Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1310

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

آرسنال

Arsenal v Man City preview

شاگردان روبرتو مانچینی برای دیدار حساس به لندن سفر کرده اند تا بزرگترین نبرد هفته را مقابل آرسنال رقم بزنند.
    من سیتی پس از تساوی 3-3 با ساندلند دیگر جائی برای لغزش نگذاشته است و پیروزی در امارات برای انها فقط تسکین دهنده است،آرسنال هم در رتبه سوم خود باقی می ماند حتی با پیروزی و فقط باید مواظب باشد رقبای پایین خود مثل تاتنهام و نیوکاسل به او نرسند.شکست هفته گذشته مقابل کوئينز پارک باعث شد ارسنال فرصت نزدیک شدن به من سیتی در رده دوم را از دست بدهند.
    ونگر با پیروزی برابر مانچینی ، تیم خود را به لیگ قهرمانان فصل اینده نزدیک تر میکند .

اخبار تیمها:

آرسنال مصدوم تازه ای ندارد و بقیه بازیکان با تمام قوا بازی خواهند کرد .
    ابو دیابی و فرانسیس کوکوئلین دو بازیکنی که از ناحیه همسترینگ اسیب دیده بودن از هفته بعد به دوره تمرینی برمیگردند.
    مرتساکر و جک ویلشر همچنان نمی توانند بازی کنند.
    سرجیو اگرو سومین گلزن لیگ برترحضور در بازی یک شنبه در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    لسکات از ناحیه کشاله ران مصدوم است و سمیر نصری هم از اسیب دیدی خفیفی رنج میبرد.
    بازیکن اشفته دیگر من سیتی ماریو بالوتلی است که در تصادفی که داشته است اشفته به نظر میرسد

ترکیب احتمالی دوتیم:
    Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie.

Man City: Hart, Richards, K Toure, Kompany, Clichy, Milner, Y Toure, Barry, Silva, Nasri, Aguero

-=-=-=-=-=-=-

بازیهای اخیر :

Arsenal : WWWWWL

Man City : WWLWDD

مصدومین :

Arsenal : مرتساکر - ویلشر

Man City : لسکات - و تا حدودی اگوئرو

داور :

مارتین آتکینسون

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

By Shawty

به امید برد
    ویرایش توسط Shawty : 04-08-2012 در ساعت 11:51

2. 9 کاربر از پست مفید Shawty تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)