به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
سلام
بردتون رو تبريك ميگم
همچنين صدر نيشني رو...
اوون مصدوم داره به ميادين برميگرده اب اينكه آرسنالي ام اما مايكا اوون رو خيلي قبول دارم
تكنيكي و گل زدن درضمن هنر مندانه بازي ميكنه!ايرادي كه مسي داره همينهدركل اوون كجا مسي كجا!!!!
اوون منچستر رو منچستر ميكنه قدرشو بدونيد
![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
اره داداش اوون بازکن خوبیه من عاشق اون سرعت و ضربه نهاییش هستمولی از وقتی اومد منچستر بدجور مصدوم شد پشت سر هم اوون اون چند بازی که اولین فصل حضورش چندتا بازی کرد که اتفاقا خوب هم کارد مخصوصا گلزنی در فینال کارلینگ کاپ گلش در اخرین دقایق بازی مقابل السیتی اگه الان برگرده به نفع تیمه چون الان به تجربه همچین بازیکنایی که قدرت تمام کنندگی دارند نیاز داریم
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من مصدوميت هاش نميتونه جلو بازي خوبش رو بگيره هميشه تمرينهاش خوبه!!!اره داداش اوون بازکن خوبیه من عاشق اون سرعت و ضربه نهاییش هستمولی از وقتی اومد منچستر بدجور مصدوم شد پشت سر هم اوون اون چند بازی که اولین فصل حضورش چندتا بازی کرد که اتفاقا خوب هم کارد مخصوصا گلزنی در فینال کارلینگ کاپ گلش در اخرین دقایق بازی مقابل السیتی اگه الان برگرده به نفع تیمه چون الان به تجربه همچین بازیکنایی که قدرت تمام کنندگی دارند نیاز داریم
خوشم مياد اين همه مصدوم ميشه يه اپسيلون هم بازيش عوض نميشه
اميدوارم باز هم گلزني هاي منحصر به فردشو ببينيم شانسي كه داره :فرگسن ميخادش . قبولش داره
جالبه فرگي بازيكنهايي كه سنشون بالا ميره رو خوب قبول داره ونگر عكسش!!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
سلام داداش
ممنون بابت تبريكت و اينكه به تايپيك ما سر زديخيلي دوست دارم با هواداران آرسنالي تبادل نظر داشته باشيم , چون بسيار منطقي هستند و از جنس فوتبال
اوون زماني واسه خودش يلي بود ! زماني يكي از بهترين ها بود و بازيش بسيار چشم نواز بود , اما گذشت زمان و مصدوميت هاي طولاني و پي در پي باعث شد اوون نتونه بازي هاي درخشان خودش رو بعد از يورو 2004 تكرار كنه.همچنان بازيكن خوبي بود ولي همون طور كه گفتم در حد خودش نبود , سال 2010 كه به يونايتد پيوست تقريبا يه بازيكن معمولي بود , فرگوسن زياد از او استفاده نكرد و بيشتر به عنوان يار جانشين از او استفاده ميكرد , اما همين كه كمي اوج ميگرفت دوباره مصدوميت و ...... در كل اوون بازيكن خوش شانسي نيست و بعد از اين همه مصدوميت فكر نكنم بتونه خودشو تو تركيب يونايتد جا بده , از طرفي با شناختي كه از فرگوسن دارم ميدونم بيشتر به جوون ها بازي ميده و اين طبيعيه , نمونش برباتوف كه واقعا خوب بازي ميكنه ولي فرگوسن به ولبك و چيچا بيشتر ميدون ميده تا آينده اين بازيكنارو بسازه.
ولي اميدوارم اوون بتونه آماده بشه تا حداقل به عنوان يه ذخيره خوب بهمون كمك كنه .
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سلامسلام داداش
ممنون بابت تبريكت و اينكه به تايپيك ما سر زديخيلي دوست دارم با هواداران آرسنالي تبادل نظر داشته باشيم , چون بسيار منطقي هستند و از جنس فوتبال
اوون زماني واسه خودش يلي بود ! زماني يكي از بهترين ها بود و بازيش بسيار چشم نواز بود , اما گذشت زمان و مصدوميت هاي طولاني و پي در پي باعث شد اوون نتونه بازي هاي درخشان خودش رو بعد از يورو 2004 تكرار كنه.همچنان بازيكن خوبي بود ولي همون طور كه گفتم در حد خودش نبود , سال 2010 كه به يونايتد پيوست تقريبا يه بازيكن معمولي بود , فرگوسن زياد از او استفاده نكرد و بيشتر به عنوان يار جانشين از او استفاده ميكرد , اما همين كه كمي اوج ميگرفت دوباره مصدوميت و ...... در كل اوون بازيكن خوش شانسي نيست و بعد از اين همه مصدوميت فكر نكنم بتونه خودشو تو تركيب يونايتد جا بده , از طرفي با شناختي كه از فرگوسن دارم ميدونم بيشتر به جوون ها بازي ميده و اين طبيعيه , نمونش برباتوف كه واقعا خوب بازي ميكنه ولي فرگوسن به ولبك و چيچا بيشتر ميدون ميده تا آينده اين بازيكنارو بسازه.
