اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
رانیری: غیر منصفانه حذف شدیم
"گل در وقت های تلف شده.و امشب هم دوباره تکرار شد.درحالی که تنها سه شوت در طول 180 دقیقه در داخل چارچوب داشتند.من فکر نمیکنم که مارسی مستحق صعود بود ولی هرتیمی در گل زدن موفق باشد پیروز خواهد بود."
این گفته های رانیری بعد از بازماندن از مرحله بعد لیگ قهرمانان بود/
او ادامه داد:
"با با دو گل مرگبار در زمانی مرگبار تنبیه شدیم.من فکر نمیکنم که بتوتنم تیم را بخاطر چیزی سرزنش کنم.آنها هر کاری که میتوانستند انجام دادند.
هواداران شگفت انگیز بودند.آنها دعوت ما را پذیرفتند و دستاشان را به ما دادند اما این ورقی از آلبوم این فصل بود. اکنون ما باید تمرکزمان را به بازی های باقیمانده معطوف کنیم و جا دارد که همین جا از هوادارانمان تشکر کنیم زیرا آنها عالی بودند.
در مورد گل مارسی رانیری گفت:
"ساموئل برای سر زدن باید به هوا بلند میشد نه لوسیو،اما لوسیو فکر کرد که او میتواند این کار را بکند اما او بد شانس بود و یا شاید هم تحت فشار بود.
بهر حال اتفاقی هست که افتاده ولی ما منصرف نخواهیم شد چون همیشه سالهای خوب و بد وجود دارد و شما مجبورید که سازگار باشید.
ما در نیمه اول و در 20 دقیقه ابتدایی کمی متراکم بودیم اما بعد از آن بهتر شدیم.من در نیمه دوم به اسنایدر گفتم که بیشتر در میانه میدان باشد اما متاسفانه او مصدوم شد."
رانیری با تحلیل بازی ادامه داد:
"ما میدانستیم آنها از سمت چپ بیشتر تمایل به حمله دارند و باید دفاعمان را کنترل میکردیم اما ما قادر به این کار نبودیم.
چرا کامبیاسو از ابتدا در زمین نبود؟
پولی را بیشتر به من پیشنهاد دادند. ما خوب بازی کردیم اما بصور غیر منصفانه ایتنبیه شدیم.ما در 180 دقیقه موقعیت های زیادی ایجاد کردیم اما به ثمر نرسید و این فوتبال است و چنین اتفاقاتی در آن رخ میدهد.این یک سال مثبت نیست."
رانیری در مورد آینده اش هم گفت:
"من با رئیس صحبت کرده ام و مشکلی با هم نداریم و به من گفته است که در طرح های آینده اش هستم اما انتخاب با خودش هست.من نمیتوانم تصمیم بگیریم اگر رئیس تصمیم بگیرد که تغییراتی ایجاد کند من هم اطاعت میکنم اما من از اینکه تا حالا به من فرصت داده است متشکرم ولی من به آینده نگاه میکنم.
زانتي:بايدبفکرحضوردرليگ قهرمانان سال بعدباشيم
کاپيتان اينترميلان پس از حذف تيمش از ليگ قهرمانان به فکر صعود به بازيهاي سال آينده اين پيکارها است.
به نقل از تریبال، اینترمیلان در بازی برگشت خود در لیگ قهرمانان برابر مارسی فرانسه با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد ولی از راهیابی به دور بعد بازماند.
خاویر زانتی در این مورد گفت: از اکنون باید به فکر بازیهای لیگ باشیم تا بتوانیم فصل را در ردههای بالاتری به پایان رسانده تا از حضور در بازیهای اروپایی سال آینده مطمئن شویم. میدانم که کار آسانی نخواهد بود زیرا پس از دیدار با مارسی روحیهمان تاحدودی ضعیف شده است.
