بنازم ماریو رولا مصب با اون هیکل غولش چه سرعتی داره !!
ولی من فکر میکنم که لنون سریع ترین باشه ! فصل پیش خیلی بازی های تاتنهام رو میدیدم , فرارایی که میکرد عینه یه فشنگ بود !!! حتی توی فیفا 12 که آمارش دقیقه سرعت لنون رو بیشتر همه گذاشته !
بنازم ماریو رولا مصب با اون هیکل غولش چه سرعتی داره !!
ولی من فکر میکنم که لنون سریع ترین باشه ! فصل پیش خیلی بازی های تاتنهام رو میدیدم , فرارایی که میکرد عینه یه فشنگ بود !!! حتی توی فیفا 12 که آمارش دقیقه سرعت لنون رو بیشتر همه گذاشته !
ویرایش توسط fcb10 : 04-06-2012 در ساعت 00:53
معلومه دیگه یکی از سریع ترین بازیکن ها کریس رونالدو هست...........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
منم با کاربرا موافقم ........
کریستیانو رونالدو .......................
دوستان اعجوبه ای مثل تئو والکات رو فراموش کردن ؟!!!
تو پی اس سرعت روبن با رونالدو مساویه...
من از والکات خوشم نمیاد ولی انصافا خیلی سرعتیه.رونالدو استارت های غولی داره.
Don’t count the years, count the memories
رونالدو برزیلی تو اوج که بود چه سرعتی داشت واااااااااااااااااااااااا اااااای.خود کریس رونالدو گفته بود رونالدو برزیلی الگوی منه
والکات - لنون - مسی - اگبنلاهور ( استون ویلا )![]()
the HERO of spain
Don’t count the years, count the memories
این تابلو که کریستین سریع ترین بازیکن جهانه اینو که همه ی جهان میدونن![]()
بهترینه
من اگه بخوام خیلی محترمانه فقط نظر بدم میگم ژروينيهو و مارتینز و لنون
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)