به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
من تو این چند ساله گذشته که وافعا بارسا تو اوج بوده یادم نمیاد (به غیر از اینتر مورینیو)که بخوا د بازی کنه و استرس حذف داشته باشهباید ببینیم بارسا و پپ اینج چطور امتحان پس میدن
Argentina te quiero para siempre
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 3 مقابل 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Camp Nou — Barcelona
داور: B. Kuipers
تماشاگر: 94629
11′ (پنالتی) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 32′
41′ (پنالتی) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
53′ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
90′ +3
Yellow Card Antonio Nocerino
![]()
90′ +2
Yellow Card Maxi López
![]()
90′ +1
Yellow Card Philippe Mexes
![]()
86′
Yellow Card Joan Isaac Cuenca Lopez
![]()
83′
SubstitutionAlexandre Pato
Maxi López
![]()
78′
SubstitutionCesc Fàbregas
Seydou Keita
![]()
77′
Yellow Card Robinho
![]()
75′
SubstitutionGerard Piqué
Adriano
![]()
69′
SubstitutionKevin-Prince Boateng
Alexandre Pato
![]()
66′
Yellow Card Javier Mascherano
![]()
63′
Substitutionچابی ارناندز
Thiago Alcántara
![]()
61′
SubstitutionClarence Seedorf
Alberto Aquilani
![]()
53′
Goal Andrés Iniesta Luján
![]()
41′
Assist Sergio Busquets Burgos
![]()
41′
Penalty Goal لیونل مسی
![]()
41′
Yellow Card Clarence Seedorf
![]()
40′
Yellow Card Alessandro Nesta
![]()
32′
Assist Zlatan Ibrahimovic
![]()
32′
Goal Antonio Nocerino
![]()
11′
Penalty Goal لیونل مسی
![]()
10′
Yellow Card Luca Antonini
ویرایش توسط David7 : 04-04-2012 در ساعت 04:04
سلام
بازی دیشب با میلان واقعا فوق العاده بودیم ولی یه نقطه ضعف بزرگ داشتیم که خیلی به چشم اومد ما اصلا شوت از راه دور خوب نبودیم اصلا ایا واقعا شوت زن نداریم
خیلی سعی شد ضربه زده بشه ولی اصلا در شان نام بارسا و هماهنگ با بازی دیشب نبود
Argentina te quiero para siempre
پنالتی دوم بارسا مشکوک بود،ولی سرپنالتی اول باید آنتونینی اخراج میشد،چون موقعیت مسلم گل وتک به تک 3متری دروازه بود،پس این به اون در.
میمونه بازی رفت که 2تا پنالت به اعتقاد95% کارشناسا ( و نه امثال من وشما که فقط در اینجا متعصبانه به هم فحش میدهیم) برای بارسا نگرفت که اگه میگرفت میلان در همون سنسیرو تحقیرآمیز حذف میشد. موقعیتهای گل هم که در مجموع 2بازی ، 31 به 6 به نفع بارسا بود،پس میلانیها خدارو شکرکنید که بارسا جز مسی تمووم کننده نداشت...
بازی با چلسی 2009 به این خاطر سر زبانها افتاد که بخاطر تاکتیکهای فوق العاده هیدینگ،گل اینیستا تنها ضربه ی در چهارچوب بارسا بود..ولی در مجموع 2بازی با میلان، موقعیت گل 32 به 6 به نفع بارسا بود..واقعا میلانیها باید شب وروز دعا کنند که با نتیجه ی 7-0 نباختن
خدا جای حق نشسته، وقتی میلان ناجوانمردانه و با فریب چمن رو آبیاری میکنه وزمین فوتبالو تبدیل به شالیزار میکنه، و2پنالت هم گرفته نمیشه در سن سیرو،باید هم این بلا سرش بیاد.
تازه سر پنالتی اول باید آنتونینی اخراج میشد،چون موقعیت مسلم گل بود ومانع از گل زدن مسی در جریان بازی شد.
موقعیت ها هم که 32 به 6 بود در مجموع. در کل اروپا زووم کردن روو تاکتیکهای 2مربی که چرا انقد بارسا موقعیت خلق کرد،فقط توو ایران همه اسیر جوسازی مورینیو شدن گیر دادن به داوری...
نستا خیلی احمقه که از یه سوراخ 2بار گزیده شد و با اینکه میدونستن شانس آوردن که رو پویول پنالت نگرفت در بازی رفت، باز هم این کارو در بازی برگشت تکرار کردن.پس شایسته ی تنبیه بودن.
تازه مارکای ضد بارسایی که گفت همین خطا روو بوسکتس در بازی برگشت هم پنالت بوده.
به نام خدا
![]()
![]()
ساراگوسا - بارسلونا
هفته 32 لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
شنبه 19 فروردین ساعت 22:30 به وقت ایران
درمورد این بازی :
خوب بعد از 3 بازی سخت مقابل دو تیم میلان و اتلتیک بیلبائو نوبت به تیم آسونی مثل زاراگوسا میرسه ... بازی رفت 4-0 بردیمشون و فصل پیش هم با دو گل مسی این تیمو بردیم ... کلا 7 بازی آخر رو بردیمشون ... ساراگوسا هم از 5 بازی اخیر تو لالیگا 3 برد و یک مساوی و یک شکست داشته ، 3 بازی آخر رو مقابل تیم های والنسیا ، اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ گیخون به برتری رسیده ...
بهترین گلزن بارسا لیونل مسی با 36 گل و بهترین گلزن تیم مقابل هلدر پوستیگا با 7 گل هستش ...
مصدومین هم : داوید ویا و فونتاس و آبیدال هستند ، پیکه هم احتمالا نمیرسه و آفلای هم حالش خوبه تقریبا ، مونده کی بره تو زمین...
تیم هم که روحیه بالایی داره و راحت میتونه پر گل ببره ...
به امید برد پر گل
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول :
5 بازی آخر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :
5 بازی آخر زاراگوزا:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لیگ :
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل و توقف رئال مادرید
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
زاراگوزا - بارسلونا
شنبه-1391/1/19
ساعت 22:30 به وقت ایران:
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ترکیب احتمالی برای بازی امشب به نقل از اسپورت :
ترکیب خوبیه ، دفاع که عالیه با توجه به اینکه پیکه مصدومه ولی ماسچرانو خوب ظاهر شده تو چند تا بازی اخیر ...
هافبک هم خوب چیده شده البته اگر کمی گلزنی برامون سخت شد به نظرم پپ باید ژاوی رو باید بیاره تو و تیاگو رو ببره بیرون ...
حمله هم خوبه ولی کاش به جای پدرو سسک رو میگذاشت ، یک کم داره بد بازی میکنه ولی میشه تا یک جایی تحملش کرد پدرو رو ...
به امید برد پر گل بارسلونا و هت تریک مسی ، همین طور شکست رئال در بازی فردا ...
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ولی من فکر کنم ایکوئنکا فیکس باشه.خیلی خوب جواب داده مخصوصا تو پست چپ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)