Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 105 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    jurgen klinsmann..........amir ghalenoee
    بازیکن محبوب
    gomez..buffon...ibrahimovic...ribery
    اسم واقعی شما
    afshin

GermanySS_TehranBayern

تشکر ها
    13
    تشکر شده 92 در 39 پست

به عنوان بهترین کاربر سایت امیدوارم ِِژنرال برگردد

3. 2 کاربر از پست مفید ENRIQUE IGLESIAS تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

شکست تحقیرآمیز قرمز ها و خوردن دو سوپر گل از فونیکه سی رو به آبی دلان عزیز تبریک میگم ............ ما میبریم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

5. کاربر روبرو از پست مفید David Sina تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

پیروزی شیرین مقابل فولاد رو تبریک میگم .......... تیم خودشو پیدا کرد و مطمئن باشید که تراکتور رو تو تبریز میبریم
    دلم خنک شد این رضا نوروزی خیلی ادعا میکرد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal گران ترین خودروی استقلالی ها از آن کیست + عکس

گران ترین خودروی استقلالی ها از آن کیست + عکس

بازیکنان لیگ برتری خودروهای گران قیمتی سوار می شوند اما گران ترین خودروی استقلالی ها متعلق به کیست.
    به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از اوج نیوز، مجبتی جباری گرانترین خودرو را میان بازیکنان استقلال سوار می شود. وی یک دستگاه شورلیت کوروت در اختیار دارد که البته در تمرینات از آن استفاده نمی کند. این خودرو چندی پیش به سرقت رفته بود که با تلاش های پلیس آگاهی کشف شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

9. 4 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

پس از استفاده ی سایت های هواداری پرسپولیس از نرم افزار های تقلب در رای دادن به نفع کریمی در جهت رسیدن به فرهاد مجیدی این موضوع باعث شد تا نهایتا ، بنابر اعلام موسسه ی تاریخ و آمار فوتبال :
    " در دور سوم رای گیری ، طرفداران دو تیم رقیب استقلال و پرسپولیس از تهران ( استقلال اف سی و پرسپولیس اف سی ) چندین مرتبه رای دادند . رای های مربوطه همراه برنامه های نرم افزاری مخصوص از سایت های غیر رسمی این باشگاه ها بوده است . و بنابراین ، آرا به نفع بازیکنانشان دستکاری شده است . طرفداران دو باشگاه ، همدیگر را متهم کرده اند به افزایش تعداد آرا به وسیله ی دستکاری تکنیکی - بدون دانستن نتایج حقیقی . Iffhs بنابراین ، مجبور شده است دو بازیکن ایرانی را از لیست رای گیری خارج کند . برای فرهاد مجیدی 408,874 رای ، ثبت شده است . و علی کریمی 956,172 . "
    لازم به ذکر است در دور دوم رای گیری که با توجه به بیانیه رسمی ذکر شده تخلفی احراز نشده بود فرهاد مجیدی در صدر مشهورترین فوتبالیست های جهان قرار داشت . و سایت مرجع خبری پرسپولیس اولین بار اقدام به انتشار نرم افزاری کرد که گفته بود به آسانی قادر خواهید بود هزاران رای در مدتی کوتاه برای علی کریمی ارسال کنید . لازم به ذکر است مدیریت سایت استقلالی حتی اقدام به تبلیغ این نظر سنجی نپرداخت و با وجود درخواست های فراوان بازدید کنندگان در حساس ترین روزهای رای گیری بنابر صلاحدید مدیریت سایت ، هیچ لینکی به این نظر سنجی داده نشد .
    نظر شخصی نگارنده هم این است ، که متاسفانه هنوز خیلی ها به آگاهی لازم از اصول یک رای گیری سالم نرسیده اند و فکر تقلب سبب شد که نهایتا در آسیا یک فوتبالیست عربستانی ( یاسر القحطانی ) ، این عنوان را تصاحب کند . درباره ی این ماجرا یک مقاله ی تحلیلی همراه اطلاعات تکمیلی ، به زودی از این نویسنده درج خواهد شد .

