به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نظر من امسال خط دفاعمون زیاد ثبات نداشته و دائم درحال تغییر نفرات هست و دروازبان نتونسته خوب باهاشون هماهنگ بشه یه دروازبان بزرگ هم باید خط دفاع خوبی جلوش باشه تا قابلیت هاشو نشون بده البته دخیا اشتباهات مرگباری داشت ولی بازی به بازی بهتر میشه و فک کنم اگه خط دفاعمون یه کم بهتر بشه نیازی به دروازبان بزرگ تر نداشته باشیم و همین دخیا هم میتونه ما رو قهرمان بکنه
پ.ن :این نظر شخصی منه
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب همچنان سیتی 2 امتیاز از ما جلوتره البته ما بازی های سختمون رو انجام دادیم و تقریبا نتیجه خوبی گرفتیم مثل دور رفت تنها باخت بدی که داشتیم مقابل همین سیتی بود
که باید دربازی های رودر رو جبران کنیم و صدر جدولو پس بگیریم و برای قهرمانی بجنگیم که به جز لیگ اروپا لیگ برتر رو هم بگیریم.ایشالا می گیریم.
بازی بعدیمون با تاتنهامه تیم خوبیه و میشه 3 امتیازو راحت گرفت
نباید دست کم بگیریم و باید آماده بازی کنیم.امیدوارم که مصدومامون سریع خوب شنو برگردن به میادین
خوب به امید پیروزی
HALA MADRID
دوست عزيز شما بايد در مورد اين نظرتون كمي بيشتر فكر كنيد, اين حرف شما مخالف با تمام سياستها و عقايد فرگوسن و باشگاهه!
ما هيچ وقت عادت نكرديم از بازيكنان و ستارگان بقيه تيمها استفاده كنيم ! هميشه به خودمون متكي بوديم و بسيار جواناني بودند كه تو اين باشگاه تبديل به ستاره شده و به جهان معرفي شدند ! ما سعي نداريم براي رسيدن به موفقيت دست به خريد بازيكنهايي بزنيم كه تو باشگاهي ديگه پرورش پيدا كردند ! بله درك اين عقايد براي خيلي ها سخته ! تنها فرگي هست كه اين چنين نگرشي نسبت به خريد بازيكن داره !
شما فكر ميكني چرا فرگي 20 مليون پوند بابت ده خئا داد؟ آيا ميدونستي كه گلرهاي درجه يك اروپا رو ميشه با پولي كمتر از اين خريد؟ پس چرا ...؟ چون باشگاه ما بر اين باور هست كه بايد خودمون جوون هارو پرورش بديم و به ستاره تبديل كنيم تا بعد از سالها حضور در تيم به اسطوره هايي واقعي تبديل بشن ! ما كلورلي رو داريم در صورتي كه ميتونيم كسي مثل لمپارد رو بخريم تا 2 3 سال واسمون بازي كنه و خيلي هم موثر باشه ! ولي اين بازيكن بعد از 3 سال واسه ما تموم ميشه ! اما كسي مثل اسكولز كه از اول دوران فوتباليش تو بدنه همين تيم بود به جاي رسيده كه منچستر رو مهمترين بخش زنديگش ميدونه و تا پاي جونش واسه موفقيت تيمش تلاش ميكنه ! مسلما اگه به يه بازيكن مثل اشنايدر 40 مليون بدي نميتونه غيرتي رو كه اسكولز داره رو نسبت به تيم داشته باشه ! اونوقت ما هم ميشديم يكي مثل سيتي !
منچستر يونايتد يك فرهنگ بزرگ فوتبالي
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
داداش منم كاملا با سياست پرورش بازيكن و عدم خريد بازيكنايه بزرگ موافقم و فك كنم اگه شما تو قسمتايه ديگه نظراتمو خونده بودي احتمالا حرفامو بد برداشت نميكردي...
من كي گفتم بريم بازيكن/دروازبانه بزرگ بياريم؟؟؟؟؟!!!
من فقط از وضع بد دفاع و دروازبان مون ابراز نگراني كردم و دوستمون نظرشون اين بود كه دخيا سيوايه خوبي داره و... يه جورايي منظورشون اين بود كه نبايد نگران وضع دروازمون باشم(يا حداقل من اينطور برداشت كردم) و من هم در جواب گفتم كه از نظر من ما الان به يه دروازبان بزرگ نياز داريم،(يكي مثله ادوين كه بشه بهش اتكا كرد) ولي فعلا دخيا به اون سطح نرسيده و ....
لطفا نگيد كه شما جايه خاليه ادوين رو احساس نكرديد!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط raptor : 03-01-2012 در ساعت 14:08
اتفاقا جای خالی ادوین خیلی احساس شده و منم دلم براش تنگ شده منظور من هم اینه که دخیا مسیر روبه رشدی رو پیش گرفته و آینده خوبی داره به قول سعید این سیاست ماست و باید صبر داشته باشیم شاید امسال قهرمان نشیم (که میشیم به امید خدا)و لی سال های بعد گلر قابل اتکایی داریم همین رونالدو که سه سال آخر بازیش تو یونایتد همواره با جام همراه بود سه سال اول حضورش که جایگزین بازیکن بزرگی مثل بکهام شد ما قهرمان لیگ نشدیم و لی کریس پیشرفت کرد و باعث قهرمانی های پی در پی شد ..............
