Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

پیش فرض پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اولین خرید دیوید مویس, گیلرمو وارلا آشکار ساخت که احتمال دارد به مدت یک فصل به بوکاجونیورز قرض داده شود.

این بازیکن ۲۰ ساله اروگوئه ای, تنها خرید منچستریونایتد در دوران حضور مویس در تیم تا به امروز می باشد, او گفت که احساس می کند برگشتنش به آمریکای جنوبی شاید یکی از بهترین علایق او باشد.این مدافع از پنارول در ماه ژوئن امسال با مبلغ ۲/۸ میلیون پوند به یونایتد پیوست اما مویس در ترکیب کنونی خود, گزینه های زیادی در این پست دارد, پستی که رافائل, فابیو، فیل جونز و کریس اسمالینگ همه می توانند در آنجا بازی کنند.گزارش شده بود که بوکا قبل از ایکه به یونایتد ملحق شود, تمایل داشت تا وارلا را بگیرد.وارلا در مصاحبه ای که با TuttoMercatoWeb داشت گفت که به آنجا می رود : راه حل خوبی است, من می توانم به شکل متداوم به مدت یک سال بازی کنم, همیشه به فکر برگشتن به یونایتد خواهم بود, تیمی که اعتقاد بسیاری به من دارد.عملکرد وارلا در مدتی که به طور آزمایشی در کرینگتون بود, تیم منچستریونایتد را تحت تاثیر قرار داد, به همین دلیل, یونایتد قراردادی ۵ ساله با این بازیکن منعقد کرد, او پس از امضای قرارداد به ترکیب تیم زیر ۲۰ ساله های اروگه برای شرکت در جام جهانی این رده سنی در ترکیه ملحق شد.

2. کاربر روبرو از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده است .

sss

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع