Design & Developed BY Patira

صفحه 69 از 101 نخستنخست ... 1959676869707179 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 681 تا 690 , از مجموع 1005
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

Bia Inja ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد دوم ㋡ ㋡

باب دل را هست مفتاحی عظیم
    اوست بسم الله الرحمن الرحیم
    در پناه حق.
    غمم غم بی و همراز دلم غم
    غمم هم صحبت و همراز و همدم
    غمت مهله که مو تنها نشینم
    مریزا بارک الله مرحبا غم
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-06-2012 در ساعت 19:03 دلیل: ویرایش عنوان

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

فلوچارت شیرازی

لعنت به باعث و بانی این بغض

3. 7 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

حالا واسه این که جو کمپ رو از فوتبال دور کنیم من یه شعر از خودم دروکردم :

یه توپ داشته بیدم قل قلی بید

سرخ و سفید و آبی بید

وزنم زمین هوا وره

نودونی تا کجا وره

من این توپو نداشته بیدم

مشقامو خوب نوشته بیدم

بوآم بهم عیدی وداد

یه توپ برره ای وداد

خوب بییییییییییییید؟
    یه روز خوب میاد ...

5. 8 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

دوستان میلانی و بارسلونایی : بهتره بحث رو تموم کنیم ! تا آبروی خودمون و تیم هامون توی سایت نرفته !!!

دارین گند میزنید به هرچی بحث و تحلیله !!!

7. 10 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

بحرین، پاره ی تن ایران!

۱۳ فروردین, ۱۳۹۱ توسط [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]|24 بازدید
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]علی لعنت الله علل قوم الظالمین

دویست سالی که میلیونها کیلومتر مربع از سرزمینهای ایران از دست رفته و هنوز هم دشمنان ما ، همان سیستم تجزیه اراضی ایران تا تحقق ایرانستان را دنبال میکنند، ما شاهد نوع نگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به وضعیت موجود هستیم :
    الف: اعلام سیاست بیطرفی در مسا ئل همسایگا نش در سیاست های جهانی
    ب: اعلام عدم دخالت در سرزمینهای از دست رفته اش
    در نتیجه ی اتخاذ این تصمیم ، ما شاهد این قضایا می شویم که :
    بحرین خاک ایران است وامریکا و انگلیس و اسرائیل در آن حضور دارد.
    بحرین خاک ایران است و کشور وهابی زده عربستان در آن مغز جوانان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بحرینی را متلاشی می کند.
    یحرین خاک ایران است و ایرانی حق دخالت عملی را ندارد چرا که این یعنی نقض آشکار قوانین بین المللی .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    امریکا و اسرائیل در افغانستان ، عراق ، بحرین ، مصر ، تونس، لیبی ، در کشورهای آمریکای جنوبی در افریقا در آسیا در خاور میانه و در تمام دنیا دخالت و جنایت و غارت می کنند و از منظر قوانین بین المللی اشکال ندارد اما ایران اگر بخواهد در سرزمین های از دست رفته اش که خواهان الحاق کشورشان به خاک ایران است وارد شود زنگ های قوانین بین المللی بصدا در می آید .
    ای دوصد لعنت بر این قوانین بین المللی که ساخته و پرداخته یهود صهیونیست است .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    به فضل خدا ما این سیستم وارونه ی صهیونیستی را ابطال ، تا ایران در مسائل سرزمینهای از دست رفته اش اثر گذار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران در مسیر عودت اراضی اشغالی به ایران و ایرا نی قرار گیرند . جوانانی که امروز در مقابل سفارتخانه های عربستان و بحرین اجتماع می کنند جوانان غیرتمند و غیوری هستند که تاب تحمل دیدن ظلم وستم آنهم از ناحیه مدعیان خلافت اسلامی آنا نی که بر سر سفره شیطان بزرگ امریکا ، شراب می نوشند و در امورات بحرینه ، ایران دخالت و آدم کشی میکنند را ندارند .
    آیا گمان می کنید با اعلام برائت از جنایتکاران عربستانی و اماراتی و امریکائی و اسرائیلی در بحرین ، قضیه بحرین قابل حل است ؟ آیا گمان می کنید با راه پیما ئی میلیونی مردم نجیب و مومن ومسلمان ایران اسلامی قضیه بحرین قابل حل است ؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، یک تکلیف دارد و آنهم الحاق به خاک مادری یعنی ایران است چه اتحادیه های عرب و اروپائی و چه همسایگان اشغالگر و مغرض بخواهند یا نخواهند . برای نجات بحرین که حق قا نونی و شرعی ایران است باید تنها به الحاق بحرین به خاک ایران اندیشید .
    برای نبرد با یهود صهیونیست و امریکای مشرک و سرتا پا جنایتکار و اشغالگران اراضی از دست رفته ایران و بلخصوص حکومت جابر و ظا لم حمد بن عیسی آل خلیفه در بحرین ، راهپیمائی و تظاهرات و دادن بیانیه و ارجاع به سازما نهای بین المللی و اسلامی و غیر اسلامی کارساز نیست بلکه باید موج حق خواهی جهانی را راه انداخت و اولین قدم رسانه ای کردن این موج حق خواهی در جهان است.
    نباید از امام خمینی قدس الله نفسه زکیه عقب تر حرکت کرده و مصلحت اندیشی نمود و با وجود شرایط مساعد ، حضور ایران را در بحرین به تعا بیر پیچیده عنوان کرد. از یاد نیریم هر کاری شدنی است بشرط آنکه ما بخواهیم ازیا د نبریم که ما حق از دست داده هستیم . پس باید به الحاق اندیشید که تنها این است که صدای دشمنان ایران اسلامی را در می آورد . و ما نیز به تکلیفی که بر دوش داریم عمل میشود . پس باید اولین قدم را برداشت و آن اینکه :
    (( مسئله سرزمینهای از دست رفته ایران بومی سازی و رسانه ای شود )).
    و توهم خط قرمز در کشور ایران برداشته شود و این موج حق خواهی در تمام لایه های اجتماع رسوخ و بستر سازی شود .

