Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 551

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    گاس هيدينگ,خوزه مورينيو,دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    زين الدين زيدان,ايكر كاسياس, رائول,كريستيانو رونالد
    اسم واقعی شما
    Saeed
    RealMadridRealMadrid

Zidane

تشکر ها
    1,435
    تشکر شده 889 در 224 پست

real لوکا مودریچ

نقل قول نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD نمایش پست ها
    از اینکه مودریچ خوبه شکی نیست اما اینکه مورینیو مخالفت کرده با رفتن کاکا پارسال بود نه امسال من امسال نشنیدم که بگن خوزه نذاشته کاکا بره ! اگه هیگی رو بگی یک چیزی ! من دوست دارم تیممون قوی تر باشه . من دوست دارم بازیکن خوب زیاد داشته باشیم همچون تیم رقیب ! با اون همه هافبک دارن بازم میخرن ! ولی مودریچ که اومد معادلات بهم میخوره !

شاهین نمیخواد بره و میخواد هر طور شده جا بیوفته ! خدیرا هم ه مشکلی نداره و فیکس بازی میکنه !

لاس رو که پایان فصل در بازیهای مهم خیلی بازی داد ! گرانرو هم که مانع رفتنش به یک تیم انگلیسی شدن!

اوزیل که فیکس بازی میکنه ! کاکا که خیلی به فیکس بودن نیاز داره کم بازی میکنه !

حالا هم مودریچی که اماده است ولی من جایی براش نمیبینم مگر اینکه مورینیو سیستم رو عوض کنه

----------------------------

حالا فرض بر این باشه که بین حمید و لاس یکی بره و کاکا بمونه و مودریچ بیاد(چیزی که رئال میخواد چون رئال لاس رو مازاد اعلام نکرد در هافبک دفاعی تنها گاگو و حمید مازاد هیتن)

در هافبک اگه سیستم پارسال رو به کار ببره ما به الونسو به عنوان پاسور و خدیرا به عنوان هاقبک دفاعی و اوزیل به عنوان هافبک هجومی نیاز داریم

----------------- الونسو---------------خدیرا---------------------

--------------------------اوزیل----------------------------------

در این صورت لاس- کاکا - مودریچ-شاهین و گرانرو بی کار میشن !

اگه خوزه بخواد اوزیل رو ببره جایی که دیماریا بازی میکرد ( پارسال چند بازی موفق بود) ترکیب احتمالی =

----------------- الونسو---------------خدیرا----------------

-------------------------مودریچ--------------------اوزیل---

مودریچ یا کاکا یکی بیکار میشه و شاهین و گرانرو لاس و........ بیکار

قبول دارم که گرانرو و لاس باید نیمکت نشین باشن و خودشون هم میدونن ولی خوزه باید از بین شاهین - کاکا - مودریچ - اوزیل - خدیرا و الونسو - 3 نفر رو انتخاب کنه یا نهایتش 4 نفر که بعید میدونم ! حالا فرض کنیم که شاهین و خدیرا با هم تعویض بشن و بعضی اوقات شاهین فیکس باشه ! الونسو هم فیکسه ولی کم کم با گرانرو تعویض بشه ! حالا باید از بین مودریچ - کاکا - اوزیل یکی رو انتخاب کنه !

به همین خاطر من کمی سردرگم هستم ! کاکا که بازی نکنه بد افت میکنه . مودریچ که تازه اومده و تو تاتنهام همیشه بازی کرده . و اوزیلی که احتمالا فیکسه و به نظر من تو پست خودش غیر قابل جانشین !

حالا من موندم با این بازیکنان
    عزیزم گاگو 2 فصله که از رئال رفته التین تاپ هم رفت و به احتمال 99 درصد لاس هم رفتنی 2 یا 3 تا جای خالی میتونیم داشته باشیم خرید لوکا میتونه فوق العاده باشه بازیکنی بسیار بسیار توپ خوشحالم که خریدش داره نهایی میشه فقط میمونه تیاگو سیلوا که میلانی ها نمیدن

Real Madrid

2. 3 کاربر از پست مفید hala_madrid تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)