همانطور که در خبر اعلام حذف نام نمایندگان ایران فرهاد مجیدی و علی کریمی از فهرست نامزدهای مشهورترین بازیکنان دنیا اختصاصا در همین سایت اعلام کردم ؛ یک گزارش از این تقلب تاریخی که متاسفانه باعث بی اعتباری ایرانیان در صحنه ی جهانی شد به حضور خوانندگان محترم ارائه می کنم .
    در کنار این تقلب بزرگ یک سایت طرفداری پرسپولیس ( مرجع خ پ ) نقش فعالی دارد . سایتی که متاسفانه مجبور شدم به دلیل تخلفات مکرر به نوعی در این نوشته از آن یاد شود . چرا که شخصا تمایلی به مطرح کردن نام متقلبان ندارم . این سایت که متاسفانه در هتک حرمت افراد نقش پر رنگی را بازی می کند که مورد بحث این مقاله نیست هر چند در این باره مستندات بسیار متعدد و محکمی وجود دارد . اما چیز بسیار تاسف بار در این سایت توهین نژادی است که به صراحت مخالف منشور اخلاقی و قوانین اساسی فیفا است . که تنها امیدوارم این مورد از این سایت برطرف گردد .
    اما اصل این مقاله که مستندا به نقش پر رنگ این سایت در تقلب بزرگ که آبروی ایران را هدف قرار داد می پردازد .
    این سایت پس از آگاهی از اعلام نتایج دور دوم نظرسنجی موسسه تاریخ و آمار فوتبال ، که از فاصله ی بیست و سه هزار رایی مجیدی از کریمی حکایت داشت . تصمیم گرفت که برای جبران عقب ماندگی دست به اقدامات مختلفی بزند . که البته این اقدامات به سایت ها و وبلاگ های دیگر پرسپولیسی نیز کشیده شد . از جمله تخریب فرهاد مجیدی با عناوینی که شایسته نیست در این سایت به آن پرداخته شود که علاوه بر تهمت زدن ناروا به فرهاد مجیدی از واژه های شامل توهین نژادی برای مردمان دیگر هم استفاده شد که صلاح نیست بیشتر از این توضیح داده شود .
    اما گام بعدی تهیه ی نرم افزار تقلب بود که جالب است برای دو ورژن اینترنت کم سرعت و اینترنت پر سرعت تهیه شده بود .
    از جمله در گام نهایی ، روز سه شنبه 6 دی ماه نوشته ای از شخصی به نام حسن م . روی سایت مرجع خ پ . قرار می گیرد که به معرفی نرم افزار ورژن دوم می پردازد که اینترنت های کم سرعت هم موفق به ارسال سریع خواهند شد .
    حتی با افتخار اعلام می کنند که این نرم افزار توسط آقای علی س . ساخته شده است و به نوعی برای تقلب هم کپی رایت تعیین می کنند !
    و باز هم در اقدامی نژادی و توهین آمیز می نویسد : " این نرم افزار قابل استفاده برای رای دادن به بازیکنان عربی و ... نمی باشد ! " و با افتخار ادامه می دهد : " برنامه ی رای به علی کریمی ساخته و ارائه شده انحصاری مرجع خ پ . است . "
    و ادامه می دهد : " خواهشمند است این برنامه را به دوستان خود ارسال کنید . تنها هدف ما و هواداران اعتلای نام این تیم است . "
    و جالب است که خودشان ساختن برنامه ی تقلب در رای دادن را سبب اعتلای نام این تیم می دانند .
    این زیربنای فرهنگی است که سبب می شود بازیکنانی جوان که در این فرهنگ رشد کرده اند در زمین مسابقه کار های نامناسب محیط ورزشی انجام دهند .
    و در پایان هم تاکید دارد که این نرم افزار کار می کند و در استفاده از آن تردید نکنید و به ذهنیت منفی که ، دیگران می سازند ! توجه ای نکنید !
    فایل زیپ شده از این نرم افزار در قسمت لینک دانلودی با حجم حدود ( 202 کیلو بایت ) گذاشته شده بود .
    قابل توجه اینکه ، چندین روز پس از انتشار ، و پیام های اعتراضی هواداران استقلال ، این مستندات تقلب را به موسسه مربوطه گزارش دادم و خوشحالم به عنوان یک ایرانی ، به جای گام برداشتن در گامی مشابه ، ثابت کردم که می توانیم در جاده ی اخلاق گام برداریم کما اینکه گویا عده ی دیگری نیز کار مشابه و صحیح را انجام دادند . و نتیجه اینکه مدتی بعد مجبور شدند ، لینک خبر مذکور از سایت مرجع خ پ . برداشته شود ؛ ولی آن ها با زیرکی متاسفانه به تقلب خود ادامه دادند و با اینکه این نرم افزار تقلب در سایت ها و وبلاگ های متعدد پرسپولیسی ها منتشر شده بود . باز هم در صفحه ی نخست ، زیر عکس کریمی ، نحوه ی تماس برای دریافت شیوه ی رای دادن به کریمی ( ارسال نرم افزار ) را قرار دادند . ( تا مثلا تابلو نباشد ! ) در این مدت سایت استقلالی حتی لینک رای دادن به این نظرسنجی را در سایت قرار نداد که با اعتراض هایی هم مواجه شد ولی در صحبتی که با مدیریت داشتم ، صحبت ها منطقی بود . به راستی بازیکنان محبوب ما آِیا مشهوریتشان و محبوبیتشان در دنیا از مسی و کریس رونالدو بیشتر است ؟ اما این تقلب ها و این شیوه های دور از عقلانیت سبب شد که عنوان مشهورترین بازیکن آسیا که بدون تردید در شرایط عادی نصیب بازیکنان ایران می شد ، از دست داده شود . مسلما فرهاد مجیدی و علی کریمی در سطح شناخته شده تری از یاسر القحطانی قرار دارند . هر چند القحطانی هم فردی شناخته شده است .
