نمیدونم احتمالا شما تازه کار هستید و با خرید بایکن هنوز آشنایی کامل ندارید پس وظیفست که یه توضیح بدم. خرید یک بازیکن هرچقدر هم قوی باشه با 69 توکن در واقع سوزوندن توکن هستش.هرچقدر هم اون بازیکن خوبی باشه چون فقط یک نفر هستش کار خاصی ازش برنمیاد.برفرض مهاجم باشه وقتی هافبک ها معمولی باشن نمیتونن درست توپ بهش برسونن که اون گل بزنه.یا هافبک باشه وقتی مهاجم معمولی باشه نمیتونه از فرصتی که براش مهیا شده استفاده کنه.یا دفاع باشه وقتی گلر معمولی باشه بازم تیم گل میخوره.یا گلر باشه وقتی دفاع معمولی باشه مگه چند تا سیو میتونه انجام بده؟ پس همیشه تیم رو یکدست ببند.وقتی توکن زیاد دارید ندید همشو پای یه بازیکن یا دو تا. میتونید تمام تیم رو لب مرز اسکات شدن ببندین که بعد چند بازی و چند تمرین اسکات بشن.یعنی با توکن خیلی کمتر صاحب چندین بازیکن اسکات میشید.نه با توکن زیاد صاحب فقط 1 بازیکن.
در مورد خرید بازیکن آکادمی هم اشتباه کردید با 18 توکن میشه چند تا بازیکن لب مرز اسکات خرید ولی شما با 18 تا یه بازیکن 4 ستاره فقط خریدید و بازم توکن سوزی کردید. اون بازیکن آکادمی که توکن میخواد رو باید اخراج کرد و با اون یکی که مجانیه قرارداد بست و بعد فروختش.
در مورد خرید توکن هم پست اول پیج توضیحات داده شده برای افرادی که قادر به خرید نیستن خرید انجام میشه
سلام
ممنون بابت توضیحاتی که دادید. تیم من لول 4 هست و تیمم هر فصل حداقل یه جام برده و معمولا 2 تا جام می برم بدون اینکه بابت توکن خرجی کرده باشم. این فصل برای triple خیز برداشتم.
حرف های شما تا حدودی درسته اما چند تا مسئله:
1- شما به هیچ عنوان با هر طور خریدی که داشته باشید نمی تونید بازیکن 4.5 میلیونی بخرید توی لول 4 که 18 سالش باشه، بعد از هر بازی 200 تا exp بگیره، تکنیک داشته باشه و خیلی چیزهای دیگه مخصوصا این روزها که خیلی سرورها شلوغه و بازیکن 1.3 میلیونی رو دیروز من نزدیک به 1.8 میلیون فروختم. شما چندین روز شاید باید صبر کنی تا همچین deal ای توی ساعات خلوت گیرت بیاد. یعنی 18 توکن بابت یه بازیکن تقریبا کامل توی لول شما.
2- شما هر روز هم بشینی پای transfer list هیچ وقت نمی تونی یه مهاجم 7 ستاره بخری. الان تیم من بدون این که توکن بخرم همه 5 ستاره هستند و یک مهاجم 6 ستاره خریدم که یکی دو روز دیگه 7 ستاره می شه. اگر واقعا قصد دارید tiple بگیرید به نظر من اگه یکی دو بازیکن اینطوری نداشته باشید واقعا با شانس زیاد و سختی می تونید تا آخر فصل تیم هاتون رو جلو ببرید. چون تجربه ی شخصی من اینه که وسط مسابقات چمپیون معمولا به یه تیمی میخوری که تمام بازیکن هاش 7 ستاره هستند.

کلا این استراتژی وقتی هست که شما توکن نداری. وقتی توکن به تعداد زیاد مثلا همون 100 تا بخری با دو سه خرید فوق العاده تیم ات از یه تیم عالی به یه تیم خیلی عالی درمیاد