ولي اميدوارم اوون بتونه آماده بشه تا حداقل به عنوان يه ذخيره خوب بهمون كمك كنه .![]()
منچستر قرمزه داداش !!رنگ خودمونه...![]()
ما هم همينطور هواداراي شياطين سرخ تو ايران گل هستن...
اوون آخرين باز كه مصدوم شد كيفيت بازيش برگشته بود اما آمادگي جسماني كمش باعث ميشد درخشش قبلا رو نداشته باشه وگرنه هنوز همون مايكل اوون بود
فرگسن حتما ميتونه كمكش كنه!البته فرگي خيلي زرنگه چون ميدونه اوون بازيكنه خاصيه كه هرگز مثل اون پيدا نميشه!!!تو فوتبال بي ستاره ي الان مايكل اوون تك ستاره اس![]()
super degea
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به دوستان گل.
این گل کراوچ بی سوتی رو حتما دانلود کنین و ببینید.از اون سوپر گلاییه که کینگ اریک خودمون میزد.آخرتشه
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
میدونم اینجا جای خبر نیست ولی اینو میذارم یکم با هم بحث کنیم
کاپیتان سابق آرسنال تیم مانچو را بهترین تیم این فصل لیگ برتر توصیف کرد اما معتقد است سختکوشی این تیم با تصمیمات اشنباه داوران بی اثر شده است. این هفته یونایتدها با تک گل وین رونی، 1-0 فولام را شکست دادند اما بازیکنان حریف معتقد بودند داور می توانست در دقایق پایانی یک ضربه پنالتی برای شان به خاطر خطای کریک روی مورفی اعلام کند.
ویرا در گفتگویی گفت:" وقتی منچستریونایتد در خانه بازی می کند، از امتیازاتی برخوردار است که سایر تیم ها از آن بهره مند نیستند.
فکر می کنم وقتی به خانه منچستریونایتد، رئال مادرید بارسا یا میلان می روید، با توجه به داوری ها، همیشه نتیجه گرفتن در این دیدارها دشوار است.
این امتیازی است که تیم هایی که همیشه به قهرمانی می رسند، از آن برخوردارند و به همین دلیل اگر ما می خواهیم در آینده قهرمان شویم، باید از چنین امتیازی برخوردار شویم.
اکنون نوبت ماست. از زمان آغاز فصل، ما بهترین تیم بودیم و بهترین بازی ها را ارائه دادیم. فکر می کنم این باشگاه شایستگی اش را دارد."
با این وجود، ویرا معتقد است به دلیل برتری سه امتیازی منچستریونایتد، این تیم از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است.
" وقتی در صدر هستید، از شانس بیشتری برخوردارید و مدعی اصلی محسوب می شوید."
او همچنین در مورد بازگشت کارلوس توز گفت:" از بازگشت کارلوس خوشحالیم. کیفیت چنین بازیکنانی همیشه در این مقطع از فصل مهم است."
به نظر من از دست دادن صدر جدول بدجور به تیم و کادر مدیریتی سیتی فشار اورده که دارن اینجور جنگ های روانی رو شروع میکنن واقعا سوزش خیلی عجیبی داره که ویرا هر هفته یه مصاحبه میکنه و سعی میکنه تلاش های منچستریونایتد رو کم رنگ بکنه درحالی که در مقطعی از فصل منچستر حتی با 10 مصدومیا بیشتر به مصاف حریفانش میرفت و گاهن باعث از دست دادن امتیازاتی میشد در حالی که سیتی این فصل مصدومیت هایی بسیار جزیی داشته که خیلی کم اثر بوده این نشون میده تیم ما بسیار پر تلاش تر بوده تا سیتی
ویرا گفته داوری در خونه منچستر کاملا به نفعش هست اگه یادتون باشه بازی رفت با نیوکاسل تکل فردیناند هیچگونه خطایی رو بر بن ارفا در برنداشت و داور در اوج ناباوری اعلام پنالتی کرد تا دو امتیاز حیاتی ازماصلب بشه
اگه یادتون باشه ویرا گفته بود برگردوندن اسکلز از بیچارگی باشگاه منچستر هست حالا که توز رو برگدوندن میگه بازگشت همچین بازیکنی به ما خیلی کمک میکنه مگه اسکلز بازیکن معمولی هست نه اسکلز پس از بازگشتش بسیار عالی کار کرده و تیم از وجودش داره بهره میبره
یکی نیست بگه خفه شو
به امید قهرمانی 20 منچستر و بسته شدن کامل دهان ویرا
Good Bye Berba
اصلا به ویرا چه!!!!!!!
اون موقع بازیکن بود چیکار بزرگی انجام داد که الان داره نظر کارشناسی میده.
اینقدر تیم بزرگی داریم که با این حرفهای همچین بازیکنایی هیچ اتفاقی نمیفته
دارن از شدت عصبانیت حرفهایی میزنن که خودشونم نمیدونن....
جنگ روانی خیلی تاثیر داره ولی فرگی استاد این کارها هستش![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)