این در حالی است که فدراسیون فوتبال ایتالیا چند روز قبل تصمیم گرفت به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد، قهرمانی سال 2006 از نرآتزوری پس گرفته نشود.
سایت گل- جان کارلو آباته، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا معتقد است اینتری ها باید براساس اصول اخلاقی، قهرمانی سال 2006 را پس بدهند.
این در حالی است که فدراسیون فوتبال ایتالیا چند روز قبل تصمیم گرفت به دلیل محدودیت هایی که وجود دارد، قهرمانی سال 2006 از نرآتزوری پس گرفته نشود.
شواهدی که در دادگاه کالچو پولی 2 در ناپل ارائه شده نشان می دهد اینتری ها نیز با داوران در ارتباط بودند و در این رسوایی نقش داشتند.
با این وجود به دلیل محدودیت های که وجود دارد، فدراسیون فوتبال ایتالیا نمی تواند این قهرمانی را از این باشگاه بگیرد و به این ترتیب قهرمانی سال 2006 همچنان به نام اینتر خواهد بود.
آباته در گفتگو با خبرنگاران گفت:" امیدوارم اینتریها محدودیت هایی که در این پرونده وجود دارد را فراموش نکنند.
اما از نظر اخلاقی محدودی وجود ندارد. ما باید به قوانین پایبند باشیم اما اگر قوانین کافی نبودند، آنگاه همه چیز در دست خودمان است."
گفته می شود یوونتوسی ها این پرونده را از طریق کمیته المپیک ایتالیا پیگیری خواهند کرد.
![]()