عاليشاه: فوتبالم را مديون دايي هستم

من پيشرفت فوتبالم را در درجه اول مديون خداوند هستم و در درجه دوم مديون علي دايي و دوست دارم که پاسخ زحمات ايشان را با پيشرفت در فوتبال بدهم.

گلزنی های مستمر و درخشش خیره کننده امید عالیشاه با پیراهن راه آهن باعث شده خیلی ها او را پدیده لیگ جاری بدانند.

مهاجم جوان تیم راه آهن که این روزها برای راه آهن خیلی خوب گل می زند و تا جایی پیش رفته که خودش را به صدر جدول گلزنان هم نزدیک کرده است. مهاجم جوان راه آهن می گوید:«از اینکه به من لقب پدیده لیگ برتر را داده اند خوشحالم. ولی من دنبال این القاب نیستم. بلکه به دنبال آن هستم که فوتبال سالمی را بازی کنم و روز به روز هم با یاد گرفتن بیشتر بتوانم در این فوتبال پیشرفت کنم.»

عالیشاه ادامه می دهد:« من پیشرفت فوتبالم را در درجه اول مدیون خداوند هستم و در درجه دوم مدیون علی دایی و دوست دارم که پاسخ زحمات ایشان را با پیشرفت در فوتبال بدهم.»او در مورد آرزوی بزرگش می گوید:«حضور با تیم ملی ایران در جام جهانی برزیل آرزوی بزرگ من است و معتقدم این شایستگی را دارم که لااقل به اردوی تیم ملی دعوت شوم» وی در پاسخ به این سئوال که آیا در نهایت راه آهن در لیگ برتر ابقا خواهد شد تاکید می کند:«در این که راه آهن در لیگ برتر باقی خواهد ماند اصلا شک نکنید. تازه ما به دنبال آن هستیم که رتبه مان در جدول را ارتقا بخشیم.»

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]