وی ادامه داد: هوادارانمان بسیار ناراحت هستند ولی ما نهایت تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم در پیکارهای سال آینده حضور داشته باشیم. میدانیم که فصل سختی پیش رو داریم ولی سعی میکنیم در بالاترین رتبهای که میتوانیم آنرا به پایان برسانیم. برای رسیدن به اروپا کافی است در لیگ سوم شویم.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
موراتي: نبايد رانيري را سرزنش کرد
به نظر ميرسد مالک اينترميلان هنوز به سرمربي تيمش اعتماد دارد.
به نقل از ساکرنت، اینترمیلان در دیدار برگشت لیگ قهرمانان خود در دقیقههای پایانی از مارسی فرانسه گل خورد تا از راهیابی به مرحله بعد بازبماند.
کلودیو رانیری بیش از یک ماه است که روزهای پر فراز و نشیبی را سپری میکند و تنها توانسته در یک بازی پیروز شود. صحبتهای بسیاری در مورد احتمال اخراج وی از نرآتزوری به گوش رسیده ولی موراتی نظر دیگری دارد.
ماسیمو موراتی در حالی که از حذف تیمش ناراحت بود، در مورد ادامه حضور رانیری در مهآتزا گفت: دوست ندارم پس از حذف تیمم در دقیقههای پایانی تصمیمی بگیرم. نباید رانیری را سرزنش کرد زیرا به نظر من تیم فرانسوی با شانس بسیار زیادی توانست در این دیدار پیروز شود. اگر ۴ بر صفر شکست میخوردیم بدون شک تصمیم دیگری میگرفتم. دریافت گل در وقتهای تلف شده دیدار رفت و برگشت نمیتواند همه چیز را به گردن رانیری بیندازد. در حال حاضر نمیتوانم تصمیم منفی در مورد رانیری بگیرم زیرا او سزاوار اخراج نیست.
موراتی ادامه داد: به نظر من اینتر نیاز به انقلاب ندارد. تنها کاری که باید انجام دهیم این است که ساختار تیممان را کمی تغییر دهیم. امیدوار بودم پس از پیروزی برابر کیهوو تا حدودی بتوانیم تغییراتی را در تیم احساس کنیم ولی حذف از لیگ قهرمانان نشان داد که هنوز در کارمان ثبات نداریم.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
ایجنت جووینکو در مصاحبه ای اظهار داشت که اکنون موکلش آماده بازی برای باشگاهی بزرگ است و اینتر را مقصدی ایده آل برای جووینکو دانسته است.
به نقل از فوتبال ایتالیا و به گزارش کانون هواداران اینتر در ایران - مورچه اتمی در حال حاضر تحت مالکیت باشگاه پارما و یوونتوس است.بازی های خوب او در پارما باعث شده تا باشگاه های زیادی خواهان او باشند و مطمئنن تابستان او به تیم بزرگی خواهد پیوست.
خود جووینکو در این هفته و در مصاحبه ای گفته است : من به همه گزینه هایم فکر میکنم و همه گزینه ها در حال بررسی است.اما ایجنت به او توصیه کرده است که او بر روی یک باشگاه خاصی تمرکز کند.
آندرا آمیکو به مرکاتو گفت : سباستین جووینکو یک بازیکنه با سبک است و در کارش هم خیلی جدی است.من فکر میکنم او اکنون آماده بازی برای یک باشگاه بزرگ است و حال او در سطح باشگاه بزرگی مثل اینتر است.به طور مثال اکنون او خصوصیات بازی در پست وسلی را دارد و میتواند نقش او را در آن پست ایفا کند.
ستاره هلندی اینتر یک قهرمان است اما اگر من جای پرزیدنت موراتی بودم گزینه های دیگر را نیز مورد بررسی قرار میدادم.بهرحال تصمیمات بر عهده اوست.
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
خوزه مورینیو مربی سابق اینتر میلان از اینکه این تیم نتوانسته به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا برسد ناراحت است. " من بشدت برای اینتر ناراحت هستم. در شب چهارشنبه همه با پشتیبان اینتر بودیم نه تنها من بلکه تمام بازیکنان رئال اینتر را تشویق میکردیم."
او ادامه داد: من غمگین هستم، این یک فصل سخت برای اینتر است. در فوتبال برد و باخت وجود دارد اما من مطمئن هستم اینتر فصل بعد با پیروزی برمیگردد.
