FCBayern.ir- سامی خدیرا هافبک مصدوم این روزهای باشگاته رئال مادرید اعتقاد دارد باشگاه مادریدی بهترین باشگاه روی کره زمین است و دیگر باشگاه های جهان نمیتوانند به محبوبیت ان برسند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛سامی خدیرا در این باره به شبکه اسکای اسپورت آلمان می گوید :من عقیده دارم باشگاه رئال مادرید بهترین باشگاه حال حاضر بر روی کره زمین است. یک باشگاه بزرگ و پرافتخار با هواداران پرشور وعاشق فوتبال."
بازیکن ملی پوش آلمانی باشگاه رئال می افزاید :هیچ باشگاهی در جهان محبوبیت این باشگاه را ندارد .بایرن !؟ انها نیز باشگاه بزرگ و بی نظیر هستند ولی برای من تنها یک باشگاه اهمیت دارد وآن هم باشگاه رئال مادرید است."
بازیکن مصدوم رئال که دوران ریکاوری خود را پشت سر می گذارد به احتمال زیاد با باشگاه مادریدی قرارداد خود را تمدید خواهد نمود.
خدیرا صبح امروز با یک پرواز اختصاصی شهر اگزبورگ المان را به مقصد مادرید ترک نمود تا در کنار هم تیمهای خود وبرای روحیه دادن به انان در دربی الکلاسیکو امشب مقابل بارسلونا در ورزشگاه سنتیاگو برنابئو حاضر باشد و هم تیمهای خود را را از نزدیک تشویق نماید.