Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    زاكه روني ، هيدينك ، امري ، تريم ، مانچینی و ...
    بازیکن محبوب
    آلبرتيني ، آمبروسيني ، ژابي آلونسو ، تاكيناردي و ...
    تشکر ها
    22
    تشکر شده 202 در 22 پست

پیش فرض فیلم حرکات دیوید بکام در بازی منچستر یونایتد و رئال مادرید

یک کلیپ بی نظیر ساختم که خودم در عجبم از کرده خودم.
    کلیپی که در زیر می بینید فیلم حرکات بکام در بازی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2003 در مقابل رئال مادرید هستش.فرگوسن در اون زمان علاقه وافری به بکام پیدا کرده بود و نیمکت نشین می کردش.در این بازی نیز تا دقیقه 63 بکام رو نیمکت بود و منچستر 3-2 (با هت تریک رونالدو) عقب بود که به یکباره به زمین آمدن بکام روند بازی رو عوض کرد.2 گل و چند سانتر و پاس عای حاصل حضور 27-28 دقیقه ای بکام در بازی بود.
    تک تک حرکات بکام و صحنه هایی که دوربین وی رو نشون داد به همت اینجانب جمع آوری و آماده دانلود شما شدند.نکته جالب اینکه مدت فیلم 9 دقیقه شد و این نشون می ده که چه تبلیغ گسترده ای روی بکام صورت می گیره.بهترین بازیکن منچستر یونایتد در این بازی بدون شک فان نیستلروی بود اما همه الآن ضربه آزاد بکام رو به خاطر دارند و ... .

مدت: 9:32 دقیقه
    حجم: 86 مگا بایت
    کیفیت: wmv 2000 kbps
    اندازه تصویر: 640*480
    protected:no

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پسوورد فایل: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

لطفآ نظراتتون رو راجع به این فیلم بگید.تمنا می کنم تنبلی نکنید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 12 کاربر از پست مفید Mehdi.A تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)