نقل قول نوشته اصلی توسط seiiedabbas نمایش پست ها
سلام ، جميــــــــــــعا !

گفتیم آخرای fifa 13 شده و باید یه گزارش عملکرد بدیم . یه بار تو صفحه ی 5 فکر کنم گزارش دادم
بچه های گلم ، بنده ، عباس ، از این تیم شروع کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته دو انگلیس بودم ، الآن لیگ برترم و یه بار همون فصل اول بهترین مربی سال شدم و یه بار هم فصل 2017-2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اول از همه ، واسه فول جذابیت شدنه کریر ، ترکیب هارو به 2007 پرگردوندم ، یعنی مثلا ronaldinho > fcBAR ، zidan > realMAD !
... اینم از ترکیب فعلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم بهترینای امسال ، کاندیدای بهترینه سال (البت متوجه نشدم کی اول شد !!)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این میون علیرضا حقیقی با اورال 90 و ذکریا لابیاد با 84 ، نی مار با 86 بودن که دوتاشون الآن بارسا رفتن و نی مار رفته چلسی !!
اینم کریر ملی که تازه یه فصله زحمتش گردنه مایه ! (قبلش مصر بودم ولی خیلی دگ ضعیف و پیر بود)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بعله آقا ، قربوسه همه
باشه تا fifa 14 .
والسلام ، نامه تمام (ببخشید سایز عکسا کوچیکه ، هرکدم مهم بود بگین بزرگش کنم)
ایول داداش فقط یه سوال چطوری حقیقی و بوژان رو 90 کردی فقط بهش بازی دادی؟
البته منم برا میلان امسال حقیقیو خریدمش بازیکن خوبیه