مورینیو در پاسخ به این سوال که چه پیشنهاداتی را برای موراتی دارید تا در تابستان بتوانند تغییراتی را ایجاد کنند اینگونه پاسخ داد:
" من نمیتوانم به موراتی پیشنهاد بدهم من تنها یک هوادار هستم. موراتی میداند چه باید بکند، رانیری مربی با تجربه ایست و بازیکنان کیفیت بالایی دارند."
" تغییر دو یا سه بازیکن طبیعی است اما قدرت نهفته ای در این تیم و موراتی وجود دارد و هواداران آن ها منحصر به فرد هستند."
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
آندرهآ استراماچوني مربي اينترميلان شد
باشگاه اينتر از طريق سايت خود اعلام کرد که با کلوديو رانيري قطع همکاري کرده است و آندرهآ استراماچوني، مربي جوانان را جايگزين او کرده است.
این مربی 60 ساله پس از نتایج ضعیفی که با اینتر گرفت زیر انتقادات شدیدی قرار داشت.
اینتر با رانیری از لیگ قهرمانان کنار رفت و در سری آ هم هشتم است و بخت اندکی برای رسیدن به رقابتهای اروپایی سال بعد دارد. باخت مقابل یوونتوس در دربی ایتالیا هم بر مصائب اینتر افزود. این هشتمین باخت اینتر در سال 2012 بود.
در بیانیه باشگاه آمده است: «رییس موراتی و تمامی اعضای اینتر از کلودیو رانیری و همکارانش به دلیل حرفهای بودن و تعهدی که در این ماهها داشتند تشکر میکند.
باشگاه اینتر اعلام میکند که تیم را به آندرهآ استراماچونی، مربی جوانان اینتر سپرده است. او فاتح اولین دوره رقابتهای نسل بعد شد.»
رانیری در سپتامبر جانشین جیانپیرو گاسپرینی شده بود. اینتر با گاسپرینی در رده هفدهم جدول قرار داشت ولی با رانیری جان تازهای گرفت. اما 9 بازی بدون برد اینتر باعث شد آینده رانیری در این باشگاه به خطر بیفتد، چرا که باشگاه نمی توانست تحمل کند که فصل بعد در اروپا نباشد.
گفته میشود استراماچونی تا پایان فصل مربی اینتر میماند تا این که مربی جدیدی بیاید که احتمالا آندره ویلاش-بواش خواهد بود.
از والتر ماتزاری از ناپولی و فرانچسکو گوییدولین از اودینزه هم در هفتههای گذشته به عنوان مربی اینتر اسم برده شده اما هر دو نفر گفتهاند به اینتر نخواهند رفت.
همچنین مذاکرات با مارسلو بیلسا ادامه دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
Argentina te quiero para siempre
تاکیناردی: اخراج رانیری اجتناب ناپذیر بود
ستاره سابق تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی از برکناری رانیری از سمت مربیگری اینتر گفته
سایت گل – السیو تاکیناردی، ستاره سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که برکناری کلودیو رانیری از نیمکت مربی اینتر اجتناب ناپذیر بودبعد از باخت 0-2 اینتر مقابل یوونتوس در دیدار یکشنبه شب، اینتر به رده هشتم جدول سری آ سقوط کرد و هفت امتیاز با جایگاهی که این تیم را به رقابتهای فصل بعد اروپایی می رساند فاصله دارد. از همین رو و یک روز بعد از این شکست بود که رانیری از سمت خود برکنار شدتاکیناردی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از شنیدن خبر برکناری رانیری سورپرایز نشدم. بعد ازموفقیت تیم پریماورا و شکست یکشنبه شب مقابل یوونتوس، انتظارش را داشتم که چنین اتفاقی بیفتد.»تاکیناردی ادامه داد:« فراموش نکنیم که اینتر به دست تیمی مثل المپیک مارسی ازگردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کنار رفت. اولین صحبتهایی که استراماچونی به عنوان مربی جدید با بازیکنان اینتر خواهد کرد بسیار مهم است. او باید کاری کند که بازیکنان کاریزمای او را با وجود کم تجربگی اش لمس کنند.»اولین حضور استراماچونی 36 ساله روی نیمکت مربیگری اینتر در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل جنوا در سن سیرو خواهد بود.
