Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Threaded View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط FORZA BIANCONERI نمایش پست ها
    باسلام
    دیشب که کینگ زده دک و پوزاینیستا جوجه رو آورده پایین
    آخه بگوجوجه اگه اونجا کسی نبود که کینگ آرتورجرت میداد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    خوشحالم که اسپانیا رو چزوندن !
    کلا از اسپانیا خوشم نمیاد !
    وقتی ایتالیا اسپانیا رو برد خیلی به خودم می بالیدم !
    ولی اینیستا از جمله بازیکنای محبوب منه ! ( آله - مهدوی کیا - جرارد - اینیستا)

واما بشنوید از کرامات شیخ ما :
    در فینال 96 طرفدار یوونتوس بودم
    12 شهریور 1390
    هلندی تازه وارد یوونتوسی ها در کنفرانس خبری نخست خود از اینکه 9 سال است هوادار یووه شده و برای بازی در کنار الساندرو دل پیرو بی تابی می کند خبر داد. الیرو الیا که در فینال سال 96 لیگ قهرمانان اروپا به یوونتوس و الکس دل پیرو علاقه مند شد تاکید می کند که در ان سال نیز با وجود حضور یک تیم هلندی برابر یووه، هوادار بانوی پیر اروپا بوده.

" در فینال 96 و رقابت یووه و آژاکس من طرفدار یوونتوس بودم. از 9 سال پیش یک یوونتوسی واقعی ام. برای من دل پیرو همیشه یک سنبل و الگوی بزرگی ست. یک بازیکن فانتزی با خصوصیات خاص خود. به زودی الکس را خواهم شناخت، در وینوو و در زمین بازی همراه او خواهم بود و به پندها و راهنمایی های او گوش خواهم داد.

بازیکنان زیادی در خصوص رفتار و منش دل پیرو صحبت کردند و حالا واقعا خوشحالم که در کنار او برای یووه بازی می کنم. به هر حال شناخت او برایم هیجان انگیز است و البته هیجان حضور در این تیم و شناخت دیگر هم تیمی هایم. "

وی به علاقه خود به راوانلی نیز اشاره کرد: خوشحالم که او را نیز امسال می بینم. به هر حال راوانلی در کنار دل پیرو برای من الگوی های بزرگی محسوب می شدند. در زمین تلاش می کنم که به مانند راوانلی بازی کنم و نمایش خوب او را همیشه در ذهن دارم.
    یکی نیست به این بگه تو تا همین دیروز هر چی از دهن کثیفت در اومده به یووه گفتی حال و اسه ما 9 ساله که یوونتوسی واقعی هستی ؟!!!

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)