راکیتیچ:شرط میبندم دردیدار سوپر کاپ سویا رئال را شکست میدهد
هافبک کرواتی بارسلونا از اینکه قرار است در کنار لئومسی بازی کند بسیار خوشحال است و به رئال مادرید هشدار داده است که باشگاه سابق او پیروز سوپرجام در August 12 خواهد شد.
در پیروزی سویا در لیگ اروپا 2014 ،ایوان راکیتیچ بازیکنی کلیدی در نقش هافبک مرکزی بود و تیم سابق او باید در سوپرجام به مصاف رئال مادرید،فاتح جام قهرمانی باشگاه های اروپا 2014 برود.
بازیکن کرواتی که در تابستان از سمت اندلس به کمپ نو رفت و به باشگاه پرافتخار بارسلونا پیوست، اخطار داده که تیم سابقش همان پتانسیل 2014_2013 را دارد و می تواند از ورزشگاه کاردیف(محل برگذاری سوپرجام 2014) سربلند به خانه بازگردد.
بازیکن 26 ساله گفت: "من شرط میبندم که سویا در سوپرجام در برابر رئال مادرید پیروز خواهد شد.آنها می توانند برنده شوند.من برای رفتن به بازی دعوت شده بودم".
این هافبک بارسا از هم تیمی های جدید خود لیونل مسی و نیمار و همچنین سرمربی جدید خود لوییز انریکه تحسین کرد و گفت:
"مسی بهترین و برجسته ترین بازیکن چندین سال اخیر است.خدا در او یک چیز متفاوت که او را بهترین میکند قرارداده است"او اضافه کرد: "باوجود نیمار جوان همه چیز در خط حمله ی بارسلونا شگفت انگیز می شود.من دیوانه وار عاشق مردم کشور خودم هستم".
"لوییز انریکه تمام جزئیات را زیر نطر دارد و در عملکرد خوب او او هیچ شکی ندارم.او تمام تلاش خودش را می کند تا انتظارات طرفداران را برآورده کند"