www.goal.com
آيا بیلسا سرمربی آینده نراتزوری خواهد بود؟
اختصاصی Inter.ir- «مارسلو بیلسا»، در تابستان گذشته سرمربیگری اینتر را رد کرد اما اکنون میگوید امکان دارد نظرش عوض شود: «هنوز خیلی زود است که بخواهم درباره آیندهام تصمیمگیری کنم.»نام بیلسا با بازی خوب شاگردان او و کنار زدن منچستریونایتد، آن هم با برد در تئاتر رویاها دوباره بر سر زبانها افتاده است. بیلسا درباره تمدید قراردادش با باشگاه اسپانیایی گفت: «دوست ندارم درباره این موضوع صحبت کنم زیرا من را در وضعیت سختی قرار میدهد. این پرسش میتواند روی رابطه من و باشگاه تأثیر بدی بگذارد. من فکر میکنم همهچیز باید در پایان فصل تصمیمگیری شود، چرا که در آن زمان رتبهها روشن شده است. فوتبال همواره در جریان است و به نتیجهها و حریفان بستگی دارد. تیم من هم در سه جام گوناگون باید بازی کند.»نراتزوری تابستان گذشته میخواست بیلسا را جانشین لئوناردو کند، اما سرانجام با گاسپرینی به توافق رسید. انتظار میرود رانیری در فصل آینده سرمربی اینتر نباشد و به همین دلیل سران اینتر سرگرم بررسی گزینهها هستند.دیگر سرمربیان احتمالی اینتر، «ویاسبواس» و «فابیو کاپلو» هستند.هر چند کاپلو امکان هر گونه همکاری را رد کرده است؛ اما کارشناسان شانس ویاسبواس را برای سرمربیگری اینتر بالا میدانند.
www.inter.ir
گاسپرینی: موراتی پیمانشکن است
جیانپیرو گاسپرینی، سرانجام سکوتش را پس از جدایی از اینتر شکست. او پرزیدنت موراتی را به پیمانشکنی متهم کرده است
ختصاصی Inter.ir- «جیانپیرو گاسپرینی» که در تابستان سال جاری، پس از لئوناردو به عنوان سرمربی به اینتر آمد، نتوانست هیچکدام از پنج بازی نخست خود را ببرد.آخرین دیداری که وی در آن دیدار سرمربیگری نراتزوری را بر عهده داشت، با نتیجه 3-1 در برابر نوارا پایان یافت. نوارا تنها برای سومین بار از سال 1956 به سریآ صعود کرده بود.پس از این بازی، موراتی بیدرنگ به همکاری با گاسپرینی پایان داد و «کلودیو رانیری» را استخدام کرد؛ اما حالا سرمربی پیشین جنوآ رفتار سران نراتزوری را زیر سوال برده و ادعا کرده است فروش «ساموئل اتوئو» به تیم روسی «آنژیماخاچقلعه» باعث شد تا او از بازیکن دلخواه و بهترین مهاجمش محروم شود.گاسپرینی در گفتوگو با گاتزتادلواسپرت گفت: «به من گفتند که به دلیل بازی جوانمردانه مالی، یک بازیکن باید فروخته شود؛ اما اتوئو در تیم خواهد ماند. هدف ما، نوسازی تیمی بود که نشانههایی از خستگی را در خود داشت و ما باید برای آغاز این دگرگونیها آماده میشدیم.»وی در دنباله گفتوگویش از سیاست خرید بازیکنان در اینتر انتقاد کرد: «با تمام این ماجراها، تمام بازیکنانی که من میخواستم، رودریگو پالاسیو، یک هافبک و یک مدافع بودند. سران باشگاه میخواستند آرتورو ویدال را بخرند. من همچنین بازی راجا نیگولان را هم پسندیدم که او هم به تیم نیامد. همین ماجرا برای دومینیکو کریسیتو روی داد. البته برای پالاسیو که برای خرید شرایط بهتری داشت، هیچ تلاشی نکردند. آنها به دنبال سانچز، لاوتزی و توز بودند