Design & Developed BY Patira

صفحه 97 از 100 نخستنخست ... 47879596979899 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus ♥حرف هاي خودموني هوادران يوونتوس♥

اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
    :

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14

2. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

این پست رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دیگه با اجازه صاحبش کپی کردم خواستم شما هم به حماقت بعضیا پی ببرین.
    کلودیو پاسکوالی : دل پیرو به خاطر یوونتوس به بارسلونا و منچستر یونایتد جواب منفی داد ...

مدیر برنامه های سابق الساندرو دل پیرو کاپیتان محبوب یوونتوسی ها در سخنانی جدید اعلام کرد که این بازیکن به خاطر حظور در باشگاه یوونتوس به 2 باشگاه بزرگ بارسلونا و منچستر یونایتد جواب منفی داده است . فقط برای اینکه در یوونتوس بازی کند .

" دل پیرو یعنی یوونتوس . او در مان اوج خود به خاطر یوونتوس به پیشنهاد 2 تیم بارسا و من یونایتد جواب منفی داد . این کار او هم فقط به خاطر عشق بود . "

" آینده او باید در یوونتوس باشد . من امیدوارم آنیلی نظرش رو عوض کنه و او را در تیم نگه دارد . "

" من امیدوارم او بتونه یک فصل دیگر هم در یوونتوس بازی کنه و سپس به عنوان سرپرس تیم مشغول به کار بشه . یوونتوس اگر با او تمدید کند هرگز اشتباه نکرده است . "

" این اتفاق با پاول ندود هم افتاد . یوونتوس هم مثل پاول بخشی از تاریخ یوونتوس هست و باید مثل پاول در این تیم بماند . "

~~

ماروتا : بوفون حتما اما ..... تمدیدِ قرار داد با دل پیرو را فراموش کنید !!!!!!!!!!

ماروتا مدیر عامل تیم یوونتوس در سخنانی جدید اعلام کرد که بوفون میتواند تا آخر عمر خود در یوونتوس بماند اما دل پیرو - همانطور که رییس آنیلی گفت - امسال یوونتوس را ترک خواهد کرد !!

جدیدا اعلام شده بود که طوماری توسط هوادار ها و بازیکنان یوونتوس بابت ماندن الکس در یوونتوس جمع اوری شده است اما این طومار هم تاثیری برای ماندن الساندرو در یوونتوس نداشته است .

" آینده دل پیرو چه می شود ؟ من فکر کنم رییس آنیلی در این مورد کاملا واضح و شفاف صحبت کرد . "

" صادق بخوام باشم باید بگم که در این مورد خیلی خیلی زیاد حرف زده ایم . ما در این تابستان تصمیم گرفته ایم که بازیکنانی را که کیفیت بالایی دارند جذب کنند و در این کار به طور کامل با آنتونیو کونته هماهنگ هستیم . "

" بوفون تا مدت زمان زیادی در این تیم خواهد بود . اکنون فقط باید به توافق نهایی برسیم تا قرار داد امضا شود . "

" با مشکلات و قانون های جدیدی که در ایتالیا بنا شده است هیچ باشگاهی نمیتواند بازیکنانی را بخرد که جمع رقم آن ها از 100 میلیون بیشتر بشود . میلان زرنگی کرد و وقتی دید زلاتان با بارسا مشکل دارد سریع او را به صورت قرض به میلان اورد و سپس قرار داد او را دائمی کرد "

" همین اتفاق هم میتواند برای ما و توز رخ بدهد و ما هم خیلی به این موضوع توجه داریم . البته ما باید نظر آنتونیو کونته را هم بدانیم . ما نمیخوایم که در تایستان خرید های بد انجام بدهیم . مطمئمن باشید ما در همه ی پست ها پیشرفت خواهیم کرد . "

" ما بازیکنانی را خواهیم خرید که شاید اسم چندان بزرگی نداشته باشند اما به تاکتیکی که سرمربی تیم از ان استفاده خواهد کرد میخورند . "

