به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
والدز
پویول ................پیکه .................ماسکرانو................. دنی آلوز
بوسکتس
اینیستا ...............ژاوی
فابرگاس
مسی .................الکسیس
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
سلام عزیزان
به نظر شما بهترین بازیکن زمین در بازی میلان با بارسلونا چه کسی خواهد بود؟
In my opinion, Messi will be selected as the man of the match![]()
ببخشید کسایی که انقدر تیم رو دفاعی چیدین میشه یه توضیحی در موردش بدن فکر نمیکنم انقدر دفاعی هم لازم باشه درسته قدرت هجومی میلان بلاست اما قدرت دفاعیش فکر میکنم بیشتر باشه و وجود تلو یا کوئنکا تو بازی بد نیست مخصوصا تلو کنار مسی که واقعا هوش بالایی داره
PRINCE LEO
....King Of Football....
خوب طبيعيه،فكر كن ما داريم همه جانبه حمله ميكنيم اونوقت يهو توپو از دست ميديم و وقتي كه فقط دو نفر پويول يا مثلا بوسكتس تو زمين خودمونن،توپ برسه به مثلا بواتنگ اونم در حالي كه زلات و روبينيو دارن از دو سمت نفوذ ميكنن....بقيه رو فكر كنم بتوني حدس بزني!!!!!!
با آپوئل نيكوزيا كه بازي نداريم...حريف مون ميلانه!!!
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط raptor : 03-28-2012 در ساعت 18:21
یه موقع شبکه3 استخدام زد واسه گزارشگری (حتما برید به خدا جدی میگم)
بله درسته ولی پویول و ماسکرانو و پیکه و دنی آلوز واسه زلات بسن دیگه به نظرم درسته دفاعی ولی دیگه این خیلیه بوسکتس عملا کاره ایی نیست وقتی ماسکرانو تو زمین باشه در ضمن فکر کنم پیکه توانایی گرفتن زلات رو داشته باشه
به هر حال اینم یه نظریه ولی خب به نظرم یه مهاجم مثل تلو جای بوسکتس میتونه خیلی بیشتر کمکمون کنه
اگه با آپوئل بازی داشتیم که به ماسکرانو هم زحمت نمیدادمبا آپوئل نيكوزيا كه بازي نداريم...حريف مون ميلانه!!!
![]()
حالا زیادم جدی نگیرید میـــــــــــــــــــــــ ـلان که نیست میلانه![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
ویرایش توسط Prince.L.M : 03-28-2012 در ساعت 18:24
ايني كه شما ميگي هم درسته ولي خوب بعضي وقتا پيكه و آلوز مهاجم ميشن!!
در ضمن ما با دو تا مهاجم و دو تا هافبك هجومي هم ميتونيم موفق باشيم...چون كيفيت مهاجمامون خيلي خوبه....همين مسي خودش كاره 3تا مهاجمو ميكنه....yes:::..تليو(اين گزارشگر راديو بارسا اينطوري اسمه شو ميگفت!) يا كوئنكا هم ميتونن تعويضايه خوبي باشن و تو نيمه دوم كه ميلان خستس با سرعت و جنگندگيشون به كمكمون بيان....
در ضمن من ميلاني هم هستم....
راستي در مورد گزارشگري...:
خدا خيرت بده...هر وقت خواستم خودم و خانوادم فحش بارون بشيم،اونوقت به گزارشگري فكر هم ميكنم.....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من این میلان به اندازه لورکوزن توان داره !!!!! باید یک تیم هجومی بازی رو اغاز کنه!!!! امیدوارم بازی پر گل باشه و مسی هم رکورد بزنه (با اینکه یک ماریدی هستم .
