برهانى: نمى دانم چرا آن موقعيت ها رااز دست دادم
استقلالى ها اعتقاد دارند اگر موقعيتهاى تك به تك مهاجم تيمشان در نيمه اول از دست نمى رفت پرسپوليس با نتيجه پرگل ترى بازى را واگذار مى كرد. مهاجم استقلال هنوز نمى داند چه اتفاقى افتاد كه آن موقعيتها را از دست داد.وى گفت: به خاطر از دست دادن آن موقعيتها از استقلاليها معذرت مى خواهم. خودم هنوز شوكه هستم و نمى دانم چه اتفاقى افتاد كه آن موقعيتها را از دست دادم.او ادامه داد: ما بازيهاى پرسپوليس را آناليز كرده بوديم و نقاط ضعف اين تيم را مى شناختيم. مى دانستيم پرسپوليس در عمق خط دفاع مشكل دارد و از دقيقه ۸۰ به بعد كم مى آورد. ديديد كه بارها با استفاده از نقطه ضعف پرسپوليس روى دروازه اين تيم خطر ايجاد كنيم و در نهايت به گل رسيديم.برهانى با اشاره به موقعيتهايى كه از دست داد، گفت: واقعا بابت اين موضوع ناراحتم. اگر آن تك به تك ها گل مى شد با نتيجه بهترى پرسپوليس را شكست مى داديم. بايد گلهاى بيشترى مى زديم اما بدشانس بوديم و فقط يك گل زديم.مهاجم استقلال درباره حمايت پرويز مظلومى از خودش افزود: مظلومى به من لطف دارد كه مى گويد آنقدر اعتماد مى كند كه آقاى گل شوم. من به او و هواداران استقلال قول مى دهم كه در بازيهاى آينده جبران كنم و گلهاى زيبايى براى تيمم به ثمر برسانم.برهانى كه پيروزى را حق تيمش مى داند، گفت: پرسپوليس نيمه دوم توانست موقعيت خطرناكى روى دروازه استقلال تدارك ببيند و توپ را فقط تا شب محوطه جريمه مى آورد. پيروزى حق استقلال بود و بايد بگويم برد در دقيقه ۱+۹۰ براى ما بسيار شيرين بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]