" ناپولی تیمی هست که بازیکنان مورد علاقه من را در خودش داره . من آرزوی این را دارم که کاوانی را با لباس یوونتوس ببینم . لاوتزی رقم قرار دادش 31 میلیون هست که خوراک انگلیسی ها و روس ها هست . ما نمیخواهیم که حواس خودمون را فقط به یک یا دو نفر باشه و میخواهیم خیلی ها را زیر نظر بگیریم . "
    و این هم نظر من:

راستشو بخواین با خوندن این مصاحبه به غیر از ناراحتی و یه جور احساس شرمندگی بهم دست داد. نه اینکه بخوام از طرفدارای تیمای دیگه یا ... خجالت بکشم ، نه،
    با خودم گفتم نکنه خود الکس هم فکر کنه طرفدارای یووه هم همچین فکری بکنن و موافق این مصاحبه باشن؟
    نکنه با خودش فکر کنه طرفدارا اونو یه بازیکن اضافی تو تیم میدونن؟
    نکنه دلش بشکنه؟
    نکنه روزایی طلاییش رو یادش بیاد که به خاطر عشق و تعصبش دونه دونه پیشنهادهای وسوسه انگیز غولهای اروپا رو رد میکرد و ته دلش حتی اندازه یه سر سوزن احساس پشیمونی کنه؟
    این تیکه مصاحبه واقعا دردناکه :
    نقل قول:
    " صادق بخوام باشم باید بگم که در این مورد خیلی خیلی زیاد حرف زده ایم . ما در این تابستان تصمیم گرفته ایم که بازیکنانی را که کیفیت بالایی دارند جذب کنند و در این کار به طور کامل با آنتونیو کونته هماهنگ هستیم . "
    چی فکر کردین؟
    الکس کیفیت لازم رو نداره؟ هه هه چه حرف مسخره، خنده دار و دردناکی.
    طعنه عجیبی داره این بند.
    با اون چشمای بابا قوریت مگه ندیدی هر وقت تو زمین بوده چه جوری بازی کرده؟
    تو چی مستر کونته؟ که به نظرم بیشتر آتیشا از گور تو بلند میشه.
    فکر کردی اله رو میذاری کنار و با دو تا قهرمانی همه چی فراموش میشه؟
    این قهرمانیا کوچکترین ارزشی نداره وقتی الکس نباشه در حالی که لیاقت بودنش از خیلیا بیشتره.
    این موفقیتا اندازه یه پشه نمی ارزه وقتی کاپیتانمون ناراحت و دلشکسته باشه.
    دلشکسته از عشقش. از عشقی که به خاطرش از همه چیش گذشت. انقدر نجیب بود وقتی هم حقش خورده میشد دم نمیزد. تو سخت ترین شرایط تیم رو تنها نذاشت.
    اگه کاپیتان ناراحت باشه ما هم ناراحتیم. ما تیفوسیای یووه تو تمام دنیا.

یا تو آنیلی؟ چرا هر کاری میکنم نمیتونم تو رو پیش بقیه آنیلی ها قرار بدم؟ مگه اینکه آخر فصل یه خودی نشون بدی. بزاری کاپیتان تو تیمش بمونه.
    اگه یکم سیاست داشتی نه به خاطر دل هوادارا. به خاطر اینکه ننگ کنار گذاشتن دل پیرو با این وقاحت تو کارنامت چشم آدمو کور نکنه، ازش جلوگیری میکردی؛ که اگه اینکار رو نکنی و با این بازیای اله آخرین فصلش تو یووه باشه دیگه به تو به عنوان رئیس تیم محبوبم کوچکترین اعتباری قائل نیستم و لقب بدترین مدیر تاریخ یووه رو برازنده ت میدونم.

