به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
اسپانیا
هلند
آلمان
ایتالیا
فرانسه
پرتغال
انگلیس
سایر تیم ها
به نظر شما کدام تیم قهرمان یورو 2012 (جام ملتهای اروپا) خواهد شد ؟
1- اسپانیا (قهرمان دوره گذشته)
2- هلند
3-آلمان
4- ایتالیا
5- فرانسه
6-پرتغال
7- انگلیس
8- سایر تیم ها
تشکر فراموش نشود
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 11-15-2011 در ساعت 10:16
90.Ashkan,Abdollah 202,AL1reZA,ale10forever,AlexDelpiero,Ali Asgar,ALI_JUVE,amin_20,Arsenal,arteen del piero,DanielBahrami,David7,HASAN 7,icon,J. Mourinho,M14,mamaliss,Mohammad,mohsen norozi,mojtabadj88,mortezarm,Nader20,nima_76,nobody11,Ozil-10,Qozem,R.BAGGIO.10,ranran,stamford,Van Persie,Zid@ne,Zizou90
من شانس المان و هلند رو بيشتر از اسپانيا ميدونم![]()
دوستان من طرفدار تیم اسپانیا هستم ولی باید تعصب رو گذاشت کنار، سال 2008 اسپانیا در اوج قدرت بود و سال 2010 یه کوچولو از این اقتدار کم شد ولی حالا با گذشت 2 سال از جام جهانی و با پسرفت قابل توجه بازیکنانی مثل تورس، برد خیلی راحت نخواهد بود. مخصوصا وضعیت ویا هم اینجوری کار رو خراب میکنه. راستی هر چقدر هم چابی و اینیستا عالی باشن، بازم پیر شدن و پدرو هم مثل سال پیش و سال قبل از اون خوب نیست و حتی جاش رو توی تیم بارسا به طور کلی از دست داده!
از طرفی هلند با بازیکنای جوان و فوق العاده خود رقیبی باورنکردنی برای تیم هایی مثل اسپانیا و آلمان هست. این تیم با اینکه بازیکناش زیاد مطرح نیستن ولی از تاکتیک و تکنیک و چیدمان با کیفیتی برخودارند...
پس بعید میدونم امسال اسپانیا کاپ رو ببره و یه چیزی بهم میگه هلند با حرص و انتقام جویی باز میگرده و کاپ رو میبره!
آه ه ه ه ه ه ... کاش مسی اسپانیایی بود![]()
![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
italia pishraft karde o nmishe gozashtesh knar.hollando espania time kameli daran ama b nazaram jam vase almane
italia pishraft karde o nmishe gozashtesh knar.hollando espania time kameli daran ama b nazaram jam vase almane
به نظر من ایتالیا میتونه این جام رو ببره هر چند ایتالیا فقط در جام جهانی خودشو نشون میده ولی چون تو این جام جهانی 2010 خودشو نشون نداد شاید تلافی کنه. پس...............![]()
![]()
![]()
به نظر من احتمال قهرمانی اسپانیا زیاده.........
مسلما تیم ملی فرانسه با مثلث آتشین ریبری - نصری - بنزما به عنوان سرگروه از گروه خودش بالا میاد و تو مرحله حذفی هم موفق عمل میکنه و در نهایت به فینال میره و قهرمان میشه![]()
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
من شانس تیم های ایتالیا . فرانسه و هلندو بیشتر از بقیه میدونم
به نظر من:
Just Real Madrid & Man Utdl
ویرایش توسط AmirUtd : 05-30-2012 در ساعت 09:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)