که به دست آوردن چنین بازیکنانی بسیار سخت بود. اگر میتوانستم پالاسیو، میلیتو و اتوئو را داشته باشم، آماده جنگیدن با هر تیمی بودم. ما به بازیکنان زیادی نیاز نداشتیم؛ تنها دو یا سه بازیکن، نه 9 بازیکنی که این فصل اینتر با آنها قرارداد امضا کرد. به هر حال این رویدادها، پیامد بازی جوانمردانه مالی است. ما فاصله زیادی تا برگشتن به روند خوبمان نداشتیم و این موضوع مرا بسیار ناراحت میکند.»گاسپرینی در سه ماهی که هدایت نراتزوری را پذیرفته بود، نتیجهگیری خوبی نداشت و همین موضوع باعث شد تا بسیاری از کارشناسان و هواداران، کمبود تجربه لازم برای چنین موقعیتی را دلیل اصلی ناکامیهای او بدانند. اما خود گاسپرینی، از فعالیت بسیار کم اینتر در بازار خرید و فروش بازیکن نیز شکایت کرد که در ایتالیا پیش از این که در حوزه اختیارهای سرمربی باشد، در حوزه اختیارهای باشگاه قرار دارد.گاسپرینی در این باره گفت: «مشکل ما در پنجره تابستانی، فروخته شدن اتوئو بود. مائورو زاراته و دیگو فورلان به تیم پیوستند که سبک بازی هیچکدامشان به پالاسیو نزدیک نبود. همه این جابهجاییها در آخرین دقیقهها انجام گرفت؛ اما روشن است که بازی یک تیم بزرگ باید پیش از بازیهای پیشفصل تعریف شده باشد تا بتوانند در کنار یکدیگر خوب بازی کنند.»
او در پایان گفتوگویش خاطرنشان کرد: «در جولای بود که نیمی از تیم برای بازی در کوپاآمریکا رفتند، در آگوست نیم دیگر تیم برای بازی در تیمهای ملی به کشورهایشان برگشتند و من تنها سه روز مانده به آغاز لیگ تمام بازیکنانم را در اختیار داشتم.»
گزارش روز: مربی بعدی اینتر کیست؟5 گزینه پیش روی موراتی
کلودیو رانیری مربی سابق اینتر بعد از شکست 0-2 تیمش مقابل یوونتوس از سمت خود برکنار شد
سایت گل- بعداز باخت 0- 2 اینتر مقابل یوونتوس در روز یکشنبه، کلودیو رانیری کمتر از 24 ساعت بعد از سمت خود برکنار شد و اکنون نام گزینه های محتمل برای هدایت اینتر مطرح شده است. شاید برایتان جالب باشد تا این گزینه ها را مورد بررسی قرار دهید
ویاس بواس ــ مرد پرتغالی که مورد توجه اینتر است و اکنون هزینه ی کمتری هم برای آنها خواهد داشت . . .
ترکیب : 3-3-4 با Winger های سریع را ترجیح می دهد
مهره کلیدی :لوکاس مورا( 19 ساله) هافبک هجومی برزیلی سائوپائولو
ویاس بواسِ 34 ساله تا کنون تجربه های جالبی کسب کرده است.و جالبتر اینکه این تجارب همیشه در اوج فوتبال اروپا بوده!همکاری با معلم سابق خود ژوزه مورینیو در اینتر و سپس هدایت فوق العاده ی پورتو که منجر به علاقه ی ماسیمو موراتی به استخدام او شد اما در نهایت این رومن آبراموویچ بود که او را به چلسی برد.بنابراین اعجوبه ی کوچک به چلسی و استمفوردبریج رفت،جایی که تفکرات او با عادت های گروه قدیمی چلسی هم خوانی نداشت.گروهی که توسط مورینیو پایه گذاری شده بود.این گونه بود که بواس در چلسی به بن بست خورد و این شکست در چلسی را نمی توان نادیده گرفت! در اینتر علاقه به این مربی پرتغالی همچنان پابرجاست ولی احتیاط هایی نیز در مورد او وجود دارد!
