سکوت کنید...
فقط گفتم درست بحث کنید...ادم با درست بحث کردن بهتر می تونه از عقایدش دفاع کنه...
بحث خدارو گفتی ،اگه یکی بیاد جلو من به خدا با الفاظ رکیک اهانت کنه، اگه من هم با لحن اون و مثل اون باهاش دعوا کنم و بهش توهین کنم نه تنها نمیتونم قانعش کنم بلکه بیشتر منزجرش می کنم و باعث میشم دیگه حتی یه درصد هم به حرفام توجه نکنه...ولی اگه بخوام واقعا قانعش کنم راهش فقط با ارامش و منطق صحبت کردن و دلیل و برهان اوردنه...
در مورد فوتبال هم همینه ...اول از همه باید به طرف مقابلت نگاه کنی اگه شعور و منطق داشت باهاش درست حسابی و از راهش بحث کن ولی اگه شعور نداشت اصلا بحث نکن،یه مثله میگه که بحث و قانع کردن ادم نادون عبث ترین کار دنیاس... پس در مقابل ادم نادون بحث کردن فقط هدر دادن وقتو ناراحت کردنه اعصابه پس گاهی هم باید سکوت کرد...
گفتی مثلا اگه یکی تو خیابون به مادر ادم توهین کنه سکوت ادم دلیل بر پذیرش حرف اونه، من این حرفتونو خیلی قبول ندارم...
من یه دخترم تو همین خیابون تاحالا بدترین تیکه هارو بارم کردن...
حرصی که هر دفعه از این تیکه ها میخورم خیلی بیشتر از اون چیزیه که شما پسرا تصورشو بکنین...
حالا به نظر شما من برای دفاع از خودم باید مثل اونا برخورد کنم، مثل اونا حرفهای رکیک بزنم؟؟ اگه این حرفارو بزنم ارزش خودمو پایین نمیارم ومثل اونا نمیشم؟ و البته بهشون میدون برای بیشتر توهین کردن نمیدم؟ من با سکوتم حرفاشونو نمی پذیرم فقط با بی اعتنایی بهشون میفهمونم که حتی ارزش نگاه کردن هم ندارن...
گاهی سکوت بهترین راه در مقابل ادم های نادونه...
مطمئن باشید من هم مثل شما عاشق بارسا هستم و ازش دفاع میکنم ولی با همون روشی که لیاقتشو داره...
فرق بین مورینیو و سخنگوش و گواردیولا چیه؟؟ هر دو مربی های خوبین،فرق اصلی ادب و شخصیتشونه ...چیزی که ما بارساییها بهش میبالیم شخصیت گواردیولاس اینکه در جواب مورینیو و سخنگوش یا سکوت می کنه یا به محترمانه ترین شکل ممکن جوابشونو میده...چون میخواد شخصیت و ارزش تیمشو حفظ کنه وگرنه مثل مورینیو بودن و توهین کردن اسون ترین کار دنیاس ولی خود پپ گفت نمیخوام مثل مورینیو باشم و بازیکنا و باشگاهمو ناراحت کنم...
حالا شما بگو ما از گواردیولا بارسایی تر و با غیرت تریم؟؟؟
دوستان حرفاتون کاملا صحیح هست.اگه با حرفام به عنوان دفاع از بارسا ناراحتتون کردم معذرت میخوام.بیایید باهم متفاوت باشیم از بقیه طرفدارا.بارسا باید با طرفداراش با همه دنیا فرق کنه.![]()
کاملا موافقم و تائید میکنم !
واقعا دردناکه وقتی میبینی کسایی که اولا 6 ماه نیست فوتبال نگاه میکنن ! و تازه هم من مطمئنم که به خاطر شخص خواصتی اومدن و طرفدار ... شدن ! بدون منطق حرفایی میزنن که واقعا هم آبروی تیمشون رو میبرن و هم نشون میدن که واقعا درک درستی از فوتبال ندارن ! خود من هم زندگیم با بارسا پیش میره و بارسارو به عنوان الگو برای خودم قرار دادم ! و بیشتر روز توی فکرشم !