تو 19-20 سال پر افتخار اله تو یووه تو کجا بودی آقای ماروتا؟
    داشتی تو سری c1 و c2 واسه خودت غاز میچروندی.
    راه خوبی رو انتخاب نکردی ابله. واسه معروف شدن مصاحبه در مورد محبوبترین اسطوره یووه بدترین روش ممکنه.
    هدفت غیر از این هم اگه باشه مثلا چاپلوسی رئیست، فرقی نمیکنه، تو از این به بعد یه آشغالی پیش طرفدارای یووه.
    حتی اگه بتونی مسی و رونالدو رو هم به تورین بیاری سر سوزنی از میزان منفور بودنت کم نمیشه (لااقل پیش من و مطمئنم خیلی از تیفوسیای یووه)
    چه حقی داری در مورد الکس اینجوری حرف میزنی؟ تو مگه کی هستی؟ اصلا در حد انگشت کوچیک پای دل پیرو هم هستی که در مورد قراردادش اظهار نظر میکنی؟
    تا فوتبال وجود داره اسم الساندرو دل پیرو تو خاطره دوست داران این ورزش میمونه، اما تو نهایتا 10-15 سال دیگه فراموش میشی آدم کوچیک.
    در کل هر کس بخواد خلاف نظر طرفدارا عمل کنه جایی تو تیم نداره.

این کارای مسئولای تیم باعث میشه فکرای بدی بکنم. شاید من بوی یه جور توطئه رو احساس کنم. هر کدوم شاید انگیزه های خودشونو داشته باشن.
    من تئوری حسادت و انتقام جویی کونته، موفق کردن کارنامه ماروتا به خیال خودش و لجاجت آنیلی رو محتمل تر میدونم. مطمئنا اتفاقاتی هم درون باشگاه افتاده که ما ها بی خبریم.
    به ما هم ربطی نداره. چیزی که مهمه خواسته طرفداراست و اونم مطمئنا موندن اسطوره تو تیم خودشه.

کاملا واضحه که دارن اشتباه بزرگی مرتکب میشن. هیچ تیم با legend هاش همچین برخوردی نداره و شاید نمونه های کم یاب و در سطح پایین ترش و فقط تو ایتالیا بتونیم پیدا کنیم. حداقل این انتظار نبود که انقدر آشکار و به این وقاحت از کنار گذاشتن الکس حرف بزنن. اما مشخص شد چقدر آدما کوچیک و کوته فکری هستن (مخصوصا ماروتای احمق)

و در آخر یه نفر هست که تو این موقعیت خیلی ازش انتظار دارم. میدونم قلبش با اله و تیفوسیاست. پاول ندود، گلوله آتشین دوست داشتنی امید ما به توئه./

و فقط یه کلام
    ale10forever

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 6 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

بهترین خبر ممکن برای ما.میلان خدا رو شکر متوقف شد اونم توسط کاتانیا .حالا اگه ببریم اختلاف به 2 امتیاز میرسه خدا رو شکر.البته نباید ناپولیو دست کم بگیریم.ایشالا ببریم.

6. 7 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

واقعا خوشحال شدم که میلان مساوی کرد . فکرشو نمیکردم کاتانیا بتونه میلان رو متوقف کنه حتی تو زمین خودشون

یووه تو این فصل نشون داده که تو بازی های بزرگ خوب نتیجه میگیره و واقعا باید انتظار قهرمانی رو پس از سالها داشته باشیم .
    ناپولی رو هم میتونیم شکست بدیم و 2باره به صدر جدول برگردیم و دیگه اون تیم سال قبل هم نیستیم که به شکل تحقیر آمیزی از ناپولی باختیم

به امید برد

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

8. 7 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

میلانی چشتون دربیاد.
    ماشالا بونوچی.
    خاک تو سر بوریلو.
    دمت گرم ویدال.
    تو محشری آله.
    کوآ میخوامت.
    کجایید3.0 زدیم.عمو بونوچ.ویدال.کوآ.با پاس گل آله
    نیمه اول کاملا بی حال.
    مهدی همون سه تا تعویض که من گفتمو کونته کرد.
    یعنی سه تا تعویض آلبالو.کلا کیف کردم.چندتا بازی تا آخر فصل مونده؟
    اختلاف با صدر جدول 2 امتیاز.
    با تیم سوم 11 امتیاز .
    بازم نباختیم.حیفه به خدا قهرمان نشیم.