لوکاس: با اعتباری که لوکاس برای خودش کسب کرده یک تصور بسیار مثبت در مسئولین اینتر درباره ی او ایجاد شده.بواس احتیاجات موراتی را می داند و تفکرات خود را با برانکا و آوزیلیو به اشتراک می گذارد.برای مثال؟سرمایه گذاری روی لوکاس.لوکاس به عنوان هسته ی جوانگرایی در اینتر محسوب می شود و با گذشت زمان موج جدیدی از بازیکنان در اینتر را شاهد خواهیم بود.
تفکر هجومی: چیزی که پورتو را به جام قهرمانی لیگ اروپا رساند.و این باعث شد تا بواس به 3-3-4 خودش خوشبینانه بنگرد.البته او در چلسی با مشکلات دیگری رو به رو بود اما به نظر می رسد تفکرات او با انتظارات موراتی در یک راستا قرار دارند بنابراین کاندید بودن او برای نیمکت اینتر مدنظر خواهد بود.در حال حاضر صحبتی در مورد قرارداد نیست اما اگر ویاس بواس در دستمزدش تخفیف دهد آنگاه . . . اما یک چیز واضح است:اینتر نمی تواند 5 میلیون در سال را مانند آبراموویچ برایAVB تضمین کند.البته نیازی به یادآوری نیست که هم اکنون بالاترین دستمزد ها در ایتالیا مربوط آلگری و ماتزاری با 2.5 میلیون در سال می شود!
لورن بلان ــ در ارتباط با موراتی.تصمیم قطعی موکول به ماه June
ترکیب: 1-3-2-4 با سه تمام کننده ی تکنیکی را ترجیح می دهد.
مهره کلیدی: یان ام ویلا(21 ساله) رهبر میانه زمین تیم ملی فرانسه و باشگاه رن
بلان سه سال در ایتالیا بازی کرد که دو سال آن را در اینتر بود.او فضای ایتالیا و فوتبالش را به خوبی می داند.ماسیمو موراتی را نیز به خوبی می شناسد.در فرانسه او کیفیت و قابلیت های مربیگری خود را با سه سال حضور در بوردو نشان داده.سه سالی که برای او و بوردو یک قهرمانی لیگ،یک جام حذفی فرانسه و دو سوپرکاپ فرانسه را به همراه داشته است.اینگونه بود که او با شایستگی سکان هدایت تیم ملی فرانسه را به عهده گرفت.بله!لوران بلان:مربی کاریزماتیک و البته بسیار با ارزش فرانسوی.
می رود یا می ماند؟ : او تا پایان یورو 2012 با فرانسه قرارداد دارد.قراردادی که عده ی زیادی معتقند تمدید نمی شود.در فرانسه گفته می شود که تصمیم اصلی او مبنی بر ماندن در فرانسه و تمدید قرارداد تا 2014 می باشد اما هنوز چراغ سبزی از سوی فدراسیون فوتبال فرانسه نشان داده نشده است.بنابراین هنوز واضح نیست که آیا او به پیشنهاد اینتر فکر می کند یا ادامه ی حضور در تیم ملی فرانسه؟ اکثراً معتقدند که او بعد از یورو فرانسه را ترک می کند.
ارتباط با موراتی و ترکیب تیم : موراتی و بلان در روزهای اخیر با یکدیگر در ارتباط بوده اند و صحبتهای یکدیگر را شنیده اند.اما فقط درباره ی مسائلی غیر از فوتبال !
بلان به دو سیستم 1-3-2-4 یا 3-3-4 بیشتر اعتقاد دارد که معمولاً با توجه به تیم حریف یکی از این دو را انتخاب می کند.بینش او درباره ی فوتبال برپایه ی استفاده از بازیکنان جوان است.
