Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1746

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Massimiliano Allegri
    بازیکن محبوب
    PATO_ROBINHO

ItaliaMilanMilan

تشکر ها
    1,447
    تشکر شده 1,042 در 206 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin rosoneri نمایش پست ها
    میلان امروز به فکر ضد حمله س با سرعت بواتنگ بی نظیر
    حیف پاتو و سیلوا نیستن.
    به امید برد
    بچه ها گل بواتنگ به بارسا رو دانلود کنید.جتما ببینید.
    اره

هیچ وقت از یادم نمیره

هم گلش به بارسا هم به ارسنال

برای فردا هم امادگیش باید خوب باشه

درضمن بازی امشبه یادتون باشه چون از 24 گذشته میگیم فردا
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 8 کاربر از پست مفید King k.p Boateng تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

milan

خب مثله اينكه واقعا اين نبرد داره اتفاق ميافته و سكوت من هم تاثيري نداره....و بايد تو بحث ها شركت كنم و...ميدونم كه قبلا گفتم اينجا بارسايي بودنم رو فراموش ميكنم ولي بايد اينو بگم كه اميدوارم،يه نبرد تمام عيار و جوانمردانه رو ببينيم كه تيمه بازنده با افتخار و شكوه حذف شه و به نوعي برنده باشه...::: :
    خب حالا ميلاني صرف هستم:

-به نظر من ما الان در وضعيت بدتري نسبت به بارسلون قرار داريم(مصدوما و بازيكنايه نا‌ آماده و...)پس حتما بايد از عواملي مثله قافل گير كردن حريف استفاده كنيم و مثلا از تركيبي استفاده كنيم كه بارسا انتظارش رو نداره و ....
    در مورد تركيب من 4-4-2 رو مناسب ميدونم البته فقط با يك هافبك تهاجمي(دقيق‌تر بگم يعني:4-3-1-2 كه كوين توش هافبكه تهاجميه)،چون،به نظرم تو اين بازي گل نخوردن خيلي مهمه پس بايد با حداقل 3هافبك كه بيشتر جنبه دفاعي دارن بازي كنيم....

-در ضمن بازيكنامون بايد توجيه باشن كه باز هر موقعيت نهايت استفاده رو ببرن به اين دليل كه سبك بازي بارسا،جوريه كه موقعيت زيادي به حريف نميده و اين حفظ توپشون،هر موقعيت رو تبديل به آخرين موقعيت ميكنه...،يعني ميشه گفت چون هيچ تيمي تا حالا نتونسته 90 دقيقه پرسينگ شديد رو انجام بده(بيشترين زمان اينكار ماله رئاله كه اونم حداكثر تونسته حدود "40 اينطوري بازي كنه) ما هم نبايد اينكار رو بكنيم و الكي انرژي صرف كنيم پس مجبوريم يا چاره اي به جز استفاده از ضد حمله نميمونه....البته بايد اينو در نظر گرفت كه خوشبختانه دفاع بارسلونا در حال حاضر ثبات گذشته رو نداره و با توجه به انگيزه و آمادگيه خط حمله‌مون،اين برتريه بزرگي برايه ما محسوب ميشه.....اما مطلبي كه گفتم به يه نكته خيلي مهم نياز داره و اون دفاع خوبه...همونطور كه گفتم ما شانس زيادي از نظر ضد حمله زدن به بارسا داريم اما لازمه يه ضدحمله خوب دفاع و توپ‌گيري خوب و جانانه هست...متئسفانه نبود سيلوا وضعيت دفاعي مون رو خدشه دار ميكنه،و اعتماد به نفس و روحيه رو پايين مياره كه در اين مورد آلگري بايد يه كاري بكنه....

-مطلب ديگه اي كه فكر منو مشغول كرده!!،اينه كه ما دفاع تاكتيكي رو به خوبي نميتونيم پياده كنيم و اين در حاليه كه در بارسا،بازيكني مثله پويول هم توانايي دريبل و عبور از يك يا حتي چند نفر رو داره،ديگه چه برسه به بقيه....به نظرم حتما بايد رويه دفاع تاكتيكيمون كار كنيم و تو اين ضمينه بهتر بشيم....

-يه نكته مهمه ديگه هم اينه كه ما بايد اشتباهاتمون رو به حداقل و حتي به صفر برسونيم....و يادمون باشه كه بارسلونا حفظ توپ خوبي داره ولي در عين حال پرسينگ شديدي رو انجام ميده كه حتي در قلب دفاع حريفشون(كه تو بازي بعد ما هستيم) هم ادامه داره...و لازم به ذكر نيست كه يه اشتباه كوچيك جلويه بازيكني مثله مسي كه سعي داره توپو از دفاع ما بگيره،چه خطرات و عواقبي داره....

-در باره كناره ها هم من با نظر سينا جان موافقم... بارسا بال هايه خطرناكي داره و ما هم در هر دو جناح دفاعي مشكل داريم و بايد تو سمت چپ و راست از هافبكامون برايه كارايه دفاعي استفاده كنيم اما اينجا رو با داوود موافق نيستم(بايد از باتجربه ها استفاده كنيم)درسته كه باتجربه ها مون ميتونن تو زمينه دريبل نخوردن و اينطور مسائل بهتر عمل كنن،اما سرعت لازم برايه جلوگيري از نفوذ بالهايه بارسا رو ندارن، و از طرفي تو نبرد فرسايشي كه 100% خواهيم داشت،زود خسته ميشن،و نياز به تعويض پيدا ميكنن و خيلي مشكلايه ديگه...من حتي بعيد ميدونم كه بازيكناي مثله زامبروتا يا آنتونيني بتونن در برابر تكنيكي‌هايه بارسا مقاومت كنن....پس بهتره از جوونا استفاده كنيم..ضمنه اينكه كلا تو خط دفاع تاكتيكي عمل كنيم و اصلا با بازيكنايه حريف نفر به نفر نشيم....
    ....

خب مثله اينكه زياد گفتم...بهتره باقي رو بعدا بگم....
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 7 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)