مویز به نکات مثبت توجه میکند
" اگر قرار است که بازی را ببازم ترجیح میدهم همین بازی های دوستانه باشد . ما در دقایق پایانی چندین موقعیت را از دست دادیم اما در نهایت مهمترین نکته این است که تونستیم به عده ای از بازیکنان فرصت بازی بدهیم . بازی برای کار اماده سازی تیم مخصوصا از نظر جسمانی مفید بود اکثر حاضرین در استادیوم میتوانند شهادت بدهند که هوا خیلی گرم بود . من از این جنبه از این بازی راضی هستم .
در کل امادگی بدنی بازیکنان خوب بود و من این نکته مثبت را در نظر میگیرم .
عدنان نمایش بسیار خوبی داشت . همیشه وقتی به یک جوان فرصت بازی میدهی و او از ان استفاده میکند خوشحال میشوی. عدنان هر چقدر مثل امروز بازی کند فرصت های بیشتری گیرش خواهد امد .
زاها هم خوب کار کرد و تونست در جریان بازی تاثیر بگذارد . با مصدومیت رونی و نبود رابین ، چیچا و مصدومیت ویل کین گزینه در خط حمله کم داشتیم . اما زاها با امدنش موقعیت های زیادی درست کرد و بدشانس بود که موفق به گلزنی نشد .
باید ببینیم که زاها در ادامه چیکار میکند . ما او را به تور اوردیم تا بهش فرصت بدهیم . این اولین بار است که باهاش کار میکنم و حتی اولین بار بود که بازیش را از نزدیک دیدم . امیدواریم که بخشی از تیم باشد و باید ببینیم که در کجای برنامه هایمان قرار خواهد داشت .
بوتنر از ناحیه همسترینگ احساس ناراحتی کرد بنابراین ما سریع تعویضش کردیم تامشکل جدی پیدا نکند .
همه ما در کادر فنی قبل اولین بازیمان ریلکس بودیم . ما مشتاق این بازی بودیم. جمعیت زیادی امده بود و جو خوبی وجود داشت . از اینکه موفق نشدیم پیروز شویم ناامید هستیم اما در نهایت این تازه اغاز کار بود . "