10. 9 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

2 امتیاز دیگه به میلان نزدیک شدیم
    یکی دیگه از بازیای سخت رو هم با 3 امتیاز تموم کردیم
    نیمه اول رو ندیدم مثل اینکه چیز خاصی هم نداشته
    اما بهترین نفرات گل زدن:
    بونوچی حالا دیگه فشار تماشاچیا رو حس نمیکنه چند بازی قبلی واقعا عالی شده بود این بازی هم با گل کاملش کرد
    ویدال بهترین بازی فصلش رو تو نیمه دوم کرد استحقاق گلو داشت
    گل سومم با پاس گل دل پیرو بعد از30-40 ثانیه بعد ورودش به زمین به ثمر رسید. و کوالیارلایی گل زد که استحقاقش واسه بازی از اون بوریلو کودن خیلی بیشتره
    تصمیمای کونته خیلی خوبه ولی بعضی کاراش آدمو انگشت به دهن میزاره. مثل همین لجاجتش با کوا و مخصوصا اله که با حسادت همراهه. و این بازی دادن بیش از حدش به بوریلو
    بردن ناپولی مدعی که چلسی رو در آستانه حذف قرار داده بود جدا از اینکه خیلی چسبید و انتقام شکست 3-0 فصل پیش هم گرفته شد نکات دیگه ای هم داشت و یکی این بود که یووه امسال از هیچ تیمی تو اروپا نمیترسه.
    وقتی گل تیتر میزنه "یووه بیرحم اختلاف رو کمتر میکنه" یعنی یوونتوس دوباره داره لرزه به اندام بقیه میندازه.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

12. 8 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

سلامی دوباره
    اول کار تبریک به خاطر برد !
    ثانیا تبریک به خاطر بازی درخشان دل پیرو تو همون 14 دقیقه بازی که اومد تو !
    بازی سختی داشتیم اونم با تیمی مثل ناپولی ! مثل همیشه کونته یه سورپرایز برامون داشت ! با اینکه دل پیرو بهترین بازیکن هفته جهان شناخته شده بود بعد از دو گلی که به تیم های میلانی زده بود باز هم کونته از دل پیرو به عنوان بازیکن ثابت استفاده نمی کنه و از همه عجیب تر بازی کردن بوریلو در حضور دل پیرو ، ماتری و کوالیارلا بود ! دقیقا 70 دقیقه این بشر مشغول کوددهی چمن دل آلپی بود ! عین 70 دقیقه ای که بازی کرد رو اعصاب بود از بس توپ لو داد و دایو کرد !
    بازی در نیمه اول به رفته رفته به خاطر استرسی که بازیکنای یووه داشتند کمی نچسب بود ! هرچند موقعیت های خوبی داشتیم ولی نتونستیم دروازه دی سانتیس رو باز کنیم ! از اون طرف بوفون دو تا سوپر واکنش داشت که دروازه یووه رو نجات داد ! اما در شروع نیمه دوم بعد از فشار متعارف اولیه از یووه بونوچی دروازه رو باز کرد ! بونوچی عالی بود ! نه فقط به خاطر گلی که زد ! کاوانی رو ز دور خارج کرده بود ! عالی بود ! مثل همیشه خطوط دفاعی با حمایت های جی جی عالی بودن ! 3 - 5 - 2 با حضور جورجو ، بونوچی و بازتزالی خوب کار کرد ! چیزی که مشخص بود با توجه به فشاری که ناپولی به یووه میاورد حضور کاسرس دوست داشتنی بود ! با اومدن کاسرس حفظ توپ و حفظ جریان بازی به سود یووه به خوبی صورت گرفت ! علیرغم قشاری که اپولی روی دروازه یووه داشت ولی خطر جدی دروازه یووه رو تهدید نکرد تا دقیقه 73 ویدال با یه سوپر گل آب پاکی رو رو دست مردان ماتزاری ریخت ! خوشبختانه کوا در دقیقه 70 جای بوریلو رو گرفت ! دقیقه با خروج بوریلو هم تیم را افتاد هم ووچنیچ و مارکیزیو ! با حضور اون اعجوبه ووچنیچ دست و دلش به بازی نمی رفت ! از بعد گل دوم تا دقیقه 80 ضربه های زیادی به سمت دروازه دیسانتیس زدیم که با بد شانسی و بعضا بی دقی گل نشد اما دقیقه 80 با حضور دل پیرو همه چیز رنگ وبوی دیگه ای برای هواداران یووه داشت ! هنوز 20 انیه نگذشته بود که دل پیرو در دشت اولش یه پاس گل عالی به کوالیارلا داد تا یووه 3 - 0 جلو بیفته و به کونته و ماروتا و آنیلی بفهمونه دل پیرو براش مهم نیست 2 دقیقه بازی کنه 90 دقیقه ! مثل اون الدنگ بوریلو نیست !
    دل پیرو در 14 دقیقه حضورش یه پاس گل داشت و 3 موقعیت مناسب گل زنی که غالبا خلاقیت های فردیش خلق موقعیت کرده بود برای خودش !
    به هر حال بازی رو بردیم تا اختلافمون با میلان به 2 متیاز کاهش پیدا کنه ! امیدواریم باز هم به صدر سری A برگردیم !