    به هر حال با توجه به بازی کردن با آبروی ایران ، منافع فوتبال ملی ایران و آبروی بازیکنان ایرانی سایت مرجع خ پ . و سایت های مشابه باید پاسخگوی هواداران فوتبال باشند . مدارک و مستندات تقلب آن ها خدشه ناپذیر است و علاوه بر این شواهد بسیاری وجود دارد که در نهایت بر اساس این مستندات قوی مجبور شدند نام بازیکنان ایرانی را نیز از لیست حذف کنند . این اقدام با اینکه ممک است ، باعث تحریک عده ای برای اقدام مشابه شود ولی هیچ نمونه ای را شخص نگارنده در اینترنت ندیدم که از طرف مقابل اقدام به ساخت نرم افزار تقلب شود و برای همین با توجه به اطلاعیه موسسه تاریخ و آمار فوتبال اعتقاد دارم با توجه از آگاهی آن ها از رقابت بین دو باشگاه ، حذف نام مجیدی نیز فدای این نرم افزار تقلب ساخت انحصاری مرجع خ پ . شده است . جالب است این سایت با افتخار نتیجه تقلب نرم افزار خود را پس از اعلام حذف نام ایرانی ها اعلام می کند ! به این صورت که کریمی بالاتر از مجیدی قرار گرفت ! در صورتی که در زیر توضیح خبر اصلی سایت تاریخ و آمار فوتبال نوشته رای حاصل از استفاده از نرم افزار تقلب در دور سوم رای گیری به آن صورت در آمده است . البته نرم افزار تقلب خوبی بوده است ! چرا که رای آقای علی کریمی در دور دوم به تعداد : 243106 بوده است به تعداد رای 956172 رای رسیده است !!
    تنها نگاهی به رای گیری در دور دوم و مقایسه با نتایج نهایی نشان می دهد که پرسپولیسی ها از نرم افزار تقلب استفاده کرده اند و نرم افزار مشابه وجود نداشته است .
    رای مجیدی در پایان دور دوم : 266788 ------- رای فرهاد مجیدی در پایان دور سوم : 408874
    اختلاف رای افزوده شده از تاریخ ، 16 دسامبر تا 5 ژانویه برابر است با : 142086
    و اختلاف رای کریمی در پایان دور سوم نسبت به دور دوم در مدت زمان مشابه : 713066
    ملاحظه می شود که با اعلام ساخته شدن دو ورژن ! نرم افزار مختلف آن هم برای اینترنت کم سرعت و اینترنت پر سرعت و ایجاد این اختلاف عجیب آرا چیزی جز آبرو ریزی نداشته است . و به ذهن آن هایی که وعده ی 1000 رای در مدت کوتاه برای کریمی می دادند نرسید که این اختلاف بودار چیزی نیست که از دید ناظران بگذرد ! و البته این کار هم طرف مقابل را تحریک کرد که با استفاده از نقص سیستم چند بار رای بدهد ( که این کار هم ناپسند است ) . ولی کاملا مشخص است که رای دادن به مجیدی دستی بوده است و نرم افزاری نبوده است و اگر رای دادن به کریمی هم دستی صورت می گرفت بعید بود آرا باطل شود . چون این امکان ( نقص سیستم ) برای تمام شرکت کنندگان از سراسر دنیا وجود داشته است . و یک نکته هم وجود دارد با توجه به اعتراف به اشکال در سیستم رای گیری توسط موسسه ی تاریخ و آمار فوتبال به نظر اینجانب باید کل نظرسنجی باطل اعلام می شد . ولی اشکال اصلی همان نرم افزاری بود که به صورت انحصاری توسط مرجع خ پ . ساخته شده بود و به نوعی بیشترین نقش را در ایجاد این آبروریزی داشت .
    به هر حال در حق فرهاد مجیدی و حتی علی کریمی ظلم شده است . هواداران حقیقی فوتبال مسلما از این ماجرا ناراحت هستند .
    توضیح آنکه بنابر مشاوره و صلاح دید مدیریتی سایت ، در متن نوشته از اسامی مخفف استفاده کردم و لیکن اسامی متخلفان به صورت واضح وجود دارد و امیدوارم این افراد ، پاسخگوی مردمی که عاشقانه بازیکنان محبوب خود را دوست دارند باشند ؛ و به این سادگی با آبروی ما به خصوص در رویداد های بین المللی بازی نکنند .
    عکس ها جهت تکمیل مطلب به شرح زیر تقدیم می شود :