والدز
پویول ................ پیکه..................الوز
ماسکرانو
چابی
اینیستا ..................... سسک................ایساک
سانچز ...............مسی
داداش منم موافقم كه ميلان الان نسبت به سالهايه قبل يا حتي ميلان اواسط اين فصل خيلي ضعيف تر شده،اما نگراني من از انگيزه بالايه ميلان و غرور بارساست....البته بيشتر انگيزه چون تاثيرش رو ميلان اينطور كه با داشتنش 4-0 آرسنالو برد و با نداشتنش 3-0 از همون آرسنال يا حتي كمي ضعيفتر باخت..!!![]()
به نظر من مناسبترين تركيب برايه امشب،ميتونه 4-2-1-2-1 باشه....اينطوري:
والدز
------------------------------------------كيتا!-------پيكه-------پويول-------آلوز
-------------------------------------------------سرجيو------------ژاوي--------
------------------------------------------------------------سسك--------------
-----------------------------------------------اينيستا----------------مسي----
------------------------------------------------------------سانچز---------------
البته به جايه بوسكتس ماسكرانو هم خوبه!
-در مورد تاكتيك به نظر من امشب ما نيازي به استفاده از تاكتيك خاصي نداريم و اگه تو بازي هميشگيمون كمي تغيير ايجاد كنيم ميتونيم تو بازي امشب موفق باشيم....كه به نظر من اين تغييرا ضروري هستن:
-يكي اينكه همه جانبه حمله نكنيم و هميشه 3 تا بازيكنمون تو زمين خودمون باشن،وگرنه ضد حملههايه ميلان كار دستتمون ميده....
-بهتره تو اين بازي بازيكنمامون تو حالت فري فورم باشن؛البته ما هميشه اينطوري هستيم اما با توجه به اين ميلان تو خط دفاعش پرسينگ خيلي خوبي داره-(كه حتي با نبود سيلوا هم اين پرسينگ تو خط دفاع ميلان به خوبي اجرا ميشه)- بهتره تعويض جايه بازيكنمامون خيلي بيشتر از بازيايه ديگه مون انجام بشه...اينطوري خط دفاع ميلان شديدا بهم ميريزه و تمركزشو از دست ميده؛حالا چرا شديدا؟!!،چون احتمالا بر خلاف گفته مكسس،بازيكنايه ميلان رويه يه سري از بازيكنامون مثله مسي و اينيستا يا....حساسيت بيشتري خواهند داشت و تمركز بيشتري رو اونا دارن پس تغيير جاهايه مداوم اونا ميتونه مدافعانه ميلانو حسابي به اشتباه بندازه....؛تعويض منطقه بازي هم ميتونه عامل ديگهاي برايه بهم ريختن دفاع ميلان باشه....
-بيشتر از تكنيك استفاده كنيم...؛ميشه اينطور توضيح داد كه:
ايتاليايي ها به سبك دفاعشون معروفن و ميلان هم علاوه بر اينكه يه تيمه ايتالياييه،مربي داره كه تو بازي با آرسنال نشون داد، دفاع-ضدحمله رو خوب بلده و يه ايتاليايي اصيله!!!!!!و با توجه به اين نكته احتمالا در برابر ما هم از چنين تاكتيكي استفاده كنه،پس ما نبايد دوباره اشتباهاتمون با اينتر رو تكرار كنيم و سعي داشته باشيم كه فقط از كاره تاكتيكي به نتيجه برسيم...پپ حتما بايد اجازه كار فردي بيشتر رو واسه اين بازي صادر كنه....!
-به غير از اينا من تغيير ديگهاي تو سبك بازيمون رو لازم نميدونم(به خصوص آخرين مورد) و كلا به نظرم اگه ما تو روز خوبمون باشيم،ميلان نميتونه مشكل زيادي واسمون درست كنه....
-در مورد بهترين بازيكن امشبم،ميشه گفت لئو شانس زيادي داره...البته به نظر من احتمال اينكه مسي امشب پاسه گل بده،خيلي بيشتر از احتمال گل زدنشه....!
به اميد يه بازيه خوب و پرهيجان كه هر دو تيم به بازيشون افتخار كنن
و البته جنگايه رواني كه بعضيا راه ميندازن تاثيري رو هيچ كدومه تيما نذاره
ویرایش توسط raptor : 03-28-2012 در ساعت 19:23
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)