به نظر من مناسبترين تركيب برايه امشب،ميتونه 4-2-1-2-1 باشه....اينطوري:
والدز
------------------------------------------كيتا!-------پيكه-------پويول-------آلوز
-------------------------------------------------سرجيو------------ژاوي--------
------------------------------------------------------------سسك--------------
-----------------------------------------------اينيستا----------------مسي----
------------------------------------------------------------سانچز---------------
البته به جايه بوسكتس ماسكرانو هم خوبه!
-در مورد تاكتيك به نظر من امشب ما نيازي به استفاده از تاكتيك خاصي نداريم و اگه تو بازي هميشگيمون كمي تغيير ايجاد كنيم ميتونيم تو بازي امشب موفق باشيم....كه به نظر من اين تغييرا ضروري هستن:
-يكي اينكه همه جانبه حمله نكنيم و هميشه 3 تا بازيكنمون تو زمين خودمون باشن،وگرنه ضد حملههايه ميلان كار دستتمون ميده....
-بهتره تو اين بازي بازيكنمامون تو حالت فري فورم باشن؛البته ما هميشه اينطوري هستيم اما با توجه به اين ميلان تو خط دفاعش پرسينگ خيلي خوبي داره-(كه حتي با نبود سيلوا هم اين پرسينگ تو خط دفاع ميلان به خوبي اجرا ميشه)- بهتره تعويض جايه بازيكنمامون خيلي بيشتر از بازيايه ديگه مون انجام بشه...اينطوري خط دفاع ميلان شديدا بهم ميريزه و تمركزشو از دست ميده؛حالا چرا شديدا؟!!
،چون احتمالا بر خلاف گفته مكسس،بازيكنايه ميلان رويه يه سري از بازيكنامون مثله مسي و اينيستا يا....حساسيت بيشتري خواهند داشت و تمركز بيشتري رو اونا دارن پس تغيير جاهايه مداوم اونا ميتونه مدافعانه ميلانو حسابي به اشتباه بندازه....؛تعويض منطقه بازي هم ميتونه عامل ديگهاي برايه بهم ريختن دفاع ميلان باشه....
-بيشتر از تكنيك استفاده كنيم...؛ميشه اينطور توضيح داد كه:
ايتاليايي ها به سبك دفاعشون معروفن و ميلان هم علاوه بر اينكه يه تيمه ايتالياييه،مربي داره كه تو بازي با آرسنال نشون داد، دفاع-ضدحمله رو خوب بلده و يه ايتاليايي اصيله!!!!!!و با توجه به اين نكته احتمالا در برابر ما هم از چنين تاكتيكي استفاده كنه،پس ما نبايد دوباره اشتباهاتمون با اينتر رو تكرار كنيم و سعي داشته باشيم كه فقط از كاره تاكتيكي به نتيجه برسيم...پپ حتما بايد اجازه كار فردي بيشتر رو واسه اين بازي صادر كنه....!
-به غير از اينا من تغيير ديگهاي تو سبك بازيمون رو لازم نميدونم(به خصوص آخرين مورد) و كلا به نظرم اگه ما تو روز خوبمون باشيم،ميلان نميتونه مشكل زيادي واسمون درست كنه....
-در مورد بهترين بازيكن امشبم،ميشه گفت لئو شانس زيادي داره...البته به نظر من احتمال اينكه مسي امشب پاسه گل بده،خيلي بيشتر از احتمال گل زدنشه....!