به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
زانتی: مورینیو فراموش نشدنی است ولی الان مربی، استراماچونی است
ستاره آرژانتینی معتقد است که مربی رئال همیشه در اذهان نرآتزوری خواهد ماند.
Getty Images
زانتی درپایان دیدار دیشب تیمش مقابل جنوا گفت:« کسی مثل مورینیو، به خاطر تمام کارهایی که برای تیم انجام داده، و به خاطر تمام خاطراتی که ما داریم، هرگز فراموش نخواهد شد.»به خاطر تمام کارهایی که برای تیم انجام داده، و به خاطر تمام خاطراتی که ما داریم، هرگز فراموش نخواهد شد.»خاویر زانتی، کاپیتان آرژانتینی باشگاه اینتر در صحبتهایی به تمجید از ژوزه مورینیو، مربی کنونی و پرتغالی رئال مادرید پرداخته و اعلام کرده که موفقیتهای این مربی پرتغالی دراینتر هرگز فراموش نمی شوداین مربی 49 ساله در سال 2008 هدایت اینتر را در دست گرفت و این تیم را به دو قهرمانی در سری آ، یک قهرمانی در کوپا ایتالیا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رساند و بعد از آن به رئال رفت.هفته گذشته مورینیو در صحبتهایی از احتمال بازگشت به اینتر درآینده گفت و اعلام کرد که سن سیرو هنوز خانه اش است.کاپیتان نرآتزوری در ادامه به تمجید از استراماچونی، مربی جوان اینتر که دو سالی از او جوان تر است پرداخت و درادامه صحبتهایش به 5 دی رکوپرو گفت:« ولی ما الان آندره آ استراماچونی را داریم و باید به بهترین نحو ممکن فصل را با او به پایان ببریم.من احترام فراوانی برای او قائلم. او با وجودی که خیلی جوان است ولی عقاید و ایده هایش خیلی روشن و شفاف هستند.»کاپیتان زانتی ادامه داد:« بازی دیشب، برای او خیلی مهم بود. این اولین شروع استراماچونی در اینتر بود و ما از نتیجه بازی و شیوه بازی مان خوشحال و راضی هستیم و درکل بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم.درطول هفته در تمرینات خیلی تلاش کردیم.»اینتر در حال حاضر 7 امتیاز با آخرین پله کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد ولی زانتی معتقد است که تیمش می تواند فصل را در جمع 3 تیم برتر سری آ به پایان ببرد:« در حال حاضر فاصله زیادی با سه تیم صدرجدولی داریم ولی هنوز 8 بازی دیگر باقی مانده. ما باید تمرکز کنیم و به بهترین نحو ممکن بازی کرده و حداکثر امتیازات ممکن را کسب کنیم تا در جدول جایگاه بهتری را به دست بیاوریم و بعد ببینیم که چه خواهد شد.»
به قول گارفیلد: چاکرتم کاپیتان!
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
الکلاسيکو تنها دغدغه پايتخت نشينان است
با نگاهي به هفتههاي باقيمانده از لاليگا مشخص ميشود که سختترين بازي رئال مادريد صدرنشين، تجربه ديگربار الکلاسيکو دربي در نيوکمپ است.
به نقل از مارکا اسپانیا، تیم فوتبال رئال مادرید که با اختلاف ۶ امتیاز نسبت به بارسلونا در صدر جدول لالیگا ایستاده در بازیهای باقیمانده از این فصل مقابل والنسیا، خیخون، سویا و رئال مایورکا در برنابئو صفآرایی میکند و در خارج از خانه نیز برابر اتلتیکومادرید، بارسلونا، بیلبائو و گرانادا بازی خواهد کرد.
هواداران رئال مادرید با فرض پیروزی تیمشان در همه بازیهای خانگی و تساوی در نیوکمپ، از سفیدهای کاستیانا تنها ۱۶ امتیاز دیگر میخواهند تا قهرمانی در لالیگا را مسجل کنند.
این در حالی است که اف.سی بارسلونا در ۹ بازی باقیمانده از لالیگا باید در لاروماردا، ویزیتا دلختافه (کولسیوم آلفونسو)، سیوداد دهوالنسیا، نیوکمپ، وایکاس، لاروسالدا، اسپانیول و بنیتو ویامارین شانس خود را برای کاهش فاصله با رئال مادرید آزمایش کند..
سرنوشت رئال مادرید در دستان خودش است و بارسلونا برای رسیدن به قهرمانی نمیتواند به لغزش مادرید بیتوجه باشد.