ام ویلا،بازیکن مورد علاقه: وقتی صحبت از جوانان می شود در تیم بلان یک اسم بیشتر از همه می درخشد؛یان ام ویلا:رهبر میانه ی میدان که جلوی مدافعین مرکزی با قدرت،بینایی و شخصیت خاص خود حضور دارد.ام ویلا در فرانسه ی بلان یک بازیکن کاملاً غیرقابل جایگزین است!او حدود 25 میلیون ارزش گذاری شده و در پایان این فصل رن را ترک خواهد کرد و اینتر دو سال است که او را مدنظر دارد و اکنون مشتاق خرید اوست.
ماتزاری ــ اگر ناپولی او را آزاد اعلام کند مطمئناً یکی از کاندیداهای نیمکت اینتر است
ترکیب: تیمهای او در سالهای اخیر با دو سیستم 2-1-4-3 و 1-2-4-3 بازی کرده اند
مرد کلیدی: لاوتزی مهاجم 26 ساله ی آرژانتینی که از سال 2007 در ناپولی حضور دارد
یک ایتالیایی برای هدایت اینتر؟برای سری آ،ماتزاری یکی از گزینه های ارجح است.این مربی اهل سن وینچنزو راههای به پیروزی رسیدن را در ناپولی به خوبی نشان داده است.بقیه ی کارنامه ی کاری او نیز با موفقیت عجین بوده است.اوج گیری با سمپدوریا در سالهای 2007 تا 2009 درست بعد از صعود معجزه وار با لیوورنو به سری آ و سه بار نجات پشت سرهم تیم شهر رجیو کالابریا(رجینا) از سقوط که با 9 امتیاز کمتر (به عنوان جریمه) یک فصل را شروع کرده بودند.به طور خلاصه،مربی ای با دستان مطمئن،و یک ویژگی حیاتی به عنوان تجربه!کیفیتی که دی لورنتیس رئیس باشگاه ناپولی هم به آن اقرار کرده است:"ماتزاری همیشه می داند چطور از بازیکنانش بازی بگیرد".و این جمله نشان می دهد که ناپولی هیچ علاقه ای به برآورده کردن تقاضای احتمالی موراتی نخواهد داشت!
درست یک سال قبل در چنین موقعی یوونتوس به فکر جایگزینی دلنری با ماتزاری بود.و این به معنی یک تغییر مخرب برای ناپولی بود!اما به زودی این بحران برای آتزوری به پایان رسید و ماتزرای تا سال 2013 قراردادش را تمدید کرد.و اکنون دی لورنتیس با اتکا به این قرارداد می تواند امیدوار به حفظ ماتزاری باشد.در هر صورت موراتی قصد این را ندارد که حرکتی ریسکی انجام دهد اما صحبتهای روز جمعه ی او در ورونا نشان داد که علاقه ی او به ماتزاری حقیقت دارد:بنابراین اگر ناپولی نظرش عوض شود . . .
پوچو(شهرت لاوتزی): علاقه ی ماتزاری به پوچو غیرقابل انکار است.تابستان گذشته نیز اینتر تلاش کرد تا با دی لورنتیس درباره او صحبت کند و تاریخ ممکن است دوباره تکرار شود.به خصوص اگر چراغ سبزی از طرف ماتزاری دیده شود.2-1-4-3 او بسیار انعطاف پذیر و همه کاره است!
بیلسا ــ بت آرژانتینیها! گزینه ای بسیار مشکل
ترکیب : گواردیولا او را الهام بخش خود می داند:با 3-3-4 هجومی کار می کند
مرد کلیدی: مائوریسیو ایسلا(23 ساله)،اهل شیلی،وینگر راست کنونی اودینزه
مارسلو بیلسا نفر اول لیست موراتی بود.درست پایان ماه ژوئن بود که موراتی با او برای جانشینی لئوناردو تماس گرفت.متاسفانه،این مربی اهل روزاریو قبل از آن برای قبول یک پروژه ی سه ساله که تمرکز اصلی آن بر آموزش فوتبال بود با اتلتیک بیلبائو به توافق رسیده بود.بسیاری از مردم غیر از خود بیلسا درباره این انتصاب بدبین بودند!شهرت بیلسا در آرژانتین طی سالهای حضور در نیو ولز اُلد بویز و ولزسارسفیلد شکل گرفته بود.سال 1998 بود که آرژانتینیها تصمیم گرفتند تا او را به عنوان سرمربی تیم ملی شان انتخاب کنند و او نیز نمی توانست قبول نکند!نتایج او با تیم ملی آرژانتین خیلی خوب نبود اما بازیکنان او بر یک نقطه اتفاق نظر دارند:او یک استاد است! آموزشهای او در زمین همه را شیفته می کرد.
