آیابا 18 تیمی بودن لیگ ایران موافقید؟
درصورت اینکه جوابتون خیر هست به نظر شما لیگ برتر ایران چند تیمی باشد بهتر است؟
بله
خیر
آیابا 18 تیمی بودن لیگ ایران موافقید؟
درصورت اینکه جوابتون خیر هست به نظر شما لیگ برتر ایران چند تیمی باشد بهتر است؟
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
18 تیمه خوبه
اما اگه سطح فوتبالمونم مثل باشگاههای ژاپن و کره میبود خیلی بهتر میشد
یه روز خوب میاد ...
اگه با برنامه ریزی باشه و تیم های ما سطح فرهنگیه بالا داشته باشند از همه نظر از جمله ورزشگاه.. بودجه و.../// ولی متاسفانه هیچکدوم از این ها فعلا محیا نیست![]()
به نظر من با توجه به دولتی بودن تیم ها وضع ناجور زمین ها 14 تیم خوبه هر چقدر تیم ها کمتر باشه رسیدگی و دقت در کار ها هم بیشتر میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
16تیمه بشه برای تیم ملی هم خوبه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
18 تیم خوب هست ولی نه برای کشوری که دو تا زمین چمن مناسب نداره / 18 تیم خوب هست ولی نه واسه کشوری که رئیس سازمان لیگش برنامه ریزی بلد نیست و بازی ها رو وسط هفته و تو ساعات میان روز برگزار میکنه
14 تیم واسه لیگ ایران خیلی عالیه به این دلایل :
هم بازیکنان قوی تو تیم ها زیاد میشن
هم بازی ها حساسیت پیدا میکنند
تیم های بی تماشاگر و بدون ریشه و اصل حذف میشند البته خدا کنه راه آهن و مس سرچشمه و نفت تهران و صبای قم سقوط کنند
دلالی تو فوتبال کم میشه
بازیکنان خسته نمیشوند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
14 تیمه بشه خیلی خوب میشه . همیشه بیشتر تیم هایی که سقوط می کنند تیم هایی هستند که از دسته یک میان بالا و سطح کیفی بازی هاشون خیلی کمه .
لیگ برتر آلمان 18 تیم داره . پس باید امکانات ما با آلمان یکی باشه ولی این طور نیست .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
16 تیم بهتره
اما امسال تحت هیچ شرایطی لیگ رو 16 تیمه نمیکنن چون تیم عزیز دردانه ح..کومت که برادران دایی باشن نامزد اصلی سقوط به دسته یک هست و مطمئناً دوستانی که یک شبه اونو مربی تیم ملی میکنن ، دوستانی که یک شبه حکم ممنوع المصاحبش رو لغو میکنن، دوستانی که 4 جلسه محرومیتش رو به 2 جلسه کاهش میدن ، دوستانی که بعد 5 باخت متوالی با پرسپولیس نگهش میدارن و... به هیچ وجه نمیزارن این عزیز دردونشون راهی دسته 1 بشه
اگه شده با قطعی برق ورزشگاه مثل بازی با صبا دو فصل پیش یا اشتباهات داوری مثل نیمه نهایی حذفی پارسا لبا فولاد یا 4 سال پیش مثل قهرمانی سایپا با اشتباه داوری در تیم رقیب هم شده نیمزارن این رفیق شفیقشون سقوط کنه واگه شده لیگ رو هم 20 تیمی میکنن تا تیم عزیزشون سقوط نکنه!!
این حقایقی بود که همگی مستند هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)