متاسفانه پرسپولیسی ها تو برنامه نود هم از این تقلب ها میکنند ..............

انصافا تا کی با این کارا آبروی مملکت رو میبرین ؟؟؟؟؟؟؟؟

11. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

-هوادار استقلال ,ای هوادار با تو هستم . با تو که با این تیم زندگی

میکنی.

با تو که با یک برد شاد میشوی وبه عرش میروی .

با یک باخت دنیا خراب میشود و اندوهگین میشوی.

با تو هوادار که میخواهی و منتظری تیم ( آبی ) تو همیشه بهترین باشد. همیشه برنده

باشد .

با تو هستم , هوادار متعصب , با تو هستم ، با تو سخن میگو‌ییم .

چگونه میتوانی ؟ چگونه دلت می آید تیم مان را تنها بگذاری؟

من که یک بانو هستم و نمی توانم آنجا باشم ، برروی سکوها با پرچم آبی خود ، من که

یک بانو هستم ، نمی توانم از روی سکوها ، فرمان حمله حمله استقلال کوبنده دهم .

برادارم : بهانه نگیر ، نگو هوا سرد بود ، نگو کار داشتم ، نگو میان هفته درس داشتم.

نگو راه دور است , نگو خیابان شلوغ است , نگو بلیط گران است , نگو , نگو , بهانه نگیر

‌ای هوادار متعصب :

تو خود خوب میدانی که گاه بهانه است ،

خوب میدانی بهانه است برای نشستن در اتاق گرم و نوشیدن چای .

میدانم مفسر شدن ، کارشناس شدن ، انتقاد کردن ، نا حق گفتن در اتاق گرم با یک

چای داغ بیشتر میچسبد .

یک نگاه به تیم و نتأیج آن بینداز ، تصمیم با تو میباشد ، با تو هوادار متعصب ،آیا نمی

خواهی سکوها را گرم کنی ؟ آیا نمی خواهی در کنار تیم ( آبی ) خود باشی ؟ آیا نمی

خواهی به تیم خود دلگرمی دهی‌ ؟

بلند شو برادر ، هوادار متعصب . بلند شو و بگو یا علی‌ مدد ، همان گونه که برروی سکوها

فریاد میزنید . من که بانو هستم ، نمی توانم آنجا باشم ، بلند شو هوادار متعصب ، به

خاطر تیم ( آبی ) خود ،

بجای هوادار بانو خواهر خود ، بجای آن هوادار راه دور سکوها را گرم کن ، مفسر بازی را

متجب و شرمنده کن ، تیم خود را خوشحال کن.

فراموش نکنید وظیفه ی ما حمایت از کادر فنی و بازیکنان با غیرت تیم در هر شرایطی

میباشد . همان هایی که خواب حریفان را ، خواب حریف دیرینه را آشفته کرده اند ,

بلند شو هوادار متعصب ، بلند شو برادرم ، سکوها را گرم کن با پرچم آبی خود دریا بساز که

باز هم در دریای آبی غرقشان خواهیم کرد . ساحل این دریا قطعا با حضور شما مثل

همیشه آبی خواهد بود تا به تماشای سونامی آبی بنشینید مثل همیشه پر صلابت .

