به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
به نظر من الان بیلبائو از هر تیمه دیگه ای خطرناکتره ! چون به تازگی داره کار های بزرگ انجام میده و نتیجه های باور نکردنیی میگیره . اونا هم تیکی تاکای خوب و با کیفیتی رو انجام میدن و خیلی هم تو این چند وقت بهشون جواب داده , والنسیا همیشه جلوی ما از تیکی تاکا استفاده و با اینکه این کار رو ناقصص انجام میداد واسه ما دردسر درست میکرد ! دیگه چی برسه به بیلبائو !!پیش بینی بازی امشب کار خیلی سختیه بیلبائو با بلیسا و یورنته آماده واقعا خطر ناکن !
ولی بیشتر از بازی خودمون من خیلی تو فکر بازی رئال هستم .
واقعا امشب شب سر نوشت سازیه !!!
سه شنبه 15 فروردین ساعت 23:15 به وقت ایران
ورزشگاه : نیوکمپ
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اول از همه یه مقایسه از افتخارات دو تیم میذارم :
جدول رده بندی و وضعیت دو تیم در جدول :
لالیگا:
سری آ:
5 بازی آخر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :
5 بازی آخر میلان:
7 بازی آخر رو در روی دو تیم ( از پایین به بالا ):
آمار بازی های رو در رو:
آقای گل ها و آمار کارت زرد و قرمز های دو تیم:
وضعیت دو تیم تو لیگ قهرمانان:
درصد گلزنی تو دقایق مختلف:
به امید برد پر گل و صعود به نیمه نهایی
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
الکی الکی بازی با میلان رو پیچوندیم.حالا با مصدومیت ژاوی باید امید به درخشش سسک داشته باشیم.به نظرم اگه مسی رو جای ژاوی بازی بدیم و ترکیب رو اینطوری بچینیم خیلی بهتر جواب میگیریم چون هم الگری انتظارش رو نداره هم اینکه اگه مسی تو خط حمله باشه 4 نفر مارکش میکنن برای همین این ترکیب فکر کنم بتونه خوب گل بزنه
والدز
پویول.....ماسکرانو......پیکه..... ..الوز
بوسکتس
اینیستا........مسی
ایکوئنکا......سسک.......الکسیس
به نظرم این ترکیب بهتر جواب میده چون حریف انتظار نداره مسی اینقدر عقب بازی کنه.به نظرم بازی فردا مسی باید یک طراح باشه تا مهاجم.
من نظرم اینه بارسا اگه نتونه تا دقیقه 70 گل بزنه کار واسش خیلی دشوار میشه و استرس گل خوردن بارسا رو شدیدا با مشکل مواجه میکنه
از اونجایی که میلان خوب به سبک ایتالیایی ها دفاع میکنه بارسا باید از حداکثر قدرت هجومیش بهره بگیره و نبود ژاوی ضربه سنگینی برای بارساست که قطعا هیچکس حتی سسک جایگزین ژاوی نمیتونه باشه پس امر گلزنی تو بازی بخصوص تو نیمه اول برای بارسا خیلی حیاتیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با دوستمون مرتضی موافقم . فکر میکنم تو این بازی باید اوایل بازی به گل برسیم و بچه ها باید تمام تلاششون رو بکنن که گل نخوریم چون کارمون واقعا سخت میشه . هر چقدر هم از بازی بگذره فشار روی بازیکنا بیشتر میشه و نمیتونن بازی خودشون رو بکنن .
پپ باید یه فکری هم واسه از زیر فشار درآوردن مسی بکنه چون با اون پرسینگی که مدافعان اونا انجام میدن دیگه نمیتونه بازی کنه . به نظر من اگه یکم عقب تر از مهاجمان تیم بازی کنه خیلی بهتره و میتونه فضای بیشتری داشته باشه و همین طور قدرت بازی سازی بیشتر
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
به امید خدا میلان امشب سوراخ سوراخ میشه و همشهری هامون تو کاتالونیا این تیم رو تحقیر میکنن
به امید برد بارسا و قهرمانی مجدد تو چمپیونز لیگ و لالیگا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول که امیدوارم یه بازی خوب رو ببینیم نه مثل بازی رفت
دوم اگه پپ باشه که دوباره یه ترکیبی مثل همون ترکیب قبل رو میفرسته تو زمین و تا دقیقه 90 تعویضم نمیکنه
سوم امیدوارم بارسا امشب یکی از بهترین شبهاشو سپری کنه
و چهارم امیدوارم در همون نیمه اول کار رو تموم کنیم چون اخیرا بارسا اینجوری زیاد نشون داده![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
کوئیپرز داور هلندی ، بازی بارسا - میلان را قضاوت می کند
یوفا داور هلندی ، بیورن کوئیپرز ( 39 ساله ) را مامور کرده تا وظیفه ی قضاوت بازی 1/4 نهائی
دور برگشت لیگ قهرمانان بین اف سی بارسلونا و آث میلان را این سه شنبه در کمپ نو بر عهده بگیرد.
کوئیپرز اخیرا بازی یک شانزدهم لیگ قهرمانان بین زسکامسکو و رئال مادرید را که با نتیجه تساوی 1-1 در روسیه به پایان رسید را قضاوت کرد. همچنین این داور هلندی قضاوت بازی سوپر کاپ اروپا بین بارسلونا و پورتو در آگوست که با نتیجه 2-0 به سود بلوگرانایی ها به پایان رسید را عهده دار بود
آمار بازی های دو تیم مقابل هم :
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
اینم ترکیب مارکا
ولی فکر نکنم پپ تو این بازی از 3 دفاع استفاده کنه چون تو ضد حمله گیر میفتیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)