در شرایط فعلی اختلاف امتیاز دو غول اسپانیایی 6 امتیاز است.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال هميشه مدعي قهرماني در چمپيونزليگ استمارسلو: نبايد آپوئل را دست کم گرفت
مارسلو، مدافع چپ رئال مادريد، اعلام کرد که تيمش يکي از مدعيان هميشگي قهرماني در چمپيونزليگ است.
رئالی ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ 3-0 آپوئل نیکوزیای قبرس را شکست دادند و باید آنها را از هم اکنون یکی از تیم های حاضر در مرحله نیمه نهایی دانست.
این مدافع برزیلی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رئال همیشه در همه رقابتها یکی از مدعیان قهرمانی است اما هنوز راه درازی باقی مانده است.
من همیشه روی رئال شرط می بندم. هر بازیکنی دوست دارد قهرمان چمپیونزلیگ شود و در مورد من هم این قضیه صادق است.
من هم می خواهم در این رقابت ها قهرمان شوم اما هنوز بازی های زیادی باقی مانده و ما برای قهرمانی باید در همین سطح بازی کنیم."
علی رغم پیروزی 3-0 در دیدار رفت، مارسلو از هم تیمی هایش خواست آپوئل را دست کم نگیرند.
" فکر نمی کنم آنها تیم بدی باشند زیرا در غیر این صورت به نیمه نهایی نمی رسیدند.
آنها برای رسیدن به این مرحله لیون را شکست دادند و ما باید به آنها احترام بگذاریم. برای شکست دادن آنها باید در همان سطح دیدار رفت بازی کنیم زیرا می خواهیم به مرحله بعد برسیم."
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدرو: بردن لالیگا غیر ممکن نیست
مرجع خبري رئال مادريد : پدرو ، مهاجم بارسلونا اعتقاد دارد که کاتالان ها همچنان این شانس را دارند که بتوانند در نبرد لالیگا از رئال پیشی بگیرند .
آنها شش امتیاز از رئال عقب هستند اما همچنان امیدوارند . پدرو گفت :" می دانیم که می توانیم . رئال مادرید برتری خوبی دارد اما باید بازی به بازی حرکت کنیم . امیدواریم که فاصله را کاهش دهیم . "
وی افزود :" مشکل خواهد بود چرا که آنها در سطح خوبی هستند اما ما هم در بهترین لحظه فصل خود هستیم . دفاع از قهرمانی سخت است اما غیرممکن نیست . "
ابراهیموویچ: رونالدو محصول تمرینات بسیار است
مرجع خبري رئال مادريد : زلاتان ابراهیموویچ اعتقاد دارد که تفاوت مسی و رونالدو این است که بازیکن آرژانتینی به طور ذاتی استعداد داشته است .
ملی پوش سوئدی که سابقه بازی در کنار مسی را دارد نظرش را در مورد رقابتش با رونالدو ابراز کرد . او گفت که کریستیانو بازیکن فوق العاده ایست که سخت تلاش کرده تا به این جا برسد .
ابراهیموویچ گفت :" مسی دارای استعداد ذاتی است اما رونالدو محصول تمرینات بسیار است .
7 تغییر برای بازی با آپوئل
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو از فرصت بازی با آپوئل و نتیجه بازی رفت استفاده می کند تا به بازیکنانی در برنابئو فرصت دهد که کم تر بازی می کنند . در حقیقت در اولین تمرین هفته ، مورینیو فقط 13 بازیکن تیم اصلی را داشت و به کاسیاس ، رونالدو ، بنزما ، آربلوا ، کوئنت رائو ، اوزیل و آلبیول استراحت داد .
در این تمرین نفراتی نظیر راموس ، مارسلو ، گرانرو و هیگوائین زیر نظر روی فاریا حضور داشتند و آدان و مخیاس زیر نظر مربی دروازه بان ها تمرین کردند . په په ، آلتین توپ ، واران ، شاهین ، کایخون ، دی ماریا و ریوس زیر نظر مورینیو بودند و لاس ، کاروالیو و خدیرا هنوز مصدوم هستند .
بدین ترتیب مربی هفت تغییر در ترکیب تیمش نسبت به بازی با اوساسونا خواهد داشت . آدان ، آلتین توپ ، په په ، شاهین ، دی ماریا ، کاکا و واران می توانند بختشان را برابر تیم قبرسی بیازمایند . بدین ترتیب شاهین همچون بازی رفت در میانه زمین قرار می گیرد و دی ماریا پس از مدتها به ترکیب اصلی می رسد .
هر چند که حضور رونالدو در ترکیب منتفی نیست . بازیکن پرتغالی همیشه می خواهد بازی کند و برابر آپوئل فرصت خوبی دارد تا شمار گلهایش را افزایش دهد . اگر بازی نکند ، کایخون در ترکیب اصلی به جایش قرار می گیرد . مورینیو همچنین احتمال دارد به خسه و موراتا دقایقی فرصت دهد .
