از این طرف فرناندو تورس که تو چلسی وضعیتش برای همه مشخصه. از اون طرف هم که داوید ویا مصدومه. الآن خلاء رائول حس میشهدلم براش تنگ شده! ای کاش لوئیس آراگونس اون رفتارو باهاش انجام نمیداد و اونجوری دیپورتش نمیکرد
![]()
از این طرف فرناندو تورس که تو چلسی وضعیتش برای همه مشخصه. از اون طرف هم که داوید ویا مصدومه. الآن خلاء رائول حس میشهدلم براش تنگ شده! ای کاش لوئیس آراگونس اون رفتارو باهاش انجام نمیداد و اونجوری دیپورتش نمیکرد
![]()
فراز جان یه چند وقتی هست که تورس از حالت افت خودش خارج شده ...
داوید ویا هم یک ماه دیگه پا به توپ میشه البته بعید میدونم این دلبوسکه به تیم ملی دعوتش کنه ... (کاشکی دعوتش کنه)
رائول بازیکن بزرگیه ولی قبول کن که سنش رفته بالا و به درد اسپانیا اونم تو ملت های اروپا نمیخوره ... اسپانیا مهاجم خوب زیاد داره ... نگران خط حمله نباش ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
به خدا منم دلم خیلی تنگ شده یه بار دیگه رائولو با شماره 7 اسپانیا ببینم
اما متاسفانه باشرایط پیش اومده دعوتش تقریبا محاله
خب همه میدونیم که ویا نمیرسه
اما رائول مهاجمی بود که حداقل برای تایم خاص میتونست بدرد همین اسپانیا فعلی هم خیلی بخوره
رائول نشون داده تا هر وقتی از تایم بازی که تو میدون باشه از جون مایه میزاره و این چیزیه که تو هر کسی نیس
البته مهاجما خوبی چون نگردو سولدادو تورس و لورنته داریم اما خلا یه تموم کننده کامل مثه ویا تو ترکیب احساس خواهد شد و میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)