به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
امشب فاصله ی یونایتد از من سیتی احتمالا بیشتر میشه. همونطور که قبلا هم گفتم تمایل زیادی دارم تا تیمی مثه من سیتی که فقط پول داره و ریشه هم نداره قهرمان نشه.
چند ماه پیش اصلا باورم نمیشد تیمی به جز من سیتی بتونه قهرمان لیگ بشه چون داشتن خوب پیش میرفتن. اما الآن گویا اتفاقات جور دیگه ای داره عمل میکنه. با تجربه و دانشی که از فرگوسن سراغ داریم و اینکه مانچینی از این حیث در مرتبه ی پایینتری به سر میبره میشه گفت که تا حالا 70% از راه قهرمانی رو طی کردید.
اما فوتباله و هزار جور اتفاقات غیر قابل پیش بینی ...
ابتدا تشكر ميكنم از داش فراز گل كه به تايپيك ما سر زدند.
موافقم , قهرماني يونايتد با اين بازيكنان تو اين فصل ميتونه درس عبرتي بشه واسه خيلي از تيمها كه پول شد تمام هم و غمشون ! بازيكن خريدن كار سختي نيست ! ولي نميشه با كنار هم گذاشتن چند بازيكن خوب يه تيم خوب ساخت ! كاري كه منسيتي كرد و داره نتيجش رو هم ميگيره ! مسلما مالكان اين تيم هم از پولهايي كه خرج كردند نااميد خواهند شد !
حالا ببينيد كي گفتم , تاتنهام تا چند سال ديگه بالاتر از چلسي و منسيتي به يكي از قدرتهاي برتر فوتبال جزيره تبديل ميشه و نتيجه سالها تلاش خودشو ميگيره.
به هر حال فعلا نميشه از قهرماني تيم مطمئن بود ولي اميد زيادي هست تا به اين مهم دست پيدا كنيم . بازي امشب ميتونه تاثير زيادي تو قهرمانيمون داشته باشه.
به اميد برد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
یادمون نره که تا چند هفته قبل خود ماها قهرمانی رو داده بودیم به سیتی ها پس حالا هم این امکان هست که باز سکه برگرده
پس باید این موقعیت حفظ کنیم به امید پیروزی
![]()
الان که به 5 دیدار اخیرمون با بلکبرن نگاه کردم 2 برد 2 تساوی و 1 شکست که دو تساوی ما تو خونه بلکبرن بودهو همین نکته که شکست دادن بلکبرن تو خونه خودش کار خیلی سختیه و البته فرگوسن مرد لحظه های سخته و امیدوارم امشب اینو ثابت کنه بربا هم بازیکنیه که با پیراهن منچستر 8 تا گل به بلکبرن زده که 5
تا شو تو یه بازی زد فصل قبل امشب شاید بهش بازی برسه و البته اوون هم میتونه بازی کنه که به نفع ماست که تجربش استفاده کنیم
به امید برد و ایجاد اختلاف بیشتر با منسیتی
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بلکبرن امشب یه بازیه بسته نکنه میتونیم ببریمشون.در کل این بازی خیلی برامون حیاتیه.امیدوارم روز خوبی برای مهاجمامون و دخئا باشه.
راستی اندرسون مصدوم شده دوباره؟به بازی امشب میرسه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
سلام به همه ی بروبچ منچستری.
خوب امشب بازی سختی مقابل بلکبرن داریم و کارمون تو زمین بلکبرن سخته منم امیدوارم منچستر بتونه این بازی رو ببره.
به امید برد و قهرمانی.![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
خب تركيب هم معلوم شد كه به شرح زير :
Manchester United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Jones, Scholes, Rooney; Hernandez
Subs: Amos, Smalling, Giggs, Park, Pogba, Young, Welbeck
چيزي كه منو متعجب كرده نبود بربا و اوون تو ليسته ! فكر ميكردم حداقل از يكي از اين دو استفاده ميشد !
چيچا اگه خودش باشه بهترين گذينه پيش روي فرگي خواهد بود , اميدوارم بتونه گلزني كنه , در غير اين صورت ولبك هم ميتونه نيمه دوم به تركيب اضافه بشه.
يانگ و گيگز هم به احتمال زياد در نيمه دوم استفاده ميشن.
به اميد برد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بازی رو بردیم و اختلاف شد 5امتیازو یه 60 الی 70 درصد راه قهرمانی رو هموار کردیم واقعا دیگه خسته شدیم از دست صدا و سیما هر هفته میایم اینجا فقط میگیم تبریک بردیم اصلا نمیفهمیم بازی چطور بوده عملکرد فلان بازیکن چطور بود
ای کاش 1 بر صفر مبردیم اونم دقیقه 94 (حتما میگین خب چرا 4یا 5 گل نزنه)اینطور بردن بدجور حال طرفدارای سیتی رو میگیره
کلا خیلی مزه میده اینجور بردها تو این مقطع
بچه ها نظرتون چیه جشن قهرمانی رو تو ورزشگاه اتحاد بگیریم اونم جلوی اون عرب ها جامو بالا ببریم چه حالی میده
Good Bye Berba
منم این پیروزی سخت رو تبریک میگم.
کل بازی دستمون بود ولی نمیتونستیم موقعیت ایجاد کنیم یکی از دلایلش نداشتن هافبک خلاقه.
البته والنسیا بهترین عملکرد رو داشت و با گلی که زد و یک پاس گل بهترین بازیکن میدان بود ولی در سمت چپ کسی رو نداشتیم.
طبق معمول تعویض های فرگی عزیز جواب داد و بعد از حضور یانگ .گیگز و ولبک به مراتب بهتر شدیم.
رافائل هم در دفاع نمایش خوبی داشت و کم نقص ظاهر شد امیدوارم به پیشرفتش ادامه بده.
دخئا هم هر چند فشار زیادی رو دروازه اش نبود چند شوت را خوب دفع کرد.
به امید قهرمانی
هوادار اتلتیکو ندیده بودم که.....چه خوشحالن.....خدا بحشون برد و جام بده گناه دارن
بازی رو با گلهای والنسیا و یانگ بردیم و با 5 امتیاز بیشتر از شیتی در صدر هستیم.
بازم بازی رو ندیدم یعنی میشه بازیهای منچستر مستقیم دید؟؟؟؟
کسی کارت الجزیره اسپورت سراغ نداره برای خرید؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)