به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خوبی میدونی چقد به جعفر گفتم من مهمان یازدهم شم؟اره میدونم
1_أأأأإإإإإأأأûíñïìòåìíïèâ θâèγüíüïíìüâèâûõóأ#:فهمیدی چی گفتم؟
:
![]()
اره فهمیدم
2_تو چرا پروفایلت رو رنگ نمیزنی زنگ زده ها؟راست میگی کهنه شده بعدا وقت کنم حتما رسیدگی میکنم +یه امضای خوبم شایم خودم بسازم
:
![]()
3_بهترین فیلم ایرانی؟ فیلم یادم نیست ولی سریال های شب های برره +هوش سیاه رو خیلی دوس دارم
:
![]()
4_خداییش بهترین کاربری که فعالیت سایتش رو تحسین میکنی کیه؟بگو دیگه؟راستش نمیتونم بگم /دوس ندارم تمایزی بین بچه ها باشه /
:
![]()
5_تا حالا عاشق شدی؟ متنفر شدم ولی عاشق فک نکنم شده باشم
:
![]()
6_مرگ بر ________ دوست داری کی تو جای خالی باشه؟ کارگردان فیلم موهن
7_به عنوان سؤال 7 فقط برا دیوید ویا صلوات برفرست!اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم
:
![]()
8_دوست داری اسم زن آیندت چی باشه؟هرچه پیش آید خوش آید.اسم که مهم نیست.فقط اسم قدیمی نداشته باشه مثل عمع قزی ذری خانوم عمه قیصر و ...
:
![]()
![]()
9_این یعنی چی:Hello ؟نمیدونم
:
![]()
10_به نظرت چرا ریاضی رو از چپ میخوانن؟چون مرض دارن
:
![]()
11_بهترین آهنگی که تا حالا شنیدی؟خیلیا هستن اکثرا هم اهنگ های سریال ها و بازی ها چون روزانه تکرار میشن برام خاطره انگیزترن
13_به درد لای جرز میخوری: اینو آخرین بار کی بهت گفت؟خواهرمکاری رو خواست که براش از روی تنبلی انجام ندادم
:
![]()
14_چرا این چند روز اینجا نبودی؟رفته بودم خونه ی دومم(مدرسه!)
:
![]()
15_میدونم تکراریه ولی شکلک مورد علاقت؟
:
![]()
16_چه شغلی رو دوست داری؟رشته ی کامپیوتر و IT و هر شغلی که بهش مربوط میشه
:
![]()
17_بهترین داور جهان؟هاوارد وب - روشن ایرماتوف -فغانی و مظفری زاده رو خیلی دوس دارم
:
![]()
18_کریس رونالدو ی _______________الان چه حسی داری؟مسیِ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ الان چه حسی داری؟در جای خالی با توجه به کلمات خر و گٌل جواب ها و حس های انسانی متفاوت خواهد بود
19_دلیل ته جدولی شدن پرسپولیس چیه؟بی غیرتی بازیکنا +(مترادف رایگان)خوری بازیکنا
:
![]()
20_یکی از غذای کره ای که خوردی چی بود؟والله غذایی فراتر از مرز های ایران نخوردم فک کنم
:
![]()
اینم 20 سؤالی که وعده داده بودم!حرفه ای بود
:
![]()
رضا دادا دوست داری بازم بیام؟حتماولی سوالات باحال بودن خوش حال شدم
تا دفه ی بعدی یا حق ...
:
![]()
![]()