محدودیت جدید: مطمئناً خارج کردن بیلسا از اسپانیا آسان نخواهد بود.بعد از <نه> شنیدن در تابستان به خاطر به توافق رسیدن بابیلبائو،il Loco در یک شرایط پارادوکسیکال به سر می برد.منظور از شرایط قرارداد دوساله ی او نیست،بلکه موفقیت های چشمگیر او در بیلبائوست!آیا موراتی این بار قادر به متقاعد کردن بیلسا خواهد بود؟
وسایل او: مطمئناً بیلسا در اینتر نیز 3-3-4 دینامیک و شدیداً هجومی خود را مد نظر خواهد داشت.درست مثل شیلی و بیلبائو دو وینگر خط میانی در حقیقت نقش دو بال هجومی را بازی خواهند کرد.او این را در شیلی با ایسلا و سانچز و حالا با مونیان در بیلبائو به اجرا گذاشته است.که همه ی اینها منجر به یک نمایش چشم نواز در تیمهای او شد.به طور خلاصه می توان گفت مارسلو بیلسا در 56 سالگی یک رهبر واقعی با تجاربی مطبوع برای تقبل چنین مسئولیتی در اینتر خواهد بود.
پراندلی ــ مورد ستایش برای سالهای متمادی؛اما تحت قرارداد با آتزوری تا سال 2014
ترکیب: با 2-1-3-4(خط میانی لوزی شکل) یک ایتالیای جدید طراحی کرده است
مهره کلیدی: جوزپه روسی(25 ساله)،مهاجم ویارئال
چزاره پراندلی،سرمربی تیم ملی ایتالیا یکی از نامهایی هست که موراتی همواره درباره ی آن مثبت فکر کرده است. او همیشه هرجا که بوده از ورونا گرفته تا پارما،فلورانس و تیم ملی ایتالیا جوانهای زیادی را پرورش داده است.و به خاطر اینهاست که مورد توجه موراتی قرار گرفته،کسی که قصد دارد تیمی درست کند نه با کنار گذاشتن همه ی باتجربه ها بلکه با تزریق جوانی لازم با هدف بازگشتی قدرتمندانه به ایتالیا و اروپا.
قرارداد: پراندلی تا 2014 با FIGC (فدراسیون فوتبال ایتالیا)قرارداد دارد و این یک مانع بزرگ بین او و تفکرات موراتی است.در هر صورت باید دید که ماجراجویی پراندلی در یورو چه خروجی ای خواهد داشت. اما تردیدی در این نیست که سرمربی سابق فیورنتینا عملکرد خیلی خوبی در بوجود آوردن ترکیبی از کیفیت و نتیجه گیری برای آتزوری داشته است و موراتی هم مطمئناً خودش در تقابل با پروژه های FIGC قرار نخواهد داد.باید منتظر بود و دید در پایان یورو 2012 چه خواهد شد.
بازی و بازیکن: بازی روی زمین و خط میانی لوزی شکل:این سیستمی است که ایتالیا را به دور نهایی یورو رسانده و این مهم است که بدانیم پراندلی در طول دوران کاری اش همواره به دفاع چهار نفره در قالب سیستمهای 3-3-4 و 1-3-2-4 توجه داشته است.مهمترین نکته ای که باید درباره ی ایتالیای پراندلی توجه کرد جوزپه روسی است.زیرک،خلاق و همه کاره.درست همانی که اینتر به دنبال آن است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)