من میخوام یه مهاجم بخرم ....
میشه کمک کنید بگید کدوم بهتره :
1- رونی
2 - مسی
من میخوام یه مهاجم بخرم ....
میشه کمک کنید بگید کدوم بهتره :
1- رونی
2 - مسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره مسی بهتره
اگه به فکر اینده تیمتون هستید من یه مهاجم 17 ساله رو بهتون معرفی میکنم فرانسویه و اسمش نیانگ هستش
با این که 17 سالشه ولی به همراه الشاراوی تو تیم من اقای گله
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام وقتي ميخوايم از آكادمي بازيكن بگيريم از كجا بايد بفهميم بازيكن به درد بخوريه يا نه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
forza milan
نکنه اول باید ببینی کی میتونی از بازیکنت استفاده کنی حداقل سن برای هر بازیکن 16سال میشه یعنی شما نمیتونی بازیکنی با کمتر این سن بازی بدی که تو همون مشخصات بازیکن سنش زده.
در ضمن توهمون مشخصات بازیکن قدرت حال و آخرین قدرتی که میتونه به اون دست پیدا کنه رو نوشته(مثلا89-65که65 قدرت حال و89 آخرین توانی که بازیکن به اون دست پیدا میکنه هستش اینجا باید دقت کنی چون بعضی از بازیکنا پیشرفت زیادی نمیکنن.
ممنون![]()
forza milan
ogbonaتو تورينو ليگ دسته دو ايتاليا.فونتس اگه اسمشو درست نوشته باشم تو بارسا هستش.ولي عشق خود من هولمس دفاع دورتموند هستش.داويد لوييز چلسي.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)