Design & Developed BY Patira

صفحه 118 از 131 نخستنخست ... 1868108116117118119120128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 1310
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadid بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12

به نام خدا

بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12

حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.

2. 12 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

باز هم برد شیرین

عربا پول دارن و پول غیرت رو از بین میبره ما نصفه سیتی هم هزینه نکردیم ولی تواین موقع لیگ تو فشار برد حیاتی رو بدست اوردیم
    زیر فشار بودیم تا 60 از اون به بعد همش زیر فشار ما بودن یه گل هم فان پرسی زد آفساید شد... و با این برد رده سومیمون داره تثبیت میشه

با این وضع دیگه قهرمان این فصل منچستر یونایتد هست

WENGER 4 EVER

4. 6 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

عالي بود...
    با وجود داوري زشت آرسنال برنده شد
    بهترين برديه (تو ليگ برتر)كه تو اين چند سال ديدم
    همه عالي كردن و غيرتي آرتتا بهترينه
    مانچيني رفتارهاش از اول به بازنده ها ميخورد
    تعويض نصري هم حال كردم دست تماشاچهايي كه تو استاديوم بودن درد نكنه
    4 تا تيرك زدن آرسنال ميتونست بيشتر هم گل بزنن
    تعويض والكات رو دوس نداشتم...ولي شكال نداره اصل اينه كه برديم
    من سيتي در مقابل آرسنال هيچ حرفي براي گفتن نداشت...
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

6. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

دم آرسنال گرمممممممم.واقعا كار بزرگي كرد با اين پيروزي. حالا معلوم ميشه كه منسوتي به شدت خودشو باخته !!!!
    حالا جدا از اينكه برد آرسنال مقابل منسوتي به قهرماني يونايتد كمك زيادي ميكنه ولي به خدا تحت هر شرايطي دوست داشتم آرسنال منسوتي رو ميبرد ! هيچ از تيمهاي مثل سوتي خوشم نمياد ! ولي در عوض همون طور كه ارها اعلام كردم آرسنال رو به عنوان بهترين رقيب يوناتد تو جزيره ميشناسم و تنها اين تيم به طور طبيعي و سالم رقابت ميكنه و هر سال مدعي هست.
    يادمه ليورپول يه بار براي اينكه يونايتد رو تو كورس قهرماني عقب بندازه به عمد به يه تيم باخت ! چون خودش هم شانسي براي قهرماني نداشت ! فقط ميخواست يونايتد قهرمان نشه !
    بازم تشكر به خاطر اين جوانمردانه بازي كرديد و مردانه بازي رو برديد
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

8. 7 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

WENGER 4 EVER

10. 9 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال رو به عنوان بهترين رقيب يوناتد تو جزيره ميشناسم و تنها اين تيم به طور طبيعي و سالم رقابت ميكنه و هر سال مدعي هست.
    مرسي
    هيچ تيمي تو جهان مثه آرسنال نيست كه سالم باشه
    فقط به خاطر همين غير آرسنال رو نميتونم تحمل كنم

دانلود گل:

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دقیقه 87
    Mikel Arteta

اينجا هم هايلات بازي و صحنه هاي حساس بازيه:

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 04-08-2012 در ساعت 22:15

12. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

واقعا تبریک میگم برد خیلی شیرینی بود
    من یونایتدم دیگه قهرمانی رو باید جشن بگیره
    ارتتا بازم خوب بود و تیم روی هم رفته خیلی منسجم بود البته من نیمه اولو ندیدم اما تیم خیلی با برنامه بود

14. 8 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستان ارسنالی بهتون تبریک میگم.کلا من از تیمایی که سعی میکنن جلوی فلسفه هایی مثل ارسنال با پول بایستن خوشم نمیاد.البته زیاد هم از قهرمانی یونایتد خوشحال نشدم ولی انصافا تیمایی که فقط به واسطه پول و خرید ستاره های بزرگ سعی میکنن جلوی فلسفه بازیکن سازی تیمایی مثل ارسنال بایستن باید شکست بخورن.مشکل سیتی اینه که میخواد با پول غیرت بخره و این ممکن نیست.امیدوارم با پولی که ارسنال داره تابستون بازیکنای خوبی بگیرید تا فصل دیگه یک جنگ برابر با بارسا تو لیگ قهرمانان داشته باشیم.اگه ونگر خریدای خوبی انجام بده و بارسا و ارسنال تو لیگ قهرمانان به هم بخورن باید شاهد زیبا ترین بازی سال باشیم چون من به نسبت بازی هردو رو دوست دارم فقط امیدوارم دوباره هوادارای ارسنال نپرن سرمون که مهره هاشون رو میخریم .
    مطمئن باشید اگه الان با این تیم سوم هستید فصل بعد با سه تا خرید اول میشید.

