Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 994

Threaded View

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها
    بعدش دو هفته یا سه هفته پیش بود بردمش که برام بازی بریزن روش بعدش گفت میخوای برات اپدیتش کنم ؟
    اپدیت جدید اومد گفتم بکن و چند تا بازی بهم بهش گفتم که بریزه روش خلاصه گفت برو یه ساعت دیگه بیو ما هم رفتیم یه ساعت دیگه برگشتیم گفت پلی استیشنت هنگ کرده اصلا نمیاره بالا
    گفتم مگه میشه من تو خونه تستش کردم ولی هر کاری کردیم نیمد بالا گفتم پس من میبرمش خونه تستش میکنم ببینم اونجا میاره بالا یا نه اوردمش خونه دیدم کلا هنگ کرده تا نگو بی شرف بی همه چیز
    خودش یه بلایی سرش اورده پلی استیشن عزیزم رو نابود کرده بود خلاصه بعد از کلی کش قوس و رفت امد خسارتش ازش گرفتم ولی مرتیکه ی بی شرف اولش زیر بار نرفت
    کلک تو که گفتی دادی به دوست دخترت و اون بوده که خرابش کرده بی زحمت انکار نکن نقل قولم نکن این پست رو که از نوشتتم عکس گرفتم صداتم تو آرشیو کامپیوترم موجوده
    رسولم شاهده
    در ضمن این جریان پلی 3 که دقیقا سه ماه قبل برامون تعریف کردی چی شد چارتا چیز بچه ها نوشتن اومدی کلاس گذاشتی و پریدی وسط بحثشونو گفتی سه هفته قبل
    در ضمن کسی قیمت ژیلت رو بلده اعلام کنه ببینیم میصرفه بعد 1 ماه ریشامونو بزنیم یا نه

2. 10 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)