تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط AL1reZA : 10-12-2011 در ساعت 19:28
دوستان عزیز من یکی از دلایلی که من شدم مدیر این بود که جلوی کل کل هارو بگیرم و پست های توهین شده رو پاک کنم و همین طور یکی از هدف هام اینه که با کمک همدیگه بخش رئال بهترین بخشه سایت کنیم.
دوستان رئالی تاپیک بزنید ولی یه تاپیکی بزنید که بحث داشته باشه. فقط قبلش یه مشورت کوچولویی با من انجام بدید.
من همه کاربرا رو دوست دارم ولی چون شما رئالی هستید شمارو بیشتر دوست دارم چون طرفداره رئالیم و هدفمون قهرمانیه رئاله. مگه نیست؟
دوستان من هنوز همون علی رضا هستم همون علی رضایی که با شما شوخی می کرد و باهام شوخی می کردید![]()
فقط پست مدیریت رئال داده شده به من همین و همین پست مدیرید هم بدونه شما به درد نمی خوره جدی می گم.
امیدوارم همگی در کنار هم خوشحال باشیم. که بهترین خوشحالی واسه ما دهمین قهرمانیه تو اروپا.![]()
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 10-12-2011 در ساعت 19:39
بچه ها شما ماریو گوتزه رو می شناسید؟بازیکنه خوبی هست؟که می خواد بیاد رئال؟
HALA MADRID
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
آره داداش بازيكون خوب و آينده داريه و تو دورتموند بهترينه.ولي به نظرم نياد بهتره! آخه اين چه سياستيه از باشگاه! آخه چقدر بازيكون؟!!!!! به خدا هم به ضرر اون بيچاره گوتزه تموم ميشه هم به ضرر كاكا و ازيل و شاهين و اين همه بازيكون! تازه نيمار رو هم قراره بخريم! به نظر من رئال اگه بخواد بازيكون بخره بايد يه دفاع وسط خوب بخره و ديگه تموم! خدا كنه گوتزه نياد رئال و خراب نشه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
والا سعیدجون باهات موافقم رئال دیگه داره شورشو در میاره از بس بازیکن خرید جالب هم این جاست همش هافبک می خره
به جای هافبک باید یه مدافع عالی بخره.
رئال الان کامل کامله دیگه به هیچ بازیکنی احتیاج نداره.
من موندم رئال مگه چقدر درامد داره که حقوق این همه بازیکن رو میده و همین طور این همه بازیکن می خره
HALA MADRID
به نظر من رئال اگه بتونه يه دفاع وسط مثل تياگو سيلوا يا ويديچ بگيره ديگه كامل ميشه! البته خيلي دفاع وسط خوب هست كه من همين دوتارو گفتم هرچند اصلا خوشحال نميشم ويديچ از منچستر بره رئال![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)