16. 7 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    دوستان ارسنالی بهتون تبریک میگم.کلا من از تیمایی که سعی میکنن جلوی فلسفه هایی مثل ارسنال با پول بایستن خوشم نمیاد.البته زیاد هم از قهرمانی یونایتد خوشحال نشدم ولی انصافا تیمایی که فقط به واسطه پول و خرید ستاره های بزرگ سعی میکنن جلوی فلسفه بازیکن سازی تیمایی مثل ارسنال بایستن باید شکست بخورن.مشکل سیتی اینه که میخواد با پول غیرت بخره و این ممکن نیست.امیدوارم با پولی که ارسنال داره تابستون بازیکنای خوبی بگیرید تا فصل دیگه یک جنگ برابر با بارسا تو لیگ قهرمانان داشته باشیم.اگه ونگر خریدای خوبی انجام بده و بارسا و ارسنال تو لیگ قهرمانان به هم بخورن باید شاهد زیبا ترین بازی سال باشیم چون من به نسبت بازی هردو رو دوست دارم فقط امیدوارم دوباره هوادارای ارسنال نپرن سرمون که مهره هاشون رو میخریم .
    مطمئن باشید اگه الان با این تیم سوم هستید فصل بعد با سه تا خرید اول میشید.
    تبریک به دوستان آرسنالی گل با اون گل آرتتا که واقعا دیدنی بود

شهریار جان آرسنال نیازی به خرید نداره همین جوری می تونه جلو بارسا بازی کنه
    آرسنال بااین که ستارهاشو سیتی خرید ولی باز هم می تونه جلو تیم های بزرگ تر بازی کنه

ایشالا که همیشه موفق باشه
    بازم بردتون رو تبریک می گم

HALA MADRID

18. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

خوب منم این برد رو به همه ی ارسنالی ها تبریک میگم........

Just Real Madrid & Man Utdl

20. 7 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

Back to third place

خدا رو شکر بازی رو بردیم
    از اول تا اخر بازی داشتم حرص میخوردم به خودم گفتم ای کاش بازی رو ندیده بودم ، تو بازی که سیتی حرفی برای گفتن نداشت میتونستیم با نتیجه بهتری و راحت تر این تیم رو شکست بدیم ولی اشتباهات و بی دقتی باعث شد چندین موقعیت 100% گل رو از دست بدیم مثلا نیمه اول ضربه سر رابین که به پشت کمر ورمالن برخورد کرد و به بیرون رفت اون دیگه ته بدشانسی بود یا توی نیمه دوم ورمالن گل خالی رو با پای راستش زد و بعدشم بنایون خراب کرد توی این صحنه میخواستم تلویزیون رو خورد کنم از دست اینا ... ولی خدا رو شکر یکی رو داشتیم یه ضربه از پشت محوطه بزنه اونم کسی نیست جز ارتتا
    واقعا دمش گرم خیلی شوت هوشمندانه ای زد و توپ رو از سمت راست مدافع روبرش و نقطه کور دروازبان وارد دروازه کرد .

توی نیمه اول من سیتی هیچ حرفی رو برای گفتن نداشت البته در کل نیمه اول موقعیت زیادی خلق نشد روی دروازه ها ولی چیزی که مشخص بود مالکیت توپ برای ما بود و من سیتی سعی داشت بوسیله نصری و اگرو ضد حمله بزنه که مدافعین ما نگذاشتند
    حساسیت بالای بازی باعث شده بود دو تیم نتونن بازی همیشگی خودشون رو انجام بدن مخصوصا ارسنال ، با اینکه توپ رو تا پشت محطه جریمه حریف به خوبی پیش می اوردیم ولی به راحتی توپ رو از دست میدادیم ، نبود یک پاسور خوب که موقعیت تک به تک ایجاد کنه کاملا مشهود بود یکی مثل سسک رو اگر در این بازی داشتیم شاید دو برابر این موقعیت گلی که ایجاد کردیم ، ایجاد میکرد + شوت نمیزدیم !! تا اونجایی که من یادمه دوتا شوت بیشتر نزدیم که یکی بنایون زد و یکی هم ارتتا که گل شد .
    صحنه مهم بازی در نیمه اول خطاهای پی در پی بالوتلی عقده ای بر روی سونگ و سانیا بود .

