Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

Threaded View

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

esteghlal پیام سر الکس فرگوسن برای ناصر حجازی

پیام سر الکس فرگوسن برای ناصر حجازی

همه چیز از وسوسه حضور در ورزشگاه اولدترافورد برای بازی دو تیم منچستر یونایتد و چلسی آغاز شد . آخرین مقاله درس مربیگری موثر را هم نوشته بودم و ارائه شده بود و آماده تدارک برنامه ای برای تعطیلات نوروز که هم زمان با تعطیلات دانشگاهی ایستر در انگلستان است ، می شدم که ایده خامی در ذهن ام مبنی بر برقراری ارتباط بین منچستریونایتد و اسطوره فوتبال کشورمان ، ناصر حجازی صورت گرفت.

با دوستان نزدیک ام در این مورد مشورتی کردم که طرحها و ایده هایشان را مطرح کنند و برنامه ای برایش بریزم.علی عالی اولین کسی بود که ایده ارتباط دو طرفه را مطرح کرد و پس از گفت و گویی نسبتا بلند با او و مشورت با دیگر همکارم تورج عاطف تصمیم گرفتم تا به تماشای بازی چلسی منچستر و نوشتن یک گزارش از این ورزشگاه ، موزه و فروشگاه بروم و در عین حال مذاکره اولیه ای را هم با مسئولین مرتبط در منچستر یونایتد داشته باشم. درخواست ارتباط برای روابط عمومی و مرکز رسانه باشگاه منچستر یونایتد نوشتم و درخواست ملاقات ام با شلی ، مسئول رسانه ای باشگاه پذیرفته شده بود و پیش از بازی می توانستم 30 دقیقه با او گفت و گو کنم .

در بین راه اخبار مرتبط با اسطوره فوتبال ایران ، ناصر حجازی را در صفحات وب مرور کرده بودم و به یاد داشتم که پیش از این از پیشنهاد باشگاه منچستریونایتد به او در روزنامه ها سخن ها گفته شده بود و عکس ها و گذشته پر افتخار دومین دروازه بان قرن آسیا را نت برداری می کردم.
    گفت و گوی ما با پیش بینی بازی بعد از ظهر ، بین چلسی و منچستر شروع شد و بعد از آن من هدف ام از درخواست ملاقات را مطرح کردم که ارائه اطلاعاتی در مورد دومین دروازه بان قرن آسیا و اسبق تیم ملی بود و پیشنهادی مبنی بر ساختن فیلمی با حضور بازیکنان و کادر فنی و سخن گفتن شان به زبان پارسی با بیان آرزوی سلامتی برای ناصر حجازی را شامل می شد. شلی از این مسئله استقبال کرد و بیان این که با سر الکس فرگوسن و مسئولین رسانه ای تیم این مسئله را مطرح میکند ، درخواست زمان برای پیگیری این پروژه نمود.
    بعد از حذف منچستر از لیگ قهرمانان اروپا ، طی گفت و گو مجددی با او ، به اطلاع من رساند که در حال حاضر امکان تهیه این فیلم وجود ندارد و به جای آن در نظر دارد که تقدیر نامه ای از جانب باشگاه به آقای حجازی اهدا کنند و من را به مرکز تمرین باشگاه ( که خارج از ورزشگاه اولدترافورد قرار دارد ) و دفتر سر الکس فرگوسن ارجاع داد.

پیرو این گفت و گو ، اطلاعات مرتبط با ایشان شامل چند عکس از دوران مختلف بازیگری و مربیگری شان را به مرکز تمرین منچستر یونایتد و دفتر سر الکس فرگوسن فرستادم که پس از آن نامه ای از جانب سر الکس فرگوسن ، سرمربی شهیر و فرهیخته منچستر یونایتد به شرح زیر برای من ارسال گردید :

با شناخت اندکی که از ادبیات حاکم بر مردم انگلستان و مطبوعات این کشور در مدت اقامت ام در انگلستان کسب کرده ام ، متن این نامه را صمیمی و با مهر و فراتر از یک تعارف رسمی ارزیابی کردم و به این سبب با ارسال اش به دوست ارجمندم ، عادل فردوسی پور ، مراحل ارائه آن در برنامه نود صورت پذیرفت.

برای این اسطوره فوتبال کشورمان ، آرزوی سلامتی کامل ، شادکامی و موفقیت روز افزون دارم و امیدوارم در روزهای آتی خبرهای خوش از سلامتی کامل و البته موفقیت شان در عرصه مربیگری بشنوم.
    امیدوارم این قدم کوچک منجر به ارتباط گسترده تر فوتبال کشورمان با این باشگاه بین المللی شود و بتوانیم در آینده ای نزدیک شاهد بزرگداشت بزرگان فوتبال ایران زمین با حضور ستارگان جهان در خاک ایران باشیم .
    ایده اولیه این کار ، از سوی دوست ارجمندم علی عالی مطرح گردید و بعد از آن هم با همراهی تورج عاطف ، گیتی عابدی ، پژمان نوزاد و رشید سعیدلو در اجرای آن مصمم تر شدم که از تک تک این عزیزان و عادل فردوسی پور عزیز تشکر و قدردانی میکنم .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39

2. 7 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)