سر الکس درباره مویس ، بکهام ، رونی و اخراج مانچینی
![]()
دیوید بکهام
این بازنشستگی ها ظاهرا واگیردار شده است !
دیوید کارنامه درخشانی داشته و اینکه خودش را به مکان ها و چالش های متفاوت تطبیق داده و ثابت کرده شگفت انگیز است . وقتی به امریکا رفت خیلی ها کارش را تمام شده میدانستند اما دوباره برای انگلیس بازی کرد و به میلان و پاریس سنت ژرمن هم رفت .
یک چیزی که او همیشه داشته استقامت و بنیه قوی بوده است . وقتیکه یک پسر جوان بود او از نظر استقامت و بنیه بهترین امار را در باشگاه داشت . در تمام تستهایی که ما در باشگاه برای سنجش میزان تحمل و سرسختی بازیکن ها میگرفتیم دیوید همیشه بهترین امار را داشت .
عمل جراحی اسمالینگ و پاول
مصدومیتشان از نوع طولانی مدت نیست . ان ها برای تور پیش فصل اماده خواهند بودکه این مهمترین چیز است . کریس با پاش مشکل داشت و مجبور به عمل شد . وی برای پیش فصل مشکلی ندارد .
نیک پاول جوان هم برای رفع مشکلش عمل کرد و او هم برای پیش فصل اماده خواهدبود .
رونی
من درباره رونی با مویس صحبت نکردم . مطمئنم که دیوید به محض شروع کردن کارش خودش قضیه را بررسی خواهد کرد .
من هیچ نظری ندارم که وین چرا این درخواست را کرده است . الان دیگر این موضوع به من ربطی ندارد . من دیگر به این داستان علاقه ای ندارم .
دیوید خودش با این موضوع سر و کله خواهد زد و درستش هم همین است . من از این اتفاق خوشحالم .
دیوید مویس
دیوید خیلی زود به عظمت این باشگاه پی خواهد برد . وی متوجه بزرگی برند یونایتد و تعداد اسپانسر هایی که داریم خواهد شد البته فکر کنم همین الان هم این موضوع را میداند .
وی باید خودش را در اینجا جا بندازد . فکر نکنم میزان توجه جهانی به یونایتد و تعدد اسپانسر و از این قبیل موضوع ها مشکلی برای دیود باشد اما مهمترین چیز تیم داخل زمین است . اولویت تیم فوتبال باشگاه است . بدون تیم فوتبال این همه اسپانسر وجود نداشت . همه در اینجا این موضوع را میدانند .
من گروه بسیار خوبی از بازیکن ها را اینجا دارم و دیوید هم خودش چند تا بازیکن مورد نظرش به ان ها اضافه میکند . او نظرهای خودش را دارد که این چیز خوبی است . او مشکلی نخواهد داشت .
من شنیدم که برندون راجرزی که هنوز یکسال نشده مربی لیورپول شده الان در لیست مربیانی که طولانی ترین حضور را بر نیمکت مربیگری در بریتانیا دارند در رده سی ام قرار دارد . این صنعتی که الان داریم توش کار میکنیم را نشان میدهد .
ما وقتی گزینه ها را بررسی میکردیم به دنبال کسی بودیم که ثبات و تجربه حضور طولانی مدت در یک تیم را داشته باشد و به همین خاطر بود که دیوید نفر اول لیست بود.
امیدوارم که مویس بتواند برای مدتی طولانی مثلا 15 سال در اینجا بماند . اگر یک باشگاه باشد که به مربی فرصت دهد ان ما هستیم . یونایتد همیشه وفاداری زیادی به مربیانش نشان دادهاست .
مسئله حضور بازیکنان قدیمی باشگاه در رده های فنی تیم مدت ها پیش تصمیم گیریشده است . از خیلی وقت پیش برنامه این بوده که اسکولز ، گیگز ، نیکی بات به کادرفنی باشگاه در رده های مختلف بپیوندند .
اخراج مانچینی
یکجورایی اخراجش شگفت انگیز است . او یکبار جام حذفی را برده و امسال هم درفینال بود ، در لیگ دوم شد و پارسال هم که ان را برد . این کافی نیست ؟ من از اخراجش شگفت زده شدم اما در واقع نه شما نمیتوانید با مدیرهای امروزی شگفت زده بشوید . فکر نمیکنم که اخراجش درست بود .
اتفاقاتی که در سیتی میافتد تاثیری روی دیوید مویس در اینجا ندارد . اینجا ما ساختار مناسبی داریم و او خودش هم با تجربه است . او باید در اورتون با چیزهایی سر و کله میزده که فکر کنم از کار کردن در سیتی سخت تر بوده است .