Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 257

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

پیش فرض پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93

ياوري: دايي با احترام دهانم را بست/ سر بازيكن ما ٩ بخيه خورد/ به صادقيان يادآوري كنيد من پنج نسل از او قديمي‌ترم!

حقیقتش من از آنچه رخ داده ناراحتم ولی همه می‌دانند که چقدر به علی دایی علاقه دارم. دایی یک آدم باسواد و تحصیل‌کرده و درست است
    سایت گل- در بازی مس کرمان و پرسپولیس باز هم اتفاقاتی افتاد که باعث بروز حاشیه‌هایی شد. مسی‌ها اعتقاد داشتند که پرسپولیس باید بازی جوانمردانه را رعایت می‌کرد اما این اتفاق نیفتاده و در مقابل علی دایی نظرش این بود که ادامه بازی درست بوده و رعایت فیرپلی قانون نیست.
    در همین زمینه ۲۴ ساعت بعد از پایان بازی با محمود یاوری مربی باتجربه مس کرمان هم‌صحبت شدیم. یاوری در این زمینه به سایت گل گفت: «این دومین بار بود که در بازی بین من و علی دایی چنین اتفاقی می‌افتاد. حقیقتش من از آنچه رخ داده ناراحتم ولی همه می‌دانند که چقدر به علی دایی علاقه دارم. دایی یک آدم باسواد و تحصیل‌کرده و درست است که البته به برد خیلی علاقه دارد و ایرادی هم متوجه او نیست. شاید من این روش پیروزی را دوست نداشته باشم اما بالاخره اتفاقی است که افتاده است.»
    سرمربی باتجربه مس در ادامه گفت: «من البته حرف‌هایی در دل داشتم که می‌خواستم بزنم، اما علی دایی با احترامی که به من گذاشت دهانم را بست. من برای او و تیمش آرزوی موفقیت می‌کنم و هیچ کینه‌ای هم ندارم. آن اتفاق هم انشاءالله سهوی بوده و از آن ماجراهایی است که ادم می‌گوید پیش آمد.»
    دیشب بعد از پایان بازی پیام صادقیان مدعی شد یاوری با به کار بردن لفظ «بی‌غیرت» در حین بازی به او توهین کرده است. سرهنگ یاوری در مورد حرف‌های این بازیکن نیز گفت: «صادقیان یا هر بازیکن دیگر، شما باید فرهنگ احترام کوچک‌تر به بزرگ‌تر را ترویج کنید. من با این بازیکن پنج نسل اختلاف سنی دارم چرا باید فکر کنم که او چه گفته و یا بخواهم جوابش را بدهم؟»
    یاوری در پایان گفت: «من روز خبرنگار را تبریک می‌گویم و دوست دارم خبرنگاران عزیز به این چیز‌ها بیشتر توجه کنند.»

2. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع