زنده باد آله
زنده باد یووه
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
زنده باد آله
زنده باد یووه
الان چی میشه گفت ؟!!!![]()
خوشحال باشیم ؟!!! یعنی این سال آخر دل پیرو هست ؟!!!
خدایا از خلقت " دل پیرو " متشکریم !![]()
آقا من بازي رو ديدم نود دقيقه توپ دست بازيكناي يووه بود !
شايد اگه مهاجمين يكم دقت ميكردن الان شايد لاتزيو 5 يا 6 تا رو راحت ميخورد !
حالا نميدونم اون گلي رو هم كه يووه خورد شايد از دستش در رفت !
ولي اين الكس دلپيرو عجب بازيكنيه ! من يكي كه شديد تحت تاثير اين بازيه فوق العادش قرار گرفتم !
واقعا يكي از اسطوره هاي تاريخ فوتباله ! بدون شك !
ولي خداييش آندره آ پيرلو هم خيلي خوب بازي كرد و پاس هاي طلايي داد...........
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم این برد شیرین اله هم مثل همیشه یه پادشاه بود واسه خودش
پ.ن:وقتی خیابانی گفت آنیلی با دلپیرو دوسته می خواستم گردنشو خرد کنم![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
اگه فصل بعد اله تو یووه نباشه به جای دیدن بازیای یووه با گلا و خاطراتش زندگی میکنم...
بعد گل اله بازی رو تقریبا ندیدم. یه ربع داشتم مثل دخترا گریه میکردم بعد گلاش دونه دونه از جلو چشمام رد میشد
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
رضا جان اگه بازیای این فصل یووه رو دیده باشی این وضعیت تو تمام بازیا وجود داشته. مثلا شده تو یه بازی یووه 28 تا شوت زده و فقط 2 تاش گل شدهآقا من بازي رو ديدم نود دقيقه توپ دست بازيكناي يووه بود !
اسم دل پیرو کنار اسمایی مثل مارادونا پلاتینی زیدان و ... قرار داره که شاید تعدادشون به انگشتای دست هم نرسهواقعا يكي از اسطوره هاي تاريخ فوتباله ! بدون شك !
امشب نقطه اوج فصل یووه بود...
قول میدم این گل، گل قهرمانی باشه
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
نیمه اول خیلی زدیم به در و دیوار ... ولی نشد ! اگه فقط شانس کمی با ما یار بود الان بدون استرس بازی رو برده بودیم ! حداقل 3 ، 4 تا اختلاف بود ! به هر حال این مدل بازی برای ما دیگه عادی شده !
نیمه اول که نشون می داد دل پیرو رو نیمکت بی قراری می کرد ! انگار می فهمید گره این بازی به دست خودش باز میشه فقط ! قربون بزرگی خدا که همیشه اگه یه چیزی رو ازت می گیره یه چیز بهتر بهت میده !
این گل جواب خیلی صحبتا بود !![]()
وقتی اومد تو گفتم این همون آله 98 با شمارهه22 است.دقیقا یه دریبل کرد که من گفتم بله اومده گل بزنه.
وقتی رفت پشت ضربه ایستگاهی گفتم بله جون مادرت یه ضرب بزن.یه ضرب زد عجب گلی دروازه بان تکونم نخورد.
واقعا گریه داشت این گل.واقعا زندگی داد این گل.
هم صدر هم گل آله.خوشحالی جی جی در نوع خودش بینظیر بود.
و من همیشه گفتم مارادونا خیلی واضح آله رو توصیف کرده.
این دل هیچ وقت پیر نمیشود.ممنون کونته.ممنون آله.ممنون په په.دستمریزاد پیرلو و دمت گرم بونوچی.
خوشحالی من که کامل شد.
پ:ن.این آنتی ویروست رسول معرکس.نزدیک دوهزارتا ویروس پیدا کرده.خوبه هارده 80 است وگرنه اگه 500 گیگ بود باید تا قیامت صبر میکردیم.
تموم نمیشه تازه 28 گیگو سرچ کرده.
به قول یکی از دوستان رمی که خاطرش برامون عزیزه اس داد که این شب شب رویاهای دو افسانه بود هرچند افسانه آله خیلی دلچسبتر بود.
امشب هم کاپیتان توتی مرد همیشه آماده رمیها گل دوم تیمشو زد هم کاپیتان بیانکونریها .فقط فرق گلهاشون این بود که آله گلش سه امتیازی بود.
خدایا از خلقت آله از تو متشکریم.
تبریک میگم به طرفداران یوونتوس تو جریان بازی من به مهدی گفتم که لاتزیو تو تورین نمیتونه امتیاز بگیره ...
بازی با حملات پر فشار یوونتوس آغاز شد که آگه این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نبود الآن لاتزیو با نتیجه شگفت آنگیز زمین رو ترک میکرد مخصوصا اون توپ 60 متری [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که از تو گل کشید بیرون من کف کردم ...
دل پیرو با این بازی هفتصدمین بازی خود را در پیراهن بیانکونری انجام دادبازم تبریک میگم این رکورد بی نظیرو ... که خیابانی گفت ششصدمین بازی ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)