با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ژاوی هرناندز
کریستیانو رونالدو
لیونل مسی
با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ویرایش توسط Mohammad : 12-19-2011 در ساعت 16:39
بهترین مربی تیمهای مردان:
فرگوسن که دیگر نیاز به توضیح ندارد این مربی کهنه کار منچستر امسال توانست با منچستر به قهرمانی برسد و با دستی تقریبا" خالی مربی گری کند.
گواردیولا نیز توانست با بارسا چند جام دیگر را از آن خود و به افتخارات خودش اضافه کند و امید دارد تا با کنار گذاشتن دیگر رقبا اول شود.
مورینیو نیز که تیمش در زیر سایه بارسا بوده اما توانسته نتایج مطلوبی بگیرد و خود را جزو نامزد برترین مربی قرار بده.
اما او نیز این مراسم را مانند رونالدو تحریم کرده و به این مراسم نخواهد آمد.
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترین گل سال:
گل رونی به منچستر سیتی که همه فوتبالدوستان رو شوکه کرد.
گل برگردون فوق العاده زیبای رونی حق اول شدن رو داره.
گل نیمار به فلامینگو که تقریبا" از وسط زمین همه رو دریبل میزنه و خودش دروازه را باز میکنه.
دریبل های فوق العاده نمایشی ارزش گل را بالا میبرد.
گل مسی به آرسنال که راستش هر چی فکر کردم ببینم از چیه این گل تعریف کنم نتونستم چیز درست و حسابی پیدا کنم.
راستش نمیخوام به هوادارای این بازیکن توهین کنم اما اگر 10 گل برتر را میدیدید مصلما" میفهمید که تموم گلهای دیگه زیبا تر از این گل بود.
به نظرم این گل نباید جزو 10 گل هم میبود.
گل ابراهیموویچ به لچه و یا گل استانکوویچ میتونست به جای این گل باشه.
اگر لینکی از 10 گل برتر گیرتون اومد حتما" دانلود کنید که البته فکر کنم مدیر سایت قبلا" با کیفیت خوب گذاشته.
اگر پیدا نکردید بگید من واستون آپلود کنم.
خداحافظ اسطوره من
مراسم ساعت چند شروع میشه؟
حالا نمیخوام این جمله ی کلیشه ای رو تکرار کنم ولی پارسال نباید مسی میشد ک جلو ما پز بدنو بگن مسی 3 ساله ک شده
وگرنه 2009 و 11 حق مسیه نه کس دیگه ولی پارسال نباس میشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
No CoMmEnT
فقط بعضی ها نیستن ک اینکا را رو میکنن
I lOvE yOu MoRe ThAn EvEry OnE In My LiFe
فقط كريس رونالدو.............![]()
BEST TEAM OF THE WORLD IN THE 2012
REAL MADRID
به نظرم كريس رونالدو و مسي بهترين هاي امسال هستند! تا قبل الكلاسيكو آخري كريس و مسي برابر بودند و حتي ميشه گفت كريس به خاطر ركورد هاي گلزني و آمار فوق العادش تو اين سال جلو تر از مسي بود ولي بازي الكلاسيكو تاثير مستقيم تو اين انتخاب داره و به خاطر عملكرد بهتر مسي تو اين بازي مسي امشب بهترين بازيكن جهان ميشه.
اما در مورد بهترين گل بدون تعصب و ... ميگم گل وين روني به منچستر سيتي كه جيگر منو حال آورد بهترين گل سال بود
گل مسي ميتونه جز 100 گل برتر باشه! خيلي خيلي گل ها قشنگتر از گل مسي بودند كه متاسفانه به خاطر اينكه مسي بيشتر تو ديد هست و نظرات غير كارشناسي بعضي ها اين گل اومده جز نامزد ها !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
مراسم شروع شد برید ببینید
تو این لینک نشون نمیده، کسی لینک دیگه ای نداره؟
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
فقط ميتونم بگم متاسفم! واسه اونايي كه راي دادن! بهترن بازيكن درست بود ولي بهترين مربي و بهترين گل نامردي انتخاب شد!
![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
همیشه که همه چیز عدالت نیس
البته عقل حکم میکرد که بازیکن و مربی بارسایی باشن چون بهترین عنوان های تیمی رو داشتن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)