روشن: حجازى را آوردند تا سرگرمش كنند

ناصر حجازى كه تبديل به منتقد درجه يك على فتح الله زاده شده بود، به عنوان مدير فنى استقلال انتخاب شد. انتظار مى رفت ديگر منتقد فتح الله زاده يعنى حسن روشن هم به زودى سمتى دراين باشگاه بگيرد اما او تاكيد مى كند كه قيمتش بسيار بالاتر از آن است كه به اين سادگى قابل خريدارى باشد!او در پاسخ به اين سوال كه نظر شما در مورد انتخاب ناصرحجازى به عنوان مدير فنى چيست به خبرگزارى فوتبال ايران مى گويد:«به هرحال در هيچ كجاى دنيا اينطور نيست كه اول سرمربى را انتخاب كنند بعد اعضاى كميته فنى را مشخص كنند و در آخر رئيس كميته فنى اعلام شود. اين چرخه برعكس است، يعنى اول مدير فنى اعلام مى شود، بعد اعضاى كميته فنى و سپس آنها سرمربى تيم را انتخاب مى كنند. البته مشخص است كه اين پست كه براى ناصر حجازى در نظر گرفته اند يك پست سورى است. تنها از اين جهت خوب است كه باعث مى شود تا او سرگرم باشد. در فوتبال ايران هم مربيان با مدير فنى همكارى نمى كنند و رابطه خوبى ندارند. چون آنها فكر مى كنند مديرفنى كارش دخالت است و به ضرر سرمربى كار مى كند.»او در پاسخ به اين سوال كه شما پيشنهادى از باشگاه استقلال نداريد تاكيد مى كند:الحمدالله نه. من گرانتر از اين حرف ها هستم كه خريدارى شوم. با اين پست ها و پولها نمى توانند جلوى حرف زدن من را بگيرند. خريدن من برايشان گران تمام مى شود و به صرفه نيست. براى اينكه من دنبال بنز و bmw نيستم. اگر قرار بود خودم را به اين چيزها بفروشم، همان سال ۵۳ كه عبدو ۵۰۰ هزارتومان و يك خانه در شميران به من پيشنهاد داد تا به پرسپوليس بروم قبول مى كردم. اين درحالى بود كه من از تاج فقط ۵ هزار تومان دستمزد مى گرفتم. ۵۰۰ هزار تومان آن موقع را اگر بخواهيم با پول حالا قياس كنيم، چند ميليارد مى شود.»روشن تاكيد مى كند:« معتقدم ناصرخان نبايد اين پيشنهاد را قبول مى كرد. اين موضوع فقط از نظر روحى براى او خوب است و باعث مى شود تا سرگرم باشد. يك نفر از راديو با من تماس گرفت و به من گفت فتح الله زاده تمام بزرگان استقلال مثل ناصر حجازى و نظرى جويبارى را دور هم جمع كرده است. در جواب او گفتم جويبارى از كى تا به حال در جمع بزرگان استقلال قرار گرفته كه ما خبر نداريم؟ آقايان آدرس خانه على جبارى را بلد نيستند. خوب نيست كه ما نام نظرى جويبارى را در كنار بزرگانى مثل ناصر حجازى بياوريم.روشن در پايان مى گويد: براى ناصرخان آرزوى موفقيت دارم و از اينكه با اين پست سرش گرم مى شود خوشحالم. اما آقايان بدانند كه مردم اين چيزها را مى فهمند. با اين كارها نمى تواند سرمردم كلاه گذاشت. همه مى دانند كه آقايان براى چه حجازى را به باشگاه دعوت كردند و به او پست مدير فنى و حقوق ميليونى پيشنهاد دادند. مردم و اهالى فوتبال با اين چيزها گول نمى خورند. فقط اميدوارم دوباره حجازى را اين وسط قربانى نكنند تا خودشان را نجات دهند.