سیتی حاضر است به رونالدو 500 هزار پوند دستمزد بدهد
مرجع خبري رئال مادريد : منچستر سیتی راضی شده تا کریستیانو رونالدو را به خدمت بگیرد . به گزارش کالچیو نیوز ، آنها برای این انتقال دست به هر کاری می زنند و حاضرند به ستاره پرتغالی دستمزد هفته ای 500 هزار پوند بدهند .
سیتی می خواهد برای خرید ستاره رئال به آب و آتش بزند . آنها حاضرند علاوه بر دستمزد این ستاره ، 100 میلیون یورو هم برای انتقالش بدهند .
تیمهای زیادی هستند که ستاره اهل مادیرا را بخرند اما کمتر تیمی است که بتواند دستمزد این بازیکن را بپردازد . به طور مثال برلوسکونی هم گفته بود که خرید رونالدو رویایی است اما پول لازم برای این انتقال را ندارند .
HALA MADRID
پيشنهاد رئال به سيتي: مبادله هيگواين و آخرو
يک روزنامه چاپ انگليس نوشت رئال مادريد حاضر است هيگواين را به منچسترسيتي واگذار کند و در عوض آخرو را از اين تيم به خدمت بگيرد.
به نقل از دیلی میرر، در چند هفته گذشته تمایل کهکشانیها برای مبادله بازیکن با منچسترسیتی افزایش یافته است. پایتختنشینان اسپانیا پس از آن که اواخر زمستان بحث انتقال گونزالو هیگواین را به منسیتی و دریافت سرخیو آخرو را مطرح کردند، با واکنش سرد همتایان بریتانیایی مواجه شدند؛ اما اکنون شرایط جدیدی را برای ترغیب تیم دوم جدول لیگ برتر انگلیس پیشنهاد کردهاند.
براساس شنیدههای تازه مادریدیها از طریق نمایندگان خود به اطلاع رقبای منچستری رساندهاند در کنار مبادله این دو مهاجم ملیپوش آرژانتینی با یکدیگر حتی حاضر هستند رقمی بالغ بر ۱۰ میلیون یورو نیز بپردازند.
مسئولان رئال اکنون منتظر واکنش از سوی جزیرهنشنیان هستند.
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
رونالدو: بايد با تمام قدرت در برنابئو حاضر شويم
مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: بدون ترديد در راه قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا گام بر ميداريم.
به نقل از آس اسپانیا، کریستیانو رونالدو که در حال ثبت رکوردهای باشکوهی در تعداد گل زده در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا است، در آستانه بازی تیمش مقابل آپوئل نیکوزیای قبرس تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی نباید حریف خود را دست کم بگیریم و باید با تمام قدرت در برنابئو حاضر شویم.
وی افزود: اطمینان دارم که در راه قهرمانی گام بر میداریم، هم در لالیگا و هم در لیگ قهرمانان اروپا.
رونالدو ادامه داد: رئال مادرید برای فتح دهمین قهرمانی خود در اروپا مقابل هواداران صبور و کم نظیر خود متعهد و مسئول است و ما محکوم به قهرمانی هستیم.
دو تیم رئال مادرید و آپوئل نیکوزیا فردا شب در برنابئو به مصاف یکدیگر میروند، مادریدیها در بازی رفت به پیروزی 3 بر صفر دست یافتهاند.
In all circumstances
مورينيو در آستانه ديدار با آپوئل نيکوزيا
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با وجود پيروزي تيمش در بازي رفت مقابل آپوئل قبرس گفت: نيمه دوم بازي ما در ليگ قهرمانان باقي مانده است.
به نقل از سایت رسمی باشگاه رئال مادرید اسپانیا، خوزه مورینیو تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید حریف خود را دست کم بگیریم، این تیم در جمع هشت تیم برتر قاره اروپا قرار داشته و این یعنی این که آپوئل یک مدعی است.
مورینیو ادامه داد: همیشه از تیمهایی که چیزی برای از دست دادن ندارند وحشت داشتهام، چنین تیمهایی با همه وجود بازی میکنند و مردان من نباید میدان را خالی کنند. در فوتبال حرفهای دست کم گرفتن حریف اولین گام مناسب برای شکست خوردن است.
دو تیم رئال مادرید و آپوئل نیکوزیا فردا شب در برنابئو به مصاف یکدیگر می روند، مادریدیها در بازی رفت و در قبرس به پیروزی 3 بر صفر دست یافتهاند.