مثلا امروز چند تا از هم کلاسیام بهم میگن دیشب بازیو دیدی ! عجب گلایی زد ... ! عمرن اگه بارسا بتونه از این کارا بکنه ! !! بهشون گفتم آخه .......... وقتی فرق بازی تیمی و بازی انفرادی رو نمیفهمید چرا ... خوری میکنید ! وقتی نفیهمید که نتیجه بازی دیشب رو تیمتون رقم نزد و با 5 دقیقه حمله حریف گل خوردید با چه رویی میاید همچین چیزی رو میگید ! ولی اونا حرف های منو نمیفهمن و انگاری توی یه دنیای دیگه سیر میکنن ! واقعا باید گفت خلایق هرچه لایق !!! واقعا دیش خیلی ناراحت بودم که چرا وقتم رو هدر دادم و نشتم همچین بازی بی ارزشی رو نگاه کردم و صبح از کم خوابی سر کلاس داشت خوابم میبرد! اگه خواستار دیدن همچین نوع بازی هایی بودم مینشتم لیگ داخلی خودمون رو نگاه میکردم ! واقعا اینو بدون تعصب و قصد میگم با اینکه من خیلی خیلی کم بازی های داخلی رو میبینم ولی تیم سپاهان یا فولا خیلی بازی هاشون با کیفیت تره بازی بود که دیشب دیدم ! حد اقل برای چند لحظه میشه تاکتیک رو حس کرد !!
ویرایش توسط fcb10 : 04-12-2012 در ساعت 23:23
خیلی طبیعیه که شخص اماتورم بشینه نکاه کنه میدونه که تیم بارسا فلسفه بازیش چیزه دیگس ایا زلاتان کم بازیکنیه چرا نتونست با بارسا وقف پیدا کنه بخاطر اینکه بارسا بازیکن محور نیست یه وقت رسید رونالدینیو رو فروخت اتوو رو فروخت زلاتان شاید فردا روزی هم مسی رو بفروشه این فلسفه کاریه بارساست ولی خوب مادرید بیشتر جذب ستاره است فلسفه این تیم تا حای که حافظه یاری کنه مادرید پر بوده از ستاره الانم رونالدو واسشون گل میزنه به نظر شما اگه رونالدو نبود ایا مادرید اینقدر درخشش داشت اگه مسی اینجور یه تنه تیمو به جلو میبره به خاطر مصدومیت بازیکناس ویا_افلای_چند بازی در میون میبینید که یا ژاوی یا اینیستا مصدومه
اساس کاره بارسا بر کاره گروهیه یعنی اگه ستاره تو این تیم باشه باید تو سیستم بارسا حل بشه
ولی اساس کاره مادریدیا ستاره است البته نباید غافل شد که مورینیو هم واسه مادربد بد کار نکرده
من که اصلا بازیهای رئالو نگاه نمی کنم چون سبک بازیشونو دوست ندارم
در عوض بازی های بارسارو با هر بدبختیی باشه می بینم...
یه بار فردا صبحش امتحان اخر ترم بود منم یک کلام تو طول ترم نخونده بودم ...اون روزم به خاطر بازی بارسا اینقدر هیجان و استرس داشتم نتوتنستم هیچی بخونم...
گذاشتم ساعت 2:15 وقتی بازی تموم شد و بارسا برد وخیالم راحت شد تازه شروع کردم خوندن...
تا ساعت 5 صبح خوندم 45 دقیقه خوابیم بعدم پاشدم رفتم امتحان دادم...
سر امتخان اینقدر خوابم میومد که گاهی که پلک می زدم یادم می رفت چشمامو باز کنم...
ولی اصلا پشیمون نیستم به دیدن بازی بارسا می ارزید..![]()
ویرایش توسط flavia : 04-12-2012 در ساعت 23:48
از بازیه اخر شب نگو که من سرباز بودم وقتی خونه بودم تا 2یا 3 بیدار بودم واسه بارسا یا جام ملتهای امریکای جنوبی بعد ساعت 6 صبح میرفتم پادگان عجب روزای بود به عشق بارسا ارژانتین چفدر تو پادگان جیم زدیم اضافه خدمتا رو بگوولی اینو همیشه گفتم
viva BARCA
viva ARGENTINA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)