تو که خوب میدانی فوتبال است ، هزار اتفاق غیر پیشبینی ، تو که خوب میدانی که فوتبال

است گاه روز و گاه هفته‌های بد دارد ، سکوها را پر کن ، سکوها را گرم کن ، که با کمک

تو و همت تیم مان دوباره روزهای و هفته‌های خوب را آغاز کنیم .

آماده شو هوادار ، بزودی باید جشن قهرمانی بر پا کنیم ، آماده باش با پرچم آبی ، من که

یک بانو هستم و نمی توانم آنجا باشم ، ولی‌ از همین جا فریاد میزنم .

روبرو آماده باش ............

فریاد آبی

صدایم را بشنو

مگذار صدای دیگری جایگزین فریاد آبی ما شود

ما صداقت خودمان را با رسالتی که بر عهده ماست , هماهنگ خواهیم کرد

و یک صدا این مردان دلشکسته را به جایگاه حقیقی شان میرسانیم

همه با هم از آغاز تا انجام یاران آبی خود را ,تا اوج افتخار یک صدا فریاد خواهیم کرد .

ماهمه یاران آبی بوده ایم

در حقیقت از حجازی بوده ایم

آبی دریای استقلال بین

اقتدار و صبر این دریا بین

13. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961
    تشکر شده 1,696 در 530 پست

تیموریان هم که تا فروردین نیست خیلی کار سخت شده البته زندی هم هست که کمک زیادی کنه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

15. 3 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal رتبه نخست وب سایت دروازه بان استقلال

رتبه نخست وب سایت دروازه بان استقلال

وب‌سایت شخصی مهدی رحمتی به عنوان بهترین وب‌سایت ایرانی شناخته شد.

به گزارش خبرآنلاین ، وب سایت شخصی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دروازه بان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به رتبه نخست رسید. دروازه بان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تهران كه اخبار رسمی مربوط به خود را از طریق این وب سایت منتشر می كند، با شركت در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توانست به مقام اول برسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

17. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

همه جا آبی .......عشق است آبی

19. کاربر روبرو از پست مفید David Sina تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