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

9. 13 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

ما میگم بحث رو ادامه نده
    خو چرا باز اومدی بحث رو تازه کردی ؟
    درسته حرفت درسته اما نباید زیاد کشش بدیم
    یه روز خوب میاد ...

ویرایش توسط AlexDelpiero : 04-06-2012 در ساعت 17:51

11. 14 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

داشتم ایمیلمو چک میکردم یکی یه سایت چرت برا علافهای اینترنتی گذاشته بود گفتم بد نیست بذارم برا دوستان.

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

واي احمد رضا نشناختمت
    هر كه با مهدي در افتاد ور افتاد.....
    ببينم بازم بامهدي شرطبندي ميكني ؟
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

برنامه ي نيمه نهايي:

29 فروردين بايرن و رئاله

30 ام هم چلسي و بارسلونا

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638

juventus

جا همتون خالی یه سر رفته بودیم اصفهان برا دکتر.موقعی که رفتم برم رادیولوژی برا عکس گرفتن دیدم ای داد پولی که همراهم آوردم خخیلی کمه.گفتم کارت دارم زنگ زدم خونه نبودند زنگ زدم به پسر عمم برام پول بریزه به کارتم که همینطور که نشسته بودیم بقل عابر بانک دیدم روبه رو بانک دوتا گنبده گفتم حالا که اومدم اصفهان میریم تو مسجد دوتا عکس میگیرم میذارم تو کمپ.خداییش از دور شکل یه مسجد قدیمیه.

خیابونهای اصفهان نمیدونم چرا اونروز اینقدر خلوت بود.
    اینجا خیابون توحیده.

خلاصه بی توجه رفتیم جلو دیدیم ای داده کلیسا است گفتم بنازم میریم به عنوان مسیحی تو چندتا عکس ازش میگیریم منم تا حالا کلیسا نرفته بودم گفتم یه باره با یه تیر دو نشون میزنیم.
    البته درش باز بود ولی من بستم تا یه عکس از در ورودیش بگیرم.

خلاصش کنم رفتم تو از همون اول شروع کردم عکس گرفتن

عکس دومم به سلامتی گرفتم. بالا سر یه قبر بود توی یک اتاق.

اینو که گرفتم بلد نبودم مسیحیها چه طوری میرند تو کلیسا منم مثل مغولها رفتم که برم تو طرف که یک زن بسیار محجبه بود گذاشتمون جلو 10 زن و دختر لا منگنه که تو مسلمونی.
    منو بگو دیدم ای داده اینا چه با آداب میرن تو کلیسا و من مثل مغولا نشد بگم نه مسیحیم گفتم آره مسلمونم اومدم چندتا عکس بگیرم نامرد نذاشت گفت مراسمه و نمیشه.منم سیریش شدم مثل کنه هی گفتم الان برم کی برم .چرا مسیح خدا شد و چهارتا چرت و پرت به طرف لج کرد گفت کلا نمیشه بری.خلاصه از من اصرار از اون انکار قبول کرد به دو شرط که من برم تو گفت یا ازین بطری سه ضلعی یه نوش میخوری یا 10 تا سوال ساده از مذهب مسیحیت میپرسم تو اگه به سه تاش جواب دادی میذارم بری اولیو که گفتم عمرا دومیم نتونستم جواب بدم دیدم نه طرف خیلی سفته و منم باید به رادیولوژی برسم .رفتم عابر بانک پولو گرفتم رفتم رادیولوژی و دکتر.تموم که شد رفتم دوباره دم کلیسا دیدم ای داده بستس.
    ول کردم رفتم سی و سه پل که دیدم به به چه پایین پل جمع دوستان جمعه رفتم پایین دیدم زیر مثل بازار شده.

دیگه اومدم برگردم خونه این دوتا عکسم گرفتم تا یکم کیف کنید.

و بعدیش.

اخر سرم رفتم لباس یوونتوسو بگیرم نبود برگشتم خونه.

16. 11 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط r.baggio.10 نمایش پست ها
    گفت یا ازین بطری سه ضلعی یه نوش میخوری یا 10 تا سوال ساده از مذهب مسیحیت میپرسم

حالا تو بطریه چی بود؟

18. 9 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

صفحه 69 از 101 نخستنخست ... 1959676869707179 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)