نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
واقعا با 11 نفر هم تیمی هستی؟!!!! همیشه یکی از آرزو هام این بوده که آنلاین اینجوری بازی کنم !!! الان تازه فهمیدم همچین امکانی داره !!!!! چقد خوب !

بعد این بخش پرو کلاب انتخاب سیستم و چینش بازیکنان و تعویض و اینا دسته کیه ؟!
سیستم بازی رو کاپیتان و مالک باشگاه انتخاب میکنه

بخش Pro Club خیلی توی ایران طرفدار نداره چون نیازمند اینترنت قوی هست تا بتونی با 10نفر هم تیمی و تعداد بازیکنای تیم مقابل توی یک بازی مسابقه بدی

ولی فقط با خرید 3گیگ (11تومن) سرویس کاهش پینگ در ماه مشکل لگ به کلی حل میشه!

10دسته لیگ و هر 2.3دسته لیگ جام حذفی بخصوص خودشو داره
توی فیفا 14 بالغ بر 30هزار تیم وجود داشت

در مورد بازیش هم یجورایی شبیه کریر مود هست شما توی بخش پابلیک و عمومی بازی میکنی امکان داره کسی بازیتو توی پستت ببینه خوشش بیاد یا از طریق دوستات به تیمی دعوت بشی
اگه خوب بازی کنی که توی باشگاه موندگار میشی اگه نه یا احتمال زیاد اخراج میشی یا جز 11نفر نیستی
البته بستگی داره توی چه باشگاهی باشی!چون 11نفره میشه با 2نفر هم میشه بازی کرد بقیه بازیکنا هوش مصنوعی!
باشگاه های top 100 معمولا 11 نفر تکمیل هستن چون 11نفره تیم قدرتمند تر هست
مثلا باشگاهی که من توش بودم از همه جای اروپا توش عضویت داشتن آلمانو فرانسه انگلیس و... تنها آسیایی تیم من بودم
هرشب ساعتای 7 غروب تا 3.4صبح بازیکنا جمع بودن بازی میکردیم خودم ساعت 10شب به بعد میرفتم
همینطور که توی عکس میبینی من تک مهاجم تیم بودم
سیستم باشگاهی که توش عضو بودم 4-5-1 بود چون هافبک زیاد داشتیم

ایرانی هم زیاد دیدم توی تیمای مختلف حیف نشد 11تا بازیکن توی یک باشگاه جمع کنیم از دروازه بانو دفاع تا مهاجم.

بهترین خاطره من توی فیفا 14 مربوط میشد به زمانی که توی باشگاه تونسی بازی میکردم موقع ماه رمضون بود بعداز مدتی اخراج شدم!!
2ماهه بعد توی باشگاه جدیدم به همون باشگاه تونسی برخورد کردم و توی اون بازی 2گل زدم ولی بعداز گل، شادی گل Respect احترام انجام دادم
خیلی حس خوبی بود حتی بعداز اون بازی کاپیتان تیم سابقم گفت هروقت که بخوای توی فیفا 14 یا فیفا 15 میتونی به باشگاه برگردی ولی من برنگشتم!
حالا همه دوستای ایرانی و خارجی دارن فیفا 15 بازی میکنن من هنوز لنگ سیستمم :|