این روز ها صحبت بر سر داوری استقلال و تراکتور سازی و اظهارات مختلف در مورد یک صحنه از بازی بیشتر رسانه های دیداری ، گفتاری و نوشتاری ما را پر از مطالب گوناگون کرده است . ولی در نهایت تعجب کسی به بزرگترین مشکل برگزارکنندگان بازی و داوران نپرداخته است که اگر به این مورد رسیدگی می شد و تصمیم درست در زمان مناسب گرفته می شد اصلا حوادث بعدی فرصت اتفاق افتادن پیدا نمی کرد . و آن بزرگترین مشکل داوری عدم قطع بازی در همان دقایق آغازین بازی به دلیل پرتاب اشیای گوناگون و برف و یخ بر بازیکن استقلال بود که در دقیقه ی سوم بازی قصد پرتاب اوت داشت .
    وظیفه ی داور حفاظت از جان بازیکنان هم می باشد که این وظیفه از سایر وظایف مهم تر است . تبریز سابقه دار بود و ترکی نباید خیال می کرد که اوضاع بهبود می یابد البته این حق راباید مسلما به او داد که همان ها که توانایی کنترل این تماشاگران را ندارند و اراده ای نیز در این زمینه در تبریز دیده نمی شود ؛ همان ها جلوی این تصمیم ترکی می ایستادند و البته ترکی باید با شجاعت به وظیفه اش عمل می کرد و بازی را قطع می کرد یک بار برخورد صحیح با این قضیه ریشه این آشوبگری ها در تبریز را می خشکاند مگر این هنجارشکنان چه کسانی هستند که نه تنها با آن ها برخورد نمی شود بلکه به آن ها حق هم داده می شود ؟
    تنها مورد دقیقه ی سوم بازی نبود که باران برف و یخ و ... در زمین مسابقه جلوی چشمان بینندگان تلویزیونی فرود آمد . بلکه در دقیقه ی 39 بازی هم ناسزای تماشاگران و پرتاب اشیا به داخل زمین ادامه داشت در همان صحنه که اکبرپور از تبریزی ها با حرکت دست تقاضای عدم پرتاب می کرد ولی باز هم ترکی حتی برای یک دقیقه هم بازی را قطع نکرد تا خود قربانی این جو ملتهب شود ! این درحالی است که دو مورد گفته شده قبل از صحنه ی جنجالی بازی بوده است و اظهارات افراد مستقل مانند گزارش دوربین خبرساز هم نشان داد که از همان لحظات اولیه این پرتاب ها ادامه داشته به گونه ای که کادر فنی استقلال حتی یک بار هم به کنار خط نیامدند . و بازیکنان ذخیره هم در بین دو نیمه بر روی نیمکت زندانی شدند و نتوانستند از جای خود خارج شوند چه برسد به اینکه راهی رختکن شوند ! نیروهای انتظامی حاضر با نهایت احترام به زحمات آن ها وقتی به هر دلیلی قادر به پشتیبانی در حد یک بازی اینچنینی نباشند ؛ تیم داوری باید این شرایط را هم محاسبه می کرد . این تماشاگرانی که پرتاب هایشان ، بازیکنان خودی را هم شامل می شد ! ، اگر حادثه ای بدتر از سرباز احمدی پیش می آوردند که البته خارج از تصاویر تلویزیونی را خبر نداریم ! آیا باز هم برنامه ای مثل نود بیشترین وقت ممکن را درباره ی یک صحنه ی داوری می گذاشت که در این جو مسموم به وجود آمد ؟! آیا تصویر خوشحالی معمولی جباری که باید با این اوضاع از این هم بیشتر باشد که صد ها نمونه ی خارجی دارد ، چه چیزی داشت که مجری نود حتی وقت خود را به قصد ایجاد حواشی صرف آن کرد ولی در مورد بزرگترین اشتباه داوری یعنی عدم برگزاری این مسابقه حرفی نزد ! البته هوادار استقلال از فردوسی پور انتظاری جز این نداشت کسی که تخلفات اشکار کریمی در بازی جام حذفی مقابل استقلال را لاپوشانی کرد و حتی یک بار هم نگفت چرا کریمی محرومیتی را برای آن جنجال سازی ها دریافت نکرد ؟!
    مورد دیگر شعار های نامناسب است که در تبریز شنیده می شود این شعار ها بار سنگینی دارد و ممکن است به هویت و وحدت ملی هم آسیب برساند که تعجب فراوان دارد چرا تا کنون با این قضیه برخورد نشده است و آیا خط فکری است که این بستر را برای ادامه ی این شعار ها فراهم می کند ؟ به هر حال باید از یک جایی به صورت محکم جلوی این افراد محکم و با تمام قدرت ایستاد .
    به هر شکل موارد زیر خلاصه ای از دلایل قاطعی هستند که این بازی باید لغو و نتیجه سه بر صفر به سود استقلال اعلام می شد .
    1 – عدم مهیا بودن شرایط برگزاری بازی از پیش از بازی و در جریان بازی ، به خصوص بین نیمه و رفتن بازیکنان به رختکن که تا پایان بازی ادامه داشت .
    2 – پرتاب باران برف یخ و سنگ و صندلی و نارنجک دستی و ...
    3 – ناتوانی نیرو های امنیتی و انتظامی برای جلوگیری از ادامه ی آشوب های تماشاگران ، شاهد این قضیه این مورد که فعالیت نامناسب تماشاگران تا پایان و بعد از سوت بازی ادامه داشت و حتی خود نیرو های انتظامی نیز امکان آسیب دیدن داشتند .