In all circumstances
In all circumstances
مورینیو: بازی بارسا- میلان را تماشا نمی کنم
سرمربی پرتغالی از اهمیت این دیدار به خوبی آگاه است اما تاکید کرد ترجیح می دهد دیدار بایرن مونیخ- مارسی را تماشا کند.
Jose Mourinho - Real Madrid
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، اعلام کرد دیدار امشب تیم های بارسا- میلان در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ را تماشا نخواهد کرد.
سرمربی پرتغالی از اهمیت این دیدار به خوبی آگاه است اما تاکید کرد ترجیح می دهد دیدار بایرن مونیخ- مارسی را تماشا کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قصد دارم بازی بایرن- مارسی را تماشا کنم زیرا اگر صعود کنیم، در مرحله بعد با یکی از این دو تیم روبرو می شویم.
من به این دیدار علاقه بیشتری دارم و ترجیح می دهم این دیدار را تماشا کنم.
دیدار بارسا- میلان دیدار فوق العاده ای خواهد بود؛ شاید مهمترین دیدار یک چهارم نهایی اما من آن را تماشا نخواهم کرد زیرا در حال حاضر برای ما اهمیت چندانی ندارد."
رئالی ها در دیدار رفت مقابل آپوئل به پیروزی 3-0 رسیدند و حضورشان در مرحله نیمه نهایی تقریبا قطعی است اما مورینیو اعلام کرد که نسبت به دیدار رفت تغییرات چندانی در تیمش ایجاد نخواهد کرد.
" افرادی که فکر می کنند آپوئل می تواند در برنابئو 4 گل به ما بزند، زیاد نیستند اما ما باید به تیم حریف و هواداران مان احترام بگذاریم.
تغییرات کمی خواهیم داشت و با تیمی قوی به میدان می رویم."
آقای خاص همچنین در مورد بازگشت آنخل دی ماریا گفت:" او بازیکن مهمی برای تیم است. مصدومیت او به سختی بهبود پیدا کرد. او در 10 روز اخیر خوب تمرین کرد اما تمرین کردن با بازی کردن متفاوت است.
او در دیدار مقابل اوساسونا نکته های مثبتی نشان داد. او مقابل آپوئل در ترکیب اصلی قرار نمی گیرد اما بیشتر از 10 دقیقه بازی می کند."
HALA MADRID
مورينيو پيشنهاد مبادله ايگواين و آگرو را تکذيب کرد
خوزه مورينيو خبرهاي برخي رسانه ها مبني بر پيشنهاد مبادله گونزالو ايگواين با سرخيو آگرو را رد کرد و گفت: مطبوعات با طرح چنين مطالبي براي بي ثبات کردن رئال مادريد تلاش مي کنند.
به گزارش ساکرنت، برخی مطبوعات روز سه شنبه گزارش دادند که قرار است باشگاه رئال مادرید در فصل تابستان پیشنهاد مبادله ایگواین را با آگرو ارائه کند. آگرو که در این فصل در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوسته تا این هفتته 17 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
با این حال مورینیو در نشست خبری پیش از دیدار برگشت با آپوئل نیکوزیا گفت: شما (رسانه ها) می خواهید تیم را بی ثبات کنید. هفته گذشته من با (منچستر) سیتی قرارداد بستم، کاسیاس به شالکه رفت و ایگواین به مالاگا.
سرمربی رئال مادرید در پاسخ به سوالی درباره موضوع آگرو و ایگواین گفت: خبر صفحه نخست (روزنامه) آس اشتباه است. اگر شما از من می خواهید نظرم را درباره یک مطلب اشتباه و غلط بدهم بهتر است موضوع را فراموش کنید.
'' امیلیانو بوتراگنو'' یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید هم پیشنهاد مبادله ایگواین و آگرو را رد کرد.
وی به وب سایت باشگاه رئال مادرید گفت: به نظر می رسد نمی توان جلوی پخش شایعات را گرفت. اما ما از حضور ایگواین در تیم خود خوشحال هستیم. او در 20 دیدار لیگ 24 گل به ثمر رسانده است . فراموش نکنید که من زمانی با 19 گل ، گلزن برتر لیگ بودم.
بوتراگنو افزود: او یک مهاجم در کلاس جهانی است. ما اصرار داریم که او برای سالهای زیاد در رئال مادرید بماند. او زمانی به رئال پیوست که بسیار جوان بود. همان زمان ما او را به عضویت تیم درآوردیم.او همیشه مسئولانه و موثر عمل کرده است، چه در ترکیب تیم قرار گیرد و چه قرار نگیرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)