همین طور که توی این صحنه میبینید این خطا کارت قرمز مستقیم رو داره ولی حتی خطا هم نگرفت داور . تو چند صحنه بعدی بر روی سانیای بیچاره خطاهای بدی کرد ، اگه من بازیکن ارسنال بودم و هیکل و تعصب ویلی گالاس رو هم داشتم شک نکنید بالوتلی رو راهی بیمارستان میکردم
    خوشبختانه به خیر گذشت و سونگ خیلی خوب پاشو عقب کشید .

نیمه دوم هم با حملات ما شروع شد و بازی رو در اختیار داشتیم ... موقعیتهایی هم ایجاد شد مثل ضربه سر رابین که به تیرک خورد و گل خالی ورما و ... ولی هیچ کدام وارد دروازه نشد ، بسیار بی دقت بودیم ، اواخر بازی چندین پاس اشتباه در جاهایی که نباید بدیم میدادیم و توپ به راحتی از دست میرفت ولی بالاخره ارتتا بازی خوب خودش رو تکمیل کرد و با یک ضربه عالی پیروزی 1 - 0 برای تیمش به ارمغان اورد و تیم رو به رده سوم برگردوند .

چند نکته در مورد سیستم و بعضی بازیکنها عرض کنم
    1. بازیکنان کناریمون منظورم مدافعین هستند ، سانیا و گیبز ، هر توپی که بهشون میرسید سعی در سانتر توپ رو داشتند ، من تعجب میکنم از این کارشون

به راحتی با یک ، یک دو با بازیکن کناریشون که همیشه یک نفر اونجا هست میتونن وارد محوطه بشن و موقعیت بهتری رو ایجاد کنند ولی میدیدم همه توپهایی که بهشون میرسید رو به روی دروازه سانتر میکردند و من سیتی هم با وجود بازیکنان قد بلندش مثل لسکات نگذاشت گلزنی کنیم .
    2. تئو والکات ، بازیکنی که امروز خیلی به چشم نیومد و مثل همیشه پر جنب و جوش نبود ، به نظرم یکی از سرعتی ترین بازیکنان جهانه که میتونه بوسیله سرعت بالاش خیلی مثبت کار کنه یه مثال میزنم در مورد استفاده از سرعت تئو ، مثلا توی همین بازی چندین بار توپ در کناره ها و پشت محوطه حریف به تئو میرسد ولی میدیدم که وارد محوطه نمیشه یا پس میداد یا سانتر میکرد ، در حالی که اگه یه کم هوش از خودش نشون بده به راحتی میتونه با استفاده از سرعت بالاش وارد محوطه جریمه بشه و ایجاد موقعیت یا حتی پنالتی (بیشتر تاکیدم بر پنالتی هست) بگیره فقط یه ذره باید حرفه ای باشه . همین
    3. نبود بازیکن برای بازیسازی مناسب ، با وجود توماس ، سونگ و بنایون و ارتتا ولی باز هم تو خلق موقعیت مناسب برای رابین مشکل داشتیم و نمیتونستیم رابین رو صاحب موقعیت کنیم ، توپ رو به خوبی حرکت میدادیم و مالکیت با ما بود ولی یک بازیکن مثل سسک (چون بازیکن خودمون بوده اون رو مثال میزنم) اگر میبود به راحتی میتونستیم خلق موقعیت کنیم ولی بازهم از این خط هافبک راضی ام .

یه نکته هم در مورد بی استعداد ترین و احمق ترین بازیکنی که دیدم بزنم (دوستان عزیز ارسنالی ناراحت نشین) منظورم رو که میدونید با کی هستم
    بله رمزی
    یعنی نمیدونم در مورد این ادم چی بگم ، کی میخواد فوتبال یاد بگیره ، چندین سال در کنار سسک و زیر نظر مربی بزرگی مثل ونگر باشی ولی هیچ وقت یه ذره درک و فوتبال یاد نگیری بازم خدا رو شکر ارتتا گل رو زده بود وگرنه اون حرکتش اخر بازی اصلا قابل بخشش نیست . احمق

رابین هم حیف بود نتونست گل بزنه ، فک کنم به 17 تیم مختلف گل زده بود و من سیتی جز اون سه تیمی بود که گل نزده بود ...

خوشحالم که تونستیم تیم پر ادعای السیتی ببخشید من سیتی رو ببریم و به رده سوم و بالاتر از تاتنهام جای بگیریم

به امید خدا بازیهای خوبمون رو ادامه میدیم و فصل رو با جایگاهی که حقمونه به پایان ببریم

در اخر هم این عکس زیبا رو ببینید

در مورد اینه که کلاس و شخصیت تونست پول رو ببره منظور پیروزی 8 امسال و 8 پارساله

22. 7 کاربر از پست مفید Shawty تشکر کرده اند .

صفحه 118 از 131 نخستنخست ... 1868108116117118119120128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)