    4 – شنیدن برخی شعار ها که با صحبت های مطرح شده بعد از بازی حکایت از انتقال شعار ها از پایین به سکو ها داشت . مانند شعاری که در مورد ستارهمدانی و جباری روی سکو ها سر داده شد . ( جباری یاد باشه ستار سرورته ! ) چه کسی حرف ها را به سکو ها می رساند ؟ !
    5 – عدم توانایی بازیکنان استقلال برای پرتاب های اوت و کرنر و حتی حرکت در کناره های خط که سبب تغییر اجباری در سیستم بازی تیم می شد و یعنی اجبارا یک تیم نود دقیقه باید طبق خواسته ی تماشاگران مقابل بازی کند ! و کارشناس نما هایی مانند مجتبی تقوی هم جالب است بازی با این شرایط را تفسیر به رای می کنند ! هر چند گویا ایشان کارشناس داوری ! بودند !
    6 – پخش عامدانه ی تصاویر از اسکوربرد ورزشگاه ! در حالی که مدت هاست که این قانون فیفا اعلام شده است و برای همه لازم اجراست . جالب این است در گزارش حواشی بازی یک عکاس خبرنگار تیم میزبان گلایه می کرد که ترکی گفته اگر اسکوربرد درست نشود نیمه ی دوم را شروع نمی کنم ! و این را ضعف داور در اعلام تصمیمش می دانست ! در حالی که قانون شرایط برگزاری مسابقات فیفاست . این موضوع مدتی است که در ورزشگاه آزادی در بیشتر موارد رعایت می شود . مدتی بود مشکل تکنولوژی بود و حالا امکان استفاده ی مخرب از تکنولوژی را هم داریم یاد می گیریم ! بردن به چه قیمتی باید باشد . اگر بر اثر این تحریکات روزی یک نفر کشته شود چه اتفاقی می افتد این موضوع مهم جزو موارد تحریک آمیز است .
    7 – تماشاگران متخلف سنگ تمام گذاشتند و حتی از نور لیزر هم استفاده کردند و در یک صحنه کاملا به روی صورت سید مهدی رحمتی قابل مشاهده بود .
    همین موارد بالا بسیار دلایل محکمی هستند که باید این بازی قطع و نتیجه سه بر صفر به سود استقلال اعلام می شد و تراکتور با سایر تیم ها چه تفاوتی دارد که آن طور که باید جریمه و محکوم نمی شود ؟ شاهین بوشهر که جلوی همین تراکتور محروم از میزبانی بود در مقابل این تخلفات آشکار بازی تبریز ، تماشاگرانش چه کار کردند ؟ آن سال که از سپاهان که در کورس قهرمانی با پرسپولیس بود کسر امتیاز و سه ماه محروم از میزبانی بود ، همین اقای فردوسی پور در جهت اجرایی شدن این حکم بسیار تلاش کردند و نقش برجسته ای داشتند و البته در آن شرایط که همه می دانند پرسپولیس قهرمان شد . ولی این روز ها اقای فردوسی پور حتی محرومیت تماشاگران را هم درست نمی داند چون تیم مورد علاقه اش این بار در کورس قهرمانی حضور ندارد . باور کنید اگر این حوادث در اروپا اتفاق افتاده بود که فکرش هم بعید است . برخورد آن ها برای شما یک الگو می شد .
    چرا رسانه ها و کارشناسان داوری و اهالی فوتبال این همه بی قانونی را نمی بینند و حتی مسئولان باشگاه آسیب دیده در این قضیه یعنی استقلال از این موارد محکم قانونی برای شکایت از هنجارشکنان استفاده نمی کند .
    این افراد آشوب طلب در ورزشگاه ها ، هستند که با این حرکات به مردم قابل احترام استان آذربایجان شرقی و هویت آن ها توهین می کنند و به راستی مردم خوب تبریز حق دارند که از این هنجارشکنان دلخور باشند چرا که ورای تعارفات و خنده ها و صحبت های مصنوعی ، با دیدن این صحنه ها ، درافکار عمومی تصور نادرستی از آن ها خود به خود ایجاد می شود .
    تعداد آشوب طلبان و خسارت زنندگان به اموال مردمی بالا بود و خیلی هم شناسایی چهره ی آن ها ساده و آسان است . باید این افراد توسط نیروهای انتظامی برای جلوگیری از ورود مجددشان به اماکن ورزشی شناسایی شوند ؛ همانند کاری که در سایر نقاط دنیا اتفاق می افتد . نباید از این افراد که با نام مردم تبریز بازی می کنند ، به آسانی گذشت .
    به این امید که این آخرین نمونه از این دست باشد و باز هم بعد از این حادثه با کمال تاسف توجیه نکنند چون فلان تصمیم داوری هم نقش داشته این حرکات طبیعی می شود ! و یا مورد تنبیه انضباطی واقع نمی شود . مانند روایتی که آقای جعفری مدیرعامل تراکتورسازی از صحبت هایش با آقای حسن زاده رییس کمیته ی انضباطی ، در برنامه ی نود بامداد امروز ارایه داد .
    روزی که این رفتار در ورزشگاه تبریز اصلاح شود روزمبارکی برای فوتبال آذربایجان شرقی خواهد بود و مطمئنا از هر مقام و جامی ارزشمند تر خواهد بود و مطمئن باشید نگارنده جزو اولین نفر ها خواهم بود که از این رفتار تقدیر خواهم کرد .

21. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

صفحه 46 از 105 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع