پاتریس اورا:" رابین وان پرسی میتواند مانند هم وطنش باشد
![]()
پاتریس اورا معتقد است که رابین وان پرسی میتواند به بزرگی رو وان نیستلروی در ورزشگاه اولدترافورد باشد.
کاپیتان اسبق باشگاه آرسنال تا به حال در فصل جاری 10 گل به ثمر رسانده و در قیاس با بزرگان و خوبان باشگاه منچسر یونایتد در فرهنگ عامه، او در حال حاضر آغاز خوبی داشته است.
پس از پیروزی 2 - 1 روز شنبه، کاپیتان پاتریس اورا در این باره اظهار داشت:" همه میدانند که او چه بازیکن بزرگی در تیم آرسنال بود، اما بازی در برابر هم تیمیهای قدیمی خود هرگز آسان نیست. حالا مردم میتوانند رابین وان پرسی را قوی تر از نظر ذهنی ببینند. به نظر او سالهای زیادی را برای ما بازی کرده و وی مرا به یاد رود وان نیستلروی می اندازد. امیدوارم که او همین مسیر را حفظ کند چراکه او یکی از بهترینهاست، درست همانند رود وان نیستلروی. من زمانی که با باشگاه منچستر یونایتد قرارداد امضاء کردم، با رود وان نیستلروی بازی کردم و به یاد می آوردم که او چگونه بازیکن بزرگی بود. هر دو آنها هلندی هستند اما این چیزی بیش از آن است. هنگامی که شما توپ را به آنها پاس میدهید، این دو کلاس و تأثیری مشابه دارند. رابین وان پرسی به خوبی شروع کرده و من امیدوارم بتواند این را حفظ کند، زیرا در تیم منچستر یونایتد شما باید در هر دیدار این کار را انجام دهید".
ریو فردیناند، دیگر مدافع تیم منچستر یونایتد نیز در این باره میگوید:": هو کردن رابین وان پرسی که در دقیقه 3 گلزنی کرد، توسط هواداران تیم آرسنال قابل پیش بینی بود، اما تصمیم به جشن نگرفتن پس از گل خیر. این بازی یکی از دو راه در مقابل باشگاه قدیمی شما بود. شما یک گل به ثمر رساندید، خوب بازی کردیه اید و یا یک جانور وحشی بوده اید و با شکست از زمین مسابقه خارج شده اید. دیدن رابین وان پرسی در جدول گلزنان خوب خواهد بود. او گلزنی ذاتیست و ممکن است مدتها این ادامه پیدا کند. او با جشن نگرفتن مقداری بیشتر از کلاس خود را طرفداران نشان داد".