كمپ آبى ها افتتاح شد
حجازى سرحال تر از هميشه بذر كمپ را پاشيد
مراسم بذرپاشى زمين چمن كمپ استقلال ديروز (سه شنبه) با حضور ناصر حجازى برگزار شد. ظهر ديروز تنى چند از مسئولان باشگاه استقلال و پيشكسوتان اين باشگاه در كمپ استقلال مراسم بذرپاشى زمين چمن استقلال را شاهد بودند. ناصر حجازى، عباس مژدهى، رضا رجبى و صادق ورمزيار از جمله حاضران در اين مراسم بودند. حجازى قبل از همه پيشكسوتان و نام آوران و بزرگان استقلال سخن گفت: اين كمپ و اردوگاه ورزشى نماد و نشانه واقعى خدماتى است كه على فتح اله زاده در باشگاه استقلال و براى همه استقلالى ها انجام داده و انجام مى دهد. من كه مى دانم احداث و تاسيس اين كمپ و ساختن زمين هاى چمن طبيعى و مصنوعى اش چقدر به تيم فوتبال استقلال كمك مى كند. به فتح اله زاده تبريك مى گويم. دست او را به گرمى مى فشارم و از ايشان تشكر مى كنم. حجازى ادامه داد: در ورزش ما بيشتر دست اندركاران مديريتى با وجود برخوردارى از منابع مالى كافى هيچ خدمت ماندگار و استراتژيكى انجام نمى دهند اما خوشبختانه فتح اله زاده قدم بلندى برداشته و اقدام بزرگى انجام داده است. من يقين دارم كه اين كمپ و اين زمين هاى فوتبال عالى ترين زمينه را براى پرورش جوانان با استعداد فراهم مى آورد. كمپ باشگاه استقلال در مساحتى حدود ۳ و نيم هكتار واقع در منطقه غرب تهران احداث شده كه در حال حاضر زمين چمن مصنوعى آن بهره بردارى شده و قرار است يك سالن بدنسازى، ساختمان ادارى، سالن چند منظوره، زمين پينت بال و زمين چمن طبيعى آن هم به زودى تكميل شود. به گفته مسئولان، زمين چمن كمپ استقلال با زيرسازى مخصوص ساخته شده و باعث كاهش مصرف آب مى شود و به رغم اين كه ۲۵ سال در اروپا از اين زمين استفاده مى شود اين سيستم براى اولين بار در ايران پياده مى شود. گفتنى است؛ على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال به دليل همراهى تيم در ازبكستان در اين مراسم حضور نداشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]