آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
یکی از پدیده ها
Tevez بهتره یا Higain واگه Higain بیاد Man City خوب میشه یا بد؟
احساس میکنم Tevez دیگه با جون و دل بازی نمیکنه
اگه هیگواین بیاد! جای کی بازی کنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
بزارید توز رو فرم بیاد بعد بگیم که خوبه یا نه !!!
هیگوانم زیاد بازیش به چشم نمیاد , فقط یه finishere ! اگه توز رو فرم بیاد دیگه نیاز به مهاجم نداریم چون 4تا مهاج تو کلاس جهانی داریم !
فقط به نظر من باید هافبک هجومی بگیریم !
من با این خبر که آگیرو با هیگواین جا به جا شه مخالفم آگیرو با این که 1 سال کوچکتره سطح بازیش خیلی بالاتر از هیگواینه
فک نکنم آگیرو رو بدن امسال خیلی به تیم کمک کرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
?What Your Said Ageru Are Nice Pleyer In Man City NO I Donot Think So![]()
Aguero عادت به تک روی داره ولی گلم میزنه
هافبک هجومی نظر خوبیه
حالا به نظرت کی باشه ؟
من Sania ُتو ارسنال یا Likhn shnayder تو یوونتوس
من این برد رو تبریک می گم
![]()
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)