14. 10 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

حسادت بد چیزیه !
    تو این یه هفته گذشته دل پیرو خیلی چیزا رو رو کرد ! نیازی نیست حرف بزنه ! نیازی نیست چیزی بگه که تیم به حاشیه بره ! ازش در مورد آینده می پرسند !
    میگه آینده من بازی با میلانه ، بازی با اینتره ، بازی با ناپولیه ! حرفاشو تو زمین می زنه ! کافیه 20 ثانیه توپ بهش برسه ! تو همون 20 ثانیه یه دنیا حرف داره با یه کوع غم که رو دلش سنگینی می کنه ! آاس رم ، آ ث میلان ، اینتر میلان و ناپولی ! تمام حرفای آله تو این بازی ها زده شده و هنوز تموم نشده ! این بازی ها دل پیرو نشون میده تنها چیزی که باعث شده مدیران و مربیان از ادامه همکاری با دل پیرو سر باز بزنند فقط حسادته ! به هیچ وجه تحمل حضور یه نفر به مراتب محبوب تر از خودشونو تو تیم ندارند ! این فرضیه وقتی قوت می گیره که کونته از بوریلو 70 دقیقه استفاده می کنه ! 70 دقیقه ای که به جرئت حتی یک حرکت مثبت از این بشر دیده نشد ! علاوه بر بازی ضعیفی که داشت اثر منفی روی کارهای تاکتیک و حتی فردی بقیه از جمله میرکو ووچنیچ داشت ! اما دل پیرو دقیقه 80 وارد بازی میشه ! در کوتاه ترین زمان ممکن با یه جرکت بدن و دریبل بازی کن مقابل یه پاس گل میده ! در ادامه دفاع ناپولی رو به آتیش میکشه ! این جرقه نبوده ! این صحنه ها بار ها و بارها در اندک زمان بازی دل پیرو تو این فصل در رقابت های مختلف دیده شده ! اما کونته چشم به این حقیقت بسته چون چشمشو نداره !
    تحمل یووه بدون دل پیرو خیلی خیلی سخته !

16. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو
    بازیکن محبوب
    الکس دل پیرو
    اسم واقعی شما
    علی

ItaliaJuventusSS_Tehran

تشکر ها
    229
    تشکر شده 31 در 8 پست

خدا نکنه کیِلینی بره!یعنی اینقدر نامرده؟ باید تعصب رو از الکس و بوفون یاد بگیره !

18. 4 کاربر از پست مفید Ali_tak تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_tak نمایش پست ها
    خدا نکنه کیِلینی بره!یعنی اینقدر نامرده؟ باید تعصب رو از الکس و بوفون یاد بگیره !

اینو کجا خوندی؟ کیلینی محاله که از یووه بره خیالت راحت

لعنت به باعث و بانی این بغض

20. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    pep guardiolla
    بازیکن محبوب
    afellay
    اسم واقعی شما
    mahshid

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    332
    تشکر شده 875 در 147 پست

اول تبریک میگم واسه برد دیشب ای ولاااااااااااا کلی عشق کردم مخصوصا الکس واقعا عالی بود یه عجوبه ی تمام نشدنیه
    بعدشم کی گفته کییلینی میخواد بره؟حتما باز ورزش3 یه چی پرونده
    PRINCE LEO

....King Of Football....

22. 3 کاربر از پست مفید Prince.L.M تشکر کرده اند .

صفحه 97 از 100 نخستنخست ... 47879596979899 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)