به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
میلان (ایتالیا) - بارسلونا (اسپانیا)
چهارشنبه - 1391/1/9
ساعت 23:15
پ.ن 1 : پخش با تاخیر ساعت 00:15 توسط شبکه سوم سیما
پ.ن 2: دلیل اینی که کیفیتش پایینه ، به خاطر اینه که لیست خیلی طولانی بود و صفحنه مانیتور کم آورده بود ، به زور کاری کردم چپید تو عکس همه عکس ها
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
به نظرتون با این وضع دفاع ترسناکی که داریم استفاده از چه سیستمی ( و با استفاده از چه مهره هایی ) میتونه تو بازی امشب کمکمون کنه ؟!؟
به نظرم
پیکه ........ماسکرانو ..........پویول .......... دنی آلوز
اینیستا ...........ژاوی ...............فابرگاس
کوئنکا یا تلو..........مسی .............سانچز
حیف که آفلای هنوز واسه کامل تو زمین بودن آماده نیست وگرنه یکی از مهره های اصلیم بود
البته به نظرم وجود تلو بهتر از کوئنکا هست بازی با لورکوزن خیلی عالی بود
پ.ن:الان جالبی ترکیبم به اینه که اصلا به ماسکرانو اعتقاد ندارم(چون در حال حاضر بهترین گزینه هست)
PRINCE LEO
....King Of Football....
ویرایش توسط Prince.L.M : 03-28-2012 در ساعت 09:25
من میگم همین ترکیب مهشید خانم ولی جای پیکه و پویول عوض شه
پویول ........ماسکرانو ..........پیکه .......... دنی آلوز
اینیستا ...........ژاوی ...............فابرگاس
کوئنکا یا تلو..........مسی .............سانچز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
چون ایبرا وسط بازی میکنه من هم با ترکیب مهشید خانم موافقم..........
البته من فکر کنم اگه با همون ترکیب همیشگی بازی کنه مشکلی نداشته باشه.............میلان تیم بزرگی هست نه در حد و اندازه ی بارسا...............فقط یه ابراهیمویچ داره که اون هم کار پویوله..........ولی ما یه مسی داریم که گرفتنش کار هیچ کس نیست
همون طور که مسی هم بهش اشاره کرده:فقط خدا
ویرایش توسط Alireza_Lionel 10 : 03-28-2012 در ساعت 11:42
من فکرکنم تمام شما دوستان طرفدار بارسا به حدی فوتبالو خوب میفهمین ک درک کنین بارسا سیستم مشخصی نداره منظورمو بدبرداشت نکنین منظورم اینه که ما تیمی حمله میکنیم و تیمی هم دفاع میکنیم ازونجایی ک پپ و فلسفه بارسارو میشناسیم ما باحتمال بالا میریم که میلانو ببریم چون واسه بارسا بازی داخل یا خارج خونه فرقی نمیکنه چون همیشه واسه برد بازی میکنه ولی با توجه ب شرایط موجود شرط عقل اینه که تو زمین حریف اولا گل نخوریم ولی با شناختی از خط دفاعی میلان دارم فک کنم براحتی بشه گل بارانشون کرد من ترکیب زیرو پیشنهاد میدم
والدز
پویول...............ماسکرانو......... .........پیکه................دنی
بوسکتس
ژاوی................................ سسک
اینیستا............مسی...............ا کسیس
با اجازتون
والدس
پویول........ماسکرانو........پیکه ..........دنی آلوس
اینیستا.........فابرگاس..........ژ وی
کریستین تلو..........مسی.........سانچز
ببخشید بچه ها سراغی از پدرو ندارین؟ چرا پدرو بازی نمیکنه؟
یه سوالی داشتم مگه بوسکتس تو بازی امشب محرومه؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!![]()
من بیشتر ترسم از اینه که مصدوم بدیم ! احتمال زیاد میلان بازی فیزیکی انجام میده ! با وجود کسایی مثل ایبرا - مونتاری - آمبروسینی که خشن بازی میکنن احتمال مصدومیت واسه بارسایی ها هست !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)