به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
بچه ها
اولا باختمونو تسلیت میگم
ثانیا من مطمئنم آرسنال چن تا بازیکن خوب تو نیم فصل میگیره
ثالثا عمرا اگه بزاریم به غیر از ارسنال کسی صدر نشین لیگ جزیره بشه
رابعا تو چامپونزلیگ اگه قرار باشه فهرمان نشیم همون بهتر که از میلان باخ بدیم پس باید برای قهرمانی در چامپونزلیگ خرید های لازم رو انجام بدیم
یه روز خوب میاد ...
انشاالله با خرید مدافع کناری و یک مهاجم خوب که ونپرسی بتونه استراحت کنه شاماک هم که هیچ کلا تعطیله مثل جورو میتونیم بهترین جایگاه رو کسب بکنیم
میلان رو هم تیم حساب نمیکنیم صددرصد بردیم
در ضمن نوکر همه ارسنالی ها هستم
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حمید جان با تمام احترامی که برای نظرت قائلم ولی میلان تیم خیلی خوبیه.
همین تیم بارسا رو تو زمین خودش له کرد.بازی اسونی نیست و باید تو زمین خودمون کار رو تموم کنیم تا تو زمین اونا به مشکل نخوریم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
میشه منظورت رو از له کردن بگی.زدن یک گل شانسی دقیقه 94 اونم با مالکیت 30 درصد بازی له کردن حریفه؟واقعا چه چیزایی که نمیشنویم توی انجمن. اونم اون دوستمون که میگه بارسا شانسی پارسال ارسنال رو برد.دوست عزیز یا تو بازی رو ندیدی یا معنی شانس رو نمیدونی.بارسا اون بازی دوبرابر کل موقعیت های ارسنال تو دو بازی موقعیت داشت اونوقت شانسی برده.یکم منطقی نظر بدید.
منظور من اینه شما تمام بازی دستتون بود ولی دقیقه 1 گل خوردید.بعد که فکر میکردید بازی رو بردید ناگهان یه گل خوردید.حالا منظور من از له شدن چیز دیگن.خیلی سخته یه این مدل تساوی رو هضم کردن.
خود گواردیلا هم گفت که باورش نمیشه با تمام برتری که داشتن مساوی کردن.
تمام کاربرای فرام بارسا تو ایران هم قبول کردن که میلان ضربه بدی بهشون زد.
منطق اینو میگه که وقتی فقط تیم حریف 30 درصد مالک توپ باشه و 88 دقیق حمله کنی 2 گل بزنی و چند موقعیت از دس بدی ولی تیم حرف 2 دقیقه حمله کنه و 2 گل بزنه.توجه کن دقیقه 1 ودقیقه 93 گل خوردید.
دوشت عزیز اشتباه نکن سیتی الان پر از انگیزه و اشتیاقه.اولین باره که چنین جایگاهی رو دارن و 100% با تمام وجود حتی با تقلب هم شده نگهش میدارن.البته الانم زیاد حقشون نیست.6تا به منچستری زدن که به ما 8 تا زد ولی به ما سیتی 1 گل زد.
اگه فصل بعد رئیس دست بجونبونه و قبل از بایرن گوتزه یا حتی هازارد رو بخره و در کنارش ورتینگتیوین مدافع اژاکس و پودولسکی رو بخره شک نکن فصل بعد فصل ما تو جزیزه هست
سیتی هم فصل بعد بادش خالی میشه چون تراز مالی این تیم داره هر روز منفی تر میشه پس مجبوره حتی برای پرداخت حقوق بازیکنای پول پرستش که شده چندتا از اونا رو بفروشه.
ولی من با اومدن گوتزه که عشق بارسلون هم هست مخالفم ولی هازارد بیاد عالی میشه فقط سایه ی این شاماک و جورو دو بازیکن بزرگ تیمرو از این تیم محو کنن عالی میشه سیتی هم امسال صد در صد حداقل با نود امتیاز اوله
درود بر شرفت جکی
البته این نظر منه![]()
درود بر شرفت جکی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)