اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خدا این نیمه دوم وقت اضافه مگه تموم میشد حالا!
بازی عجیبی بود من نیمه اول رو ندیدم ولی وقتی فهمیدم الکس گل زده از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم!
دو گل بچه گانه خوردیم بوریلو هم تک به تکی رو خراب کرد که اگه الکس تو زمین بود سه سوت گلش میکرد
ولی خدا رو شکر هرجوری بود بالا رفتیم.
به نظرم فینال اصلی رو بردیم البته سیه نا یا ناپولی رو نباید دست کم گرفت
الکس جام منتظر توست!
p.s: اول سالی دهنمون رسما اسفالت شد!![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
صعود به فینال رو برای اولین بار بعد سال 2004 تبریک میگم
چه گلی و توی چه زمانی زد ووچینیچ !جدیدا خیلی داره واسه تیم خوب بازی میکنه .
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویرایش توسط Saeid~Barca : 03-21-2012 در ساعت 14:47
تبریک میگم دیشب تا ساعت 3 بیدار بودم فقط واسه اینکه بازیو ببینم دیگه آخرای بازی با چوب کبریت بیدار بودم که یووه گل زد تازه سر حال شدم![]()
ای ول حال کردم خیلیییییییییییییییییییییی
زیبا حال میلان گرفته شد
juventus for ever
ایشالا قهرمانی سری آ![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
یووه به شانس گفته زکی!!!!
فینال جام حذفی بین یووه و ناپولیه.
شانس هم نداریم.سیه نا بازی رفتو مثل یووه 2.1 برده بود ولی فکر کنم برگشت درجا زد.
ولش کن بازی بعدیمونم با اینتر بحران زده است.ایشالا ببریمشون چون بازی بعدترشم با مردان شهر ناپله و جالبه بازیه بعدترشم با پالرمو و و لاتزیو است.
بازیهای یووه خیلی سخت و فشرده است ایشالا مردان تورین ازین بازیها سر افراز بیرون بیاند.
خدا رو شکر که یاکوئینتا رفت!!! یه مهاجم تمام عیار بیارن تمومهبه امید قهرمانی یووه در ایتالیا و اس اس در ایران
بازیو با اون همه افتضاح و گیر و بن شدنو بالاخره دیدیم
آله گل زد اونم تو بازیهای سری آ خوشحالیش منو کشته
کاسرسم الحق رویایی بود
همه خوب بودند
آله
از همه ممنونم از مهدی.
حمید.
رسول واقعا دوتا اولی تو یاهو سنگ تموم گذاشتند.
حمید که دیوونه شد.
مهدی ناراحت چون نتونست گلو ببینه
بازم تبریک هم اسکودتو بوقها رو بردیم هم همون 4 امتیاز اختلاف حفظ شد.
پسر تو از کدوم کهکشان اومدی؟!
درسته که اینتر قربانی بعدی یووه شد.
درسته که روند شکست ناپذیریمون همچنان بعد این بازی مهم هم حفظ شد.
درسته که نذاشتیم فاصله با میلان بیشتر شه
درسته با اینکه زیاد خوب نبودیم بازم بردیم
اما هیچ کدوم از اینا مهم نیست زیاد...
شاید نهایتا تو در جه دوم قرار بگیره
آخه بازم اسطوره ازلی و ابدی گل کاشت. فقط نیم ساعت وقت داشت تا تو 37 سالگی خودشو اثبات کنه
هرچند اله نیاز به اثبات نداره ولی مثل اینکه اونا بعضیا اینو نمیفهمن
همینکه اومد تو زمین گل اولو زدیم.
گل دومم به سبک خودش زد...
حتی میتونس یکی دیگه بزنه. یه موی گندیده اله میارزه به ص تا متری و بقیه مهاجمامون.
حالا با این بازیای اله جدا شدن ازش آخر فصل خیلی سخت میشه خصوصا اگه بره و تو یه تیم دیگه بازی کنه.
آنیلی خر از خر شیطون بیا پایین. راه دوری نمیره...
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
دفاع یعنی کیلینیعالی بود وقتی ترکیبو 3-5-2 کرد دعا کردم از کناره ها گل نخوریم که کیلینی واقعا ترکوند. این بازی همه کار کرد. اون فراری که از پشت 18 از همه رد شد فوق العاده بود!
تبریک به همه تیم عالی بود الکس کبیر بازهم بزرگی خودش رو ثابت کرد
به امید پیروزی های متوالی
در کل دم کونته گرم. واقعا نشون داد مربیه.
PRINCE LEO
....King Of Football....
ضمن درود و تبریک به اهالی انجمن بالاخص دوستانی که دیشب در یاهو آن بودند و کنار هم از بازی لذت بردیم (!!)
قبل از بازی خدمت دوستان عرض کرده بودم دربی مال آقام هستش !اینتر تقریبا هر فصل داغ دیده دل پیرو بوده و دیشب هم سهمیشو دریافت کرد تا بی نصیب نمونه از جریانات ! دیگه این کونته و آنیلی چیو میخوان ببینند تا بهشون ثابت بشه که 37 سالگی که واسه آله هیچ تا همون 40 سالی که خودش گفته می تونه بازی موثر و مفید داشته باشه !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]3 هفته متوالیه تو کالچو کلین شیت داشتیم و خوشبختانه داریم و ضعیت دفاعی رو سر و سامون میدیم ! به لطف واکنش های استثنایی بوفون و حضور کیلینی و بارتزالی ! باز هم داریم میفتیم رو غلتک و ایشالله اگر داورا بذارن میلان رو هم خواهیم گرفت !![]()
تبریک میگم گلها رو گرفتم به قول دوستام زنده سلطان دلپیرو جیگرم حال اومد لقب سلطان بی پایان لایق دلپیروست اگه ازتیم بره نصف گلزنی یووه به باد میره جورجو و بوفون شاهکار کردن بازم تبریک میگم
پ.ن:آث میلان /اینتر میلان پیوندتان مبارک
لعنت به باعث و بانی این بغض
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)