اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
پالرمو - یوونتوس کاش یووه ببره از اون طرف میلان به فیورنتینا ببازه بریم صدر جدول حیفه قهرمانی این فصل از دست بره
سپاهان قهرمان
جام در جام
به امید ساخته شدن نقش جهان
یه خرده غیرت به خرج بدن مطمئناٌ قهرماننبه امید اونروز
بازی سنگینی واسه فردا داریم ! البته سنگین از اون جهت که هم بازی توی سیسیل بازی کنه ؛ م استرس بازی که چند هفته ایه حسابی روی تیم داره فشار میاره و از طرفی پالرمو یه جورایی این چند سال بد ما رو عذاب داده ! اما از یه طرف میشه نگاه دیگه ای به این بازی هم داشت ! بر عکس اکثر تیم های سری a پالرمو تیم کاملا هجومی هست و مقابل تیم های بزرگ به بازی بسته رو نمیاره ! اینو میشه از بازی های پرگلش تا اینجای فصل مقابل یووه ، میلان و اینتر فهمید ! این کارو برای ما توی فاز هجومی راحتت تر می کنه ! اما حضور یه بازیکن مثل میکولی ما رو تو بحث خط دفاعی نگران می کنه ! میکوای سابقه هتریک مقابل اینتر رو داره ! بازی با میلان هم خوب کار کرد ! یکی از بازیکنایی که من همیشه بهش علاقه داشتم بالاخص وقتی تو یووه بازی می کرد ! خوشبختانه بازیکنای تیم همه آماده اند ! بازی با ناپولی ماتری و په په استراحت کردن و میشه گفت حضورشون تو این بازی محتمل هست ! و دیگه با اون گندی که بوریلو تو بازی با ناپولی زد میشه امید داشت این بازی روی نیمکت یا حتی روی سکوها بشینه و بازی رو مشاهده کنه ! 3 - 5 - 2 هم ترکیبیه که کم کم کونته کاملا پیادش کرده و باز هم این ترکیب برای بازی فردا چیده میشه ! حضور 3 دفاع مطمئن و بوفون میشونه میکولی رو خنثی کنه ! اونا هم چند بازیکن غایب دارن که فبها ... امیدوارم یووه بازی رو ببره و میلان هم امتیاز از دست بده مقابل فیورنتینا !!!!
ویرایش :
این تایپیک به صفحه 98 رسیده ! بعد از 100 صفحه قفل میشه و میره تو آرشیو ! یکیتون زحمت تایپیک جدید رو بکشید !
با تشکر مدیریت فهیم !![]()
![]()
ویرایش توسط AlexDelpiero : 04-06-2012 در ساعت 20:26
مدیریت فهیم فقط بلدی به ما گیر بدی؟
آفرین دقیقا زدی تو خال
پ.ن: من به عشق دلپیرو طرفدار یووه شدم یعنی خیلیها تو محله ما اینجوری هستن پس به من حق بدین وقتی حسودهایی مثل کونته و وانیلی و اون سرخر ماروتامیان این رفتار رو با دلپیرو میکنن عملا انگیزه ای واسه من نمونه اصلا اگه دلپیرو رو بیرون کردن منم یووه رو ول کنم
(قهر دیپلماتیک)
![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 04-07-2012 در ساعت 00:22
بلاخره اگه قسمت باشه قراره یک بازی از بازیهای یووه رو در شبکه 3 ببینیمسایت ورزش3 بازی یووه و لاتزیوو رو پخش زنده زده خدا کنه تا اونموقع نظرشون عوض نشه
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلان به فیورنتینا باختاون هم باقل دقایق پایانی امائوری
حالا باید از فرصت استفاده کنیم و به صدر جدول برگردیم جایگاهی که حقمونه
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)