منم موافقم که یه دروازبان بزرگ لازمه ولی با اعتماد به دخیا آینده دروازبانیمون تضمینه(همینطور که سعید گفت شاید فلان دروازبان بزرگ 4فصل بتونه جور مارو بکشه ولی تموم میشه ولی دخیا میتونه 12 تا 13 فصل دیگه گلر مطمئن ما باشه....نمونه این بازیکنا گیگز و اسکولز)
Good Bye Berba
دخیا هنوز خیلی جونه باید تجربه بدست بیاره
فرگوسن خودش استاد بازیکن ساختنه
ولی یکم تو خریدن بازیکن های بزرگ کم کاره
اریکسون گزینه خوبی هست ولی فرگوسن حرف اول و اخر رو تو باشگاه میزنه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
تاتنهام هاتسپر - منچستر یونایتد ( لیگ برتر انگلستان )
هفته بیست و هفتم لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : یکشنبه 4 مارچ – 14 اسفند
زمان برگزاری بازی : 16:10 به وقت محلی -19:35 به وقت تهران
محل برگزاری : وایت هارت لین
تاتنهام هاتسپر :
1 - جایگاه تاتنهام در این فصل :
26 بازی : 16 برد - 5 مساوی و 5 باخت با 53 امتیاز در جایگاه سوم ( 53 گل زده و 37 گل خورده با تفاضل گل مثبت 16 )
2 – جایگاه فصل قبل :
رده ی پنجم لیگ برتر
3 – بهترین گلزن فصل قبل :
رافائل فن در فارت با 13 گل
4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
55 گل زده و 46 گل خورده
5 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در فصل قبل :
0-2 بازنده در اولترافورد و 0-0 در زمین خودی
6– بازیکنان معروف جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
برد فریدل
7– بازیکنان معروف جذب شده در فصل نقل و انتقالات زمستانی :
رایان نلسن - لوئیز ساها
8 – کاپیتان :
لدلی کینگ با 30 سال سن که از سال 1998 در این تیم بازی می کند .
9 – مربی :
هری ردنپ
اولین مسابقه بین دو تیم :
در فصل 1899-1898 که این دیدار با نتیجه 1 – 1 به پایان رسید ( تعداد تماشاگران این بازی 15000نفر بوده است )
آمار رویارویی دو تیم :
مسابقات لیگ برتر : 39 بازی ( 28 برد برای یونایتد و 8 مساوی و 3 باخت ) – 74 گل زده و 29 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس : 102 بازی ( 45 برد برای یونایتد – 28مساوی – 29 برد برای تاتنهام ) – 165 گل زده و 144 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 8 بازی ( 2 برد برای یونایتد – 3 مساوی – 3 برد برای تاتنهام ) 6 گل زده – 13 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 15 بازی ( 5 برد برای یونایتد – 5 مساوی – 5 برد برای تاتنهام ) – 22 گل زده و 23 گل خورده
مسابقات لیگ کاپ : 8 بازی ( 2 برد برای یونایتد - 1 مساوی - 5 برد برای تاتنهام ) – 7 گل زده و 11 گل خورده
آمار کلی دیدارها : 175 بازی ( 83 برد برای یونایتد – 46 بازی مساوی – 46 برد تاتنهام ) – 281 گل زده و 220 گل خورده
بازيكنان در دسترس دو تيم:
Tottenham (from): Friedel, Gomes, Cudicini, Assou-Ekotto, Rose, Kaboul, Khumalo, Walker, King, Dawson, Nelsen, Livermore, Sandro, Bale, Kranjcar, Lennon, Dos Santos, Modric, Defoe, Adebayor, Van der Vaart, Saha, Lancaster, Luongo.
Man Utd (from): De Gea, Amos, Rafael, Fabio, Smalling, Jones, Evans, Ferdinand, Evra, Nani, Carrick, Park, Anderson, Scholes, Giggs, Young, Berbatov, Rooney, Welbeck, Hernandez.
mufctalk.com
تبریک بازیو بردیم ........همونطور که فکر میکردم برنده شدیم ..........تاتنهام در بهترین شرایط حریف ما نیست حالا که یه کم افت داشته که اصلا نیست
بازی های سختمون به سلامت تموم شد تا برسیم به السیتی
Good Bye Berba
سلام به دوستان گلم, اول اينكه از همتون به خاطر اين روزها عزد ميخوام ! به عنوان مدير اين بخش فعاليت خوبي نداشتم ! شرمنده همتونم ولي اگه خدا بخواد از اين حال و هوا ميام بيرون و دوباره فعاليت ميكنم !
تبريك ميگم برد بسيار باارزشي بود , حساسيت اين بازي خيلي زياد بود و ميشه گفت با اين پيروزي پرگل يك گام بلند به سوي قهرماني برداشتيم , از بين تمامي مدعيان جزيره تنها منسيتي رو در ادامه پيشو روي خواهيم داشت ! اما منسيتي چند بازي سخت ديگه داره !
يانگ با 2 گلي كه زد بيشترين سهم رو در پيروزي ديشب داشت , بازگشت فوق العاده اي براي وي خواهد بود ! بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت نسبتا طولاني بازي هاي خوبي رو از او شاهد هستيم , اين نويد بخش برگشت او به اوج آمادگي است.
روني هم با تك گلي كه به سمر رسوند و بازي موثري كه انجام داد ديگر بازيكن خوب اين ميدان بود !
ديگه ناي تايپ كردن ندارم![]()
به اميد اينكه اختلافمونو با سيتي